Friday, August 31, 2012

27 – 8– 2012


 -  Εν αναμονή του ντεμπούτο άλμπουμ "Somethin ‘Bout Kreay", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου, η Kreayshawn αποκαλύπτει το επίσημο εξώφυλλο του album. Τα γραφικά του, τα οποία συνδυάζουν φωτογραφίες της Kreayshawn με πολύχρωμες εικόνες, δείχνουν την Kreayshawn να είναι σε ένα φανταστικό κόσμο. «Ήθελα το εξώφυλλο του album να εκπροσωπεί εμένα και το ποια είμαι» λέει η Kreayshawn, εξηγώντας το πώς της ήρθε η ιδέα του σχεδιασμού. «Κάτι που θα πουν οι άνθρωποι όταν το δουν για πρώτη φορά ‘Μόνο οι Kreayshawn θα μπορούσε να σκεφτεί ένα εξώφυλλο σαν και αυτό’». Το πολύχρωμο video της Kreayshawn για το "Go Hard", το πρώτο επίσημο single από το Somethin 'Bout Kreay, έχει φτάσει σχεδόν τα 2 εκατομμύρια views. Το “Go Hard” κέρδισε αμέσως κάποιες καλές κριτικές, όπως την Huffington Post που έγραψε, “channeling bubble pop greats like Gwen Stefani and Katy Perry, ‘Go Hard’ is undeniably catchy” και το Gawker αποκάλεσε το τραγούδι “hotter than anything Kreay has put out since ‘Gucci Gucci”.

-  Ένα προσωπικό θησαυροφυλάκιο μουσικής της Barbra Streisand κρατά όλα τα masters που ηχογράφησε για πέντε δεκαετίες. Τώρα, μοιράζεται 11 ακυκλοφόρητα τραγούδια, τα οποία έχει δημιουργήσει από το 1963 μέχρι σήμερα. Η συλλογή έχει τον τίτλο Release Me και θα είναι διαθέσιμη σε βινύλιο στις 24 Σεπτεμβρίου και σε CD στις 8 Οκτωβρίου.Σε μια εντυπωσιακή καριέρα, η Streisand έχει κυκλοφορήσει πάνω από 60 albums. Κάποια από τα τραγούδια αυτών των albums ήθελαν επιπλέον ηχογραφήσεις και έχουν από τότε αποθηκευτεί στο θησαυροφυλάκιό της μέχρι σήμερα. Για περισσότερο από ένα χρόνο η Barbra μπήκε στο studio για να ολοκληρώσει αυτές τις ηχογραφήσεις οι οποίες θα αποτελέσουν την συλλογή, Release Me. 

-  Νέο άλμπουμ από τους Clinic, οι οποίοι έφτασαν αισίως τα επτά. Στο 'Free Reign', που θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου από τη Domino, την παραγωγή ανέλαβαν οι ίδιοι, μαζί με τον Daniel Lopatin (Oneohtrix Point Never).Εκτός, μάλιστα, των αναμενόμενων εκδόσεων (cd, lp, digital download) θα υπάρχει κα μια limited edition σε... UFO format, ένα "cosmic flying disc", όπως το ονομάζουν, μαζί με download code για το δίσκο.

-  The Boy Who Knew Too Much –όπως μας συστήθηκε στο προηγούμενο album του, το 2009–, ο Mika, με το χαρακτηριστικό α λα Freddie Mercury falsetto, τα οπερατικά φωνητικά και το glam-pop πιάνο επιστρέφει στο μουσικό προσκήνιο και έχει κάθε λόγο να το γιορτάζει.
Από το “Celebrate” με τη συμμετοχή του Pharrell Williams στο πρώτο single ως το “Make You Happy” –το αγαπημένο του κομμάτι του δίσκου με τον ηλεκτρονικό ήχο και τα «ρομποτικά» φωνητικά, που ο ίδιος ήθελε να μοιραστεί μαζί μας– στο 3ο studio album του The Origin Of Love, o Βρετανός hitmaker καταπιάνεται με τον τρελό έρωτα και την ανεκτικότητα. To The Origin Of Love ηχογραφήθηκε τα τελευταία 2 χρόνια στο Μαϊάμι και το Λονδίνο με ένα απίστευτο καστ συνεργατών (βλέπε: Nick Littlemore, Pharrell Williams, William Orbit, Benny Benassi, Fryars, Greg Wells, Klas Ahlund αλλά και με άλλους σπουδαίους μουσικούς που ανακάλυψε ο ίδιος στο διαδίκτυο).

-  Οι 10 δίσκοι του Αυγούστου όπως μας άρεσαν από αυτούς που ακούσαμε (χωρίς σειρά):

1.  Jessie WareDevotion


2. Dead Can Dance – Anastasis


3. Beat Connection – The palace garden

4. Eugene McGuiness – The invitation to the voyage


5. Delilah – From the roots up


6. Elton John vs Pnau – Good morning to the night


7. Of Monster and men – My head is an animal


8. The Gaslight Anthem – Handwritten

9. Ariel Pink’s Haunted graffiti – Mature themes

10. Bloc PartyFour


.
ΝΕΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

-  Archive – With us until you’re dead
Οι αγαπημένοι του Ελληνικού κοινού επιστρέφουν με έναν δίσκο που κυκλοφορεί μετά από χρόνια και στη Βρετανία, στον οποίον περιέχονται όλες οι μελωδίες που ακούστηκαν από αυτούς κατά καιρούς: Space rock . electronic , trip hop.

Matthew DearBeams
Αμερικάνος techno παραγωγός στην νέα εξαιρετική δουλειά του.

-  Alanis Morissette – Havoc and bright lights
Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα παύσης, η Καναδή με την κλασική indie rock φωνή, επανέρχεται με αξιοπρεπή δίσκο.

Race Horces – Furniture
Ουαλλοί με δίσκο που παραπέμπει σε αγαπημένες 80ς popnew wave στιγμές.

-  Poor Moon – Poor moon
Side project μελών των Fleet Foxes στο ίδιο μήκος κύματος.

-  The Distractions – The end of the pier
Από το Manchester , δεύτερος δίσκος 32 χρόνια μετά την πρώτη τους δουλειά σε postpunk ύφος.

Playlist top – 20
1(1) Florence and The Machine – Spectrum (Calvin Harris remix)

2(3) Saint Etienne – I’ve got the music

3(4) Of monsters and men – Dirty paws

4(5) Bat For Lashes – Laura

5(2) Elton vs Pnau – Good morning to the night

6(7) The Killers – Runaways

7(9) The XX – Angels

8(10) Two Door Cinema Club – Sleep alone

 

9(12) The Vaccines – Teenage icon

 

10(11) Lana Del Rey – National anthem

 

11(14) Cat Power – Cherokee

12(16) Jessie Ware – Wildest moments

 

13(15) Archive – Violently

 

14(6) Passion Pit – Take a walk

 

15(18) Exlovers – Emily

 

16(20) Deus – Sirens

 

17(19) Muse – Madness

 

18(8) Gossip – Move in the right direction

19(-)Grimes – Genesis

 

20(-)James Walsh – Start again

 

Single of the week

Grimes – Genesis

 

Υπέροχο single από τον φετινό ηλεκτρονικό δίσκο.

 


 




No comments: