Wednesday, August 1, 2012

30 – 7– 2012


-  Οι fans των U2 θα παρατήρησαν ότι στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων ακούστηκε μια ελαφρώς διαφορετική έκδοση του "Where The Streets Have No Name" από τους U2.Πρόκειται για ένα remix του κομματιού, με τίτλο "Where the Streets Have No Name (High Contrast Remix)", το οποίο θα βρείτε στο επίσημο Isles Of Wonder άλμπουμ, είτε μέσω του iTunes, είτε μέσω του Amazon MP3.Δυστυχώς, δεν γίνεται να αγοράσετε μόνο αυτό το κομμάτι, καθώς έχει χαρακτηριστεί "album only" - μόνο το πλήρες άλμπουμ.Πίσω από το όνομα High Contrast του remix βρίσκεται ο Lincoln Barrett, ο DJ/producer που επιμελήθηκε των remix κάποιων εκ των κομματιών που ακούστηκαν στην τελετή έναρξης.

-  Για 2.000 φίλους της μόνο έπαιξε η Madonna στο Παρίσι, στο Olympia Theatre της πόλης. Η κίνησή της αυτή, να παίξει σε ένα μικρό κοινό, μακριά από το χαμό των σταδίων, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους fans της που έκαναν -όπως αναμενόταν- ανάρπαστα τα εισιτήρια του show, εισιτήρια που κόστιζαν από 80 ως 280 ευρώ.Όμως, οι τελευταίοι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τη διάρκεια του live της. Η συναυλία κράτησε μόλις 45 λεπτά και το κοινό φώναζε ομαδικά "Remboursez!" ("τα λεφτά μας πίσω"), ενώ στόλισε τη βασίλισα της ποπ με ουκ ολίγα "γαλλικά".Σύμφωνα, με την εκπρόσωπο Τύπου της, βέβαια, επρόκειτο για ένα "καταπληκτικό show", το οποίο προσφέρθηκε ως δώρο στους Γάλλους και δεν ήταν δυνατό να κρατήσει όσο αυτό της κανονικής της περιοδείας, ούτε διαφημίστηκε ως κάτι τέτοιο, συμπληρώνοντας ότι το management προσπάθησε να κρατήσει τις τιμές των εισιτηρίων σε λογικές τιμές για ένα χώρο των 2.000 θέσεων.

-  Νέο άλμπουμ σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν οι Happy Mondays!Οι μαντσεστεριανοί δουλεύουν πάνω σε ένα νέο δίσκο, τον πρώτο τους με το αυθεντικό line-up και νέο υλικό, από το 'Yes Please!' του 1992.Οι Happy Mondays έχουν κυκλοφορήσει πέντε άλμπουμ συνολικά, με το πιο πρόσφατο (το 'Uncle Dysfunktional') να έχει κυκλοφορήσει πριν πέντε χρόνια.

-  Νομικά κινήθηκαν εναντίον του πρώην τραγουδιστή τους Ed Kowalczyk τα μέλη των Live, προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι εκείνος δεν θα χρησιμοποιήσει το όνομα της μπάντας. Μάλιστα, ζητάνε δύο εκατομμύρια δολάρια για τη ζημία που είχαν από την παράνομη χρήση του trademark της μπάντας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Billboard.O Kowalczyk, που άφησε τη μπάντα το 2009 και αντικαταστάθηκε από τον Chris Shinn, είχε ξεκινήσει περιοδεία ως "Ed Kowalczyk of Live". Το δε πρώτο του σόλο άλμπουμ ονομάστηκε... "Alive". Τα μέλη της μπάντας υποστήριξαν ότι αυτές του οι ενέργειες δημιούργησαν σύγχυση στους booking agents, στους συναυλιακούς χώρους, αλλά και τον Τύπο, δίνοντας την αίσθηση ότι ο ίδιος αποτελεί ακόμα μέρος του group.

-  Οι 10 δίσκοι που ακούσαμε πιο πολύ τον Ιούλιο:

1.  The Cast of Cheers – Family

2.  Passion PitGossamer

3.  Purity Ring – Shrines

4.  Lawrence Arabia – The sparrow

5.  Lianne La havas – Is your love big enough?

6.  The View – Cheeky for a reason

7.  Echo Lake – White peace

8.  Flaming Lips – The Flaming Lips and heavy friends

9.  Metric – Synthetica

10.  Micachu and the Shapes – Never


ΝΕΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

-  Delilah – From the roots up
Έκανε φωνητικά στο Time των Chase and Status, εδώ η 21-χρονη δείχνει ιδιαίτερο φωνητικό ταλέντο στο ντεμπούτο της κάτι μεταξύ Sade και Kate B!

-  Elton John vs Pnau – Good morning to the night
Από τους δίσκους εκπλήξεις, οι Αυστραλοί popdance , παίρνουν τραγούδια από την δημιουργική περίοδο 70- 76  του sir Elton και κυριολεκτικά τα ματαμορφώνουν σε σύγρονα club hits!

-  Kyla La Grange – Ashes
Πρώτη δουλειά για την συνθέτρια – τραγουδίστρια σε μια 80ς γυναικεία αισθητική.

-  Of Monster and men – My head is an animal
Με οδηγό τον ήχο των Arcade Fire οι Ισλανδοί γνωρίζουν απρόσμενη επιτυχία στις ΗΠΑ…

Isles of Wonder - Music For The Opening Ceremony Of The London 2012 Olympic Games

Ο τίτλος τα λέει όλα. Που είναι όμως τα 2 επίσημα τραγούδια των αγώνων; Των Muse και Chemical Brothers; Γιατί δεν περιέχονται εδώ! Παιχνίδι marketing ξανά…

 

- The Gaslight Anthem – Handwritten

Και εδώ μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς ότι μοιάζουν ηχητικά με Springsteen, αλλά σε τελική ανάλυση δεν πειράζει κανέναν αυτό!

 

Playlist top – 20

1(2) 2:54 – Creeping

2(4) The Walkmen – Heaven

3(1) The Vaccines – No hope
4(5) Gossip – Move in the right direction
5(6) Elton vs Pnau – Good morning to the night
6(8) Florence and The Machine – Spectrum (Calvin Harris remix)
7(9) Muse – Survival
8(10) Blood Orange(feat. Grimes) – Phone sex
9(3) Best Coast – The only place
10(12) Saint Etienne – I’ve got the music
11(11) Passion Pit – Take a walk
12(15) Delilah – Inside my love
13(7) Beach House – Myth
14(17) Of monsters an men – Dirty paws
15(19) Bat For Lashes – Laura
16(18) The Killers – Runaways
17(20) The XX – Angels
18(-)Two Door Cinema Club – Sleep alone
19(14) Ian McCulloch  - Lift me up
20(-)Lana Del Ray – National anthem

Single of the week
Two Door Cinema Club – Sleep alone

Το νέο τραγούδι από τον δίσκο που έρχεται τον Σεπτέμβρη είναι ένα πολύ καλό ποπ single.


 







No comments: