Thursday, June 25, 2015

22- 6- 2015

-  Με μία ανοιχτή επιστολή που έστειλε στην Apple Music η Taylor Swift τα βάζει με την εταιρία κολοσσό χαρακτηρίζοντας τις υπηρεσίας streaming που θα παρέχει ως «άδικες» και «απογοητευτικές».Εχθές μάλιστα ο εκπρόσωπος της Swift επιβεβαίωσε ότι ο τελευταίος της δίσκος "1989" δεν πρόκειται να είναι διαθέσιμος από την υπηρεσία στο επίσημο λανσάρισμα της στις 30 Ιουνίου. Η ίδια η Taylor εξήγησε την απόφαση της αυτή με ένα γράμμα το οποίο δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Tumblr.Το βασικό πρόβλημα της είναι ότι η Apple Music έχει τάξει στους πρώτους συνδρομητές της δωρεάν υπηρεσίες για 3 μήνες αλλά δεν σκοπεύει σε αυτό το διάστημα να πληρώσει στους δικαιούχους των τραγουδιών πνευματικά δικαιώματα. Η Taylor χαρακτήρισε αυτό το deal άδικο και απογοητευτικό και δήλωσε ότι αυτή της η απόφαση δεν έχει να κάνει τόσο με την δική της δουλειά όσο με το πόσο θεωρεί ότι αδικείται η δουλειά άλλων, ενδεχομένως πιο φρέσκων καλλιτεχνών που κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα
στην δισκογραφία. Και έκλεισε την αποστολή της θεαματικά λέγοντας ότι οι καλλιτέχνες αυτό που χρειάζονται δεν είναι τζάμπα iPhones αλλά αναγνώριση της δουλειάς τους.

-  Πέρυσι η Kim Gordon είχε αναλάβει να γράψει τη μουσική για το "Inversions", μία παράσταση μπαλέτου που ήταν ιδέα του Νεοϋορκέζου καλλιτέχνη Nick Mauss.Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η Kim, που πριν από λίγες μέρες βρέθηκε και στην Αθήνα, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη μουσική από τη συγκεκριμένη παράσταση σε ένα βινύλιο περιορισμένης έκδοσης. Όπως διαβάζουμε στο Exclaim, το βινύλιο θα βγει σε μόλις 250 αντίτυπα και θα έχει τον τίτλο Music for Inversions: A Live Ballet by Nick Mauss, ενώ το artwork θα έχει κι αυτό το δικό του ενδιαφέρον αφού το εξώφυλλο πρόκειται να είναι... μεταξωτό και θα έχει την υπογραφή του Mauss. 


-  Μετά από 7 ολόκληρα χρόνια και το "Snowflake Midnight" του 2008 oι Mercury Rev υπόσχονται να κυκλοφορήσουν στις αρχές του φθινοπώρου που μας έρχεται, και συγκεκριμένα στις 18 Σεπτεμβρίου, νέο δίσκο. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Jonathan Donahue μιλώντας για το γεγονός ότι τους πήρε τόσα πολλά χρόνια ώσπου να κυκλοφορήσουν μία νέα δουλειά είπε «Όταν κάτι αξίζει πολύ να ειπωθεί παίρνει καιρό μέχρι τελικά να ειπωθεί. Είναι καλύτερα από το να βγει βεβιασμένα».Ο τίτλος  του δίσκου θα είναι "The Light In You"

-  Μετά πολλές και διάφορες περιπέτειες με την υγεία της και πολλά μέσα έξω σε κλινικές αποτοξίνωσης τόσο από το αλκοόλ όσο και από τα ναρκωτικά αυτό το κορίτσι φαίνεται να είναι πιο υγιές από ποτέ. Η Lindsay Lohan ζει πλέον μόνιμα στο Λονδίνο και ασχολείται περισσότερο με το θέατρο αλλά απ΄ ότι καταλαβαίνουμε τη λόξα της με τη μουσική δεν την έχει ξεπεράσει εντελώς ακόμα. Όπως είχαμε πει πριν από λίγες ημέρες λοιπόν οι Duran Duran ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το νέο δίσκο τους "Paper Gods" και η Lohan θα είναι μία από τις συνεργασίες έκπληξη.Η Lindsey θα συμμετάσχει μαζί με την φουτουριστική-soul μουσικό Janelle Monáe, την Kiesza, τον πρώην κιθαρίστα των Red Hot Chili Peppers, John Frusciante και τον βιολιστή Davidé Rossi στο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο.   Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος δίσκος θα είναι μια στροφή στα παλιά από το συγκρότημα σύμφωνα με τον μπασίστα του γκρουπ John Taylor. «Επιστρέφει σε αυτό το περίεργο πρώιμο Duran mix: της σκληρής ποπ, που συνυπάρχει με αυτή την σκοτεινή, παράξενη, πειραματική πλευρά», είπε χαρακτηριστικά.

ΝΕΟΙ  ΔΙΣΚΟΙ

-  Wolf Alice – My love is cool

Σίγουρα μεγάλος ο θόρυβος για το ντεμπούτο του group , που επιβεβαιώνεται όμως από την εξαιρετκή ερμηνεία της τραγουδίστριας και την ποικιλομορφία του ήχου τους!

BullyFeels like

Άλλο ντεμπούτο με Γυναικεία φωνητικά με grunge αποχρώσεις εδώ!

Christopher OwensChrissybaby forever

Νέο προσωπικό album του τραγουδιστή των Girls.

-  Desaparecidos – Payola

Punk side- project από τον Oberst των Bright Eyes.

Leon BridgesComing home

Πρώτος δίσκος από ένα εξαιρετικό ταλέντο της new soul.

-  Fufanu – Adjust to the light

Ηλεκτρονικός δίσκος από την συνεργάτιδα των Blur...

Playlist top – 20  
1(2) The Leisure Society – Tall black cabins
2(1) Florence and the Machine – Ship to wreck
3(5) Mumford and Sons – Snake eyes
4(6) FFS – Johnny delusional
5(3) Torres – Sprinter
6(7) Brandon Flowers – I can change
7(8) Muse – Dead inside
8(10) Sharon Van Etten – I don’t want to let you down
9(11) Miya Folick – I got drunk
10(13) Florence and the Machine – Delilah
11(4) Death Cab for Cutie – Little wanderer
12(14) FFS – Call girl
13(15) Soley – Aevintyr
14(17) Chungking – Sapphire
15(18)Foals – What went down
16(19)Tame Impala – Yes I’m changing
17(20)Beck – Dreams
18(9) Hot Chip – Need you now
19(-)The Chemical Brothers feat. St Vincent – Under neon lights.
20(-)Mercury rev – The queen of Swans.

Single of the week

The Chemical Brothers feat. St Vincent – Under neon lights

Aπό τις καλές συνεργασίες που μας έχουν συνηθίσει και υπάρχει στο νέο τους album.



No comments: