Thursday, June 11, 2015

8- 6- 2015

-  Κι επειδή πολύ ο τύπος ασχοληθεί με τον έτερο αδελφό Gallagher ήρθε η ώρα του Liam. O οποίος, για να πούμε την αλήθεια, δεν μιλάει, δεν λαλάει αλλά σύμφωνα με τον Noel φταίει για όλα τα κακά της ανθρωπότητας. Και αφού απ' ότι φαίνεται οι Oasis δεν πρόκειται να επανενωθούν άμεσα και αφού οι Bready Eye δεν υπάρχουν πια, ο άνθρωπος έχει πολύ χρόνο στη διάθεση του για καινούργια πράγματα και πειραματισμούς. Κάπως έτσι αποφάσισε να ενώσει δυνάμεις με τον Roger Daltrey των Who για μία εμφάνιση στο νέο επεισόδιο του TFI Friday.Mαζί τους σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι και ο Ian Broudie των The Lighting Seeds αλλά και ο ντράμερ των Oasis Zak Starkey. Προς το παρόν πάντως δεν γνωρίζουμε ούτε το όνομα του group αλλά και ούτε αν θα δώσουν άλλες συναυλίες εκτός από την εμφάνιση τους στο TFI Friday.

-  Οι Disclosure ετοιμάζουν την επόμενο δισκογραφική τους δουλειά και έχουν ήδη δώσει στη δημοσιότητα ένα πρώτο δείγμα, το κομμάτι "Holding On". Το ντουέτο από τη Βρετανία αποκάλυψε πρόσφατα ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο του δίσκου λέγοντας ότι προσπαθούν να κάνουν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο παρελθόν. Το θέμα που συζητιέται ακόμη περισσότερο αυτές τις μέρες όμως είναι η εμφάνιση τους στο φεστιβάλ Wild Life στο Brighton το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται. Οι Disclosure έχουν υποσχεθεί λοιπόν να παίξουν τους ηλεκτρονικούς ήχους τους φέρνοντας παρέα επί σκηνής τον Sam Smith και τον Jamie xx.

-  Σε πρόσφατη συνέντευξη του στους Sunday Times ο Diplo έδωσε την δική του εκδοχή στο ζήτημα της πειρατείας αλλά και της κυκλοφορίας της μουσικής του μέσω διαδικτύου
γενικότερα. Ο διάσημος παραγωγός παρουσιάστηκε υπερβολικά κουλ και ψύχραιμος σχετικά με το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων και τις εισπράξεις που λαμβάνει από τις πωλήσεις της μουσικής τους καθώς όπως δήλωσε δεν περιμένει να εισπράξει...απολύτως τίποτα. Ή τέλος πάντων, δεν περιμένει να βγάλει ικανοποιητικά χρήματα από αυτό. Εφόσον λοιπόν το ξέρει και το έχει πάρει απόφαση γιατί να κάθεται να σκάει; «Δεν με απασχολεί καθόλου ποιος θα κατεβάσει, ανταλλάξει ή διαρρεύσει τη μουσική μου στο διαδίκτυο. Δεν πρόκειται έτσι κι αλλιώς να βγάλω χρήματα από τις πωλήσεις».Μην φανταστείτε πάντως ότι ο Diplο είναι γενικώς και αορίστως υπεράνω χρημάτων. Γιατί αμέσως μετά διευκρίνισε ότι τα χρήματα που δεν βγάζει από τις πωλήσεις των δίσκων τα βγάζει από τις ζωντανές εμφανίσεις του.Και με το παραπάνω. 

- Ο δίσκος του Tom Petty "Wildflowers" κυκλοφόρησε το 1994. Τώρα, 21 χρόνια μετά, μία συλλογή με τα κομμάτια εκείνα που δεν κατάφεραν τελικά να φτάσουν στην τελική έκδοση του άλμπουμ. Το 'Wildflowers – All The Rest" θα αποτελείται από τραγούδια που γράφτηκαν την περίοδο 1992 - 1994 με το πρώτο δείγμα να έχει ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Το κομμάτι ονομάζεται "Somewhere Under Heaven" (στην σύνθεση του οποίου έχει βάλει το χεράκι του και ο Mike Campbell) .

ΝΕΟΙ  ΔΙΣΚΟΙ

-  Muse – Drones

To group των σταδίων πια , με τον νέο δίσκο ικανοποιεί όλους τους fans όλων αυτών των ετών, με τραγούδια από όλα τα είδη που έχουν ασχοληθεί!

F.F.S. – F.F.S.

Που σημαίνει Franz Ferdinand και Sparks μαζί, σε μια συνεργασία έκπληξη δύο διαφορετικών σχολών και δεκαετιών και στις συναυλίες μαζί!

-  Leftfield – Alternative light source

16 χρόνια πριν την τελευταία δουλειά , συνεχίζουν να μαγνητίζουν στον χώρο της ηλεκτρονικής dance!

-  Of Monsterts and men – Beneath the skin

Αδικαιολόγητο το θάψιμο του Q , στην κριτική του νέου δίσκου των Ισλανδών , που ξεφεύγουν εδώ από τα στενά όρια της folk pop!

-   Prinzhorn Dance School – Home economics

Τρίτος και ο καλύτερος δίσκος , εμπλουτισμένος με κιθαριστικές μελωδίες!

ShamirRatchet

Ντεμπούτο από ένα ταλέντο της χορευτικής disco soul.

Playlist top – 20  
1(2) Florence and the Machine – Ship to wreck
2(3) Death Cab for Cutie – Little wanderer
3(1) Hot Chip – Need you now
4(7) The Leisure Society – Tall black cabins
5(8) Torres – Sprinter
6(6) Heather Nova – Sea glass
7(9) Mumford and Sons – Snake eyes
8(5) The Vaccines – Dream lover
9(11) FFS – Johnny delusional
10(12)Muse – Dead inside
11(13) Brandon Flowers – I can change
12(4) Tame Impala – Let it happen
13(14) Sharon Van Etten – I don’t want to let you down
14(16) Miya Folick – I got drunk
15(18) Florence and the Machine – Delilah
16(20) FFS – Call girl
17(15) Years and years – Shine
18(-)Soley – Aevintyr
19(10) Of Monsters and Men – Crystals
20(-)Chungking – Sapphire

Single of the week
Soley – Aevintyr

O ορισμός της τέλειας dream pop







No comments: