Wednesday, January 3, 2018

1– 1– 2018

Στο πρώτο μας post για το 2018 να ευχηθούμε σε όλους μια καλή , αισιόδοξη , δημιουργική κα ιδιαίτερα για μας ποιοτικά μουσική χρονιά με υγεία!
Κάποιοι από τους τελευταίους δίσκους του 2017 σήμερα και τραγούδια φυσικά…

-  Στη Γαλλία, η τηλεοπτική ταινία Ce Soir-Là, παραγγελία του καναλιού France 2, είχε ήδη ολοκληρωθεί και βρισκόταν στο στάδιο του μοντάζ, με σκοπό να προβληθεί σύντομα.
Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, το κανάλι υποχρεώθηκε να σταματήσει το μοντάζ και να αναβάλει (χωρίς νέα ημερομηνία) την προβολή, ύστερα από σωρεία διαμαρτυριών.
Αιτία, ότι το Ce Soir-Là, αν και διαφημίζεται ως «κοινωνικό δράμα», διαδραματίζεται με φόντο τις τρομοκρατικές επιθέσεις των Ισλαμιστών στο Παρίσι τον Νοέμβριο του 2015, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο χτύπημα στο Bataclan, κατά τη διάρκεια συναυλίας των Eagles Of Death Metal, όπου και δολοφονήθηκαν 89 από τα συνολικά 130 θύματα του Ισλαμικού Κράτους. 
Πάνω από 42.500 άνθρωποι έβαλαν την υπογραφή της στην ιντερνετική διαμαρτυρία της Claire Peltier, που φέρεται ως ιθύνων νους πίσω από το μποϊκοτάζ: πρόκειται για μια γυναίκα που έχασε τον σύντροφό της και πατέρα των 2 παιδιών της εκείνο το βράδυ στο Bataclan.
«2 χρόνια μετά οι πληγές μας είναι ακόμα ανοιχτές και η λύπη μας τεράστια, η ζωή μας παραμένει σημαδεμένη», σχολίασε η Peltier, εξηγώντας την κίνησή της κατά της ταινίας στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης. 

-  Αν και απηχεί εποχές μιας πιο κραταιάς και κυρίαρχης μουσικής βιομηχανίας, έχει μείνει ως «παραδοσιακή» κόντρα μεταξύ των μεγάλων μουσικών ονομάτων, για το ποιος θα έχει τα νούμερο 1 singles στους
2 βασικούς καταλόγους επιτυχιών, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και της Βρετανίας.
Φέτος, πάντως, η πρόβλεψη ήταν μάλλον εύκολη. Και, προς φρίκη των κριτικών, επιβεβαιώθηκε, αφού ο Ed Sheeran αναδείχθηκε απόλυτος κυρίαρχος, όχι μόνο στη Βρετανία, μα και στην Αμερική. 
Description: http://ssum.casalemedia.com/usermatchredir?s=183697&cb=http%3a%2f%2fdis.criteo.com%2frex%2fmatch.aspx%3fc%3d24%26uid%3d%25%25USER_ID%25%25Στην πατρίδα του, ο 26χρονος Άγγλος τραγουδοποιός καπάρωσε το #1 των Χριστουγέννων με το "Perfect", ένα single που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο, μα κέρδισε αυτές τις μέρες έναν ακόμα κύκλο διανομής σε φυσικά σημεία και ψηφιακές πλατφόρμες, χάρη σε ένα σπέσιαλ remix με τη συμμετοχή της Beyoncé. Το "Perfect" έμεινε στην κορυφή και για την Πρωτοχρονιά, ενώ ο Sheeran είδε παράλληλα το 3ο του άλμπουμ  
να ξαναπιάνει το νούμερο 1, πετώντας από εκεί το Revival του Eminem. Αλλά και στην Αμερική, το ντουέτο του Sheeran και της Beyoncé θρονιάστηκε στο νούμερο 1 και τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, κρατώντας στο νούμερο 2 το "Rockstar" των Post Malone & 21 Savage, το οποίο είχε βέβαια ήδη κατακτήσει την κορυφή, μα πολλοί θεωρούσαν πως είχε τη δυναμική να επιστρέψει εκεί. Το μόνο που δεν πήρε ο Sheeran, ήταν την κορυφή του εθνικού album chart των Η.Π.Α.: αν και το ÷ ξαναβρέθηκε στο #3 για τα Χριστούγεννα, το εποχιακό #1 πήρε ο Luke Bryan με το What Makes You Country, ενώ το πρωτοχρονιάτικο #1 πήγε στο Revival του Eminem. 


NEW ALBUMS

-  Euros Childs – House arrest

Η συνέχεια των  Gorky’s Zygotic Mynci είναι εδώ με το project  του τραγουδιστή τους.

-  Cindy Wilson – Change

Τόσα χρόνια μετά η δεύτερη κοπέλα από τους B52’s στον πρώτο  σολο  δίσκο της.

-  Nabihah Iqbal – Weihing of the heart

Από το Λονδίνο ο παραγωγός, μιξάρει έντεχνα post punk με electronica.

-  Sannhet – So numb

Experimental metal μπάντα από το Brooklyn.

NEW RELEASES SINGLES – TRACKS
-  A Perfect Circle – Disillusioned

-  Borns – Lana Del Ray – God save our young blood

-  Cults – I got your message

- Pale Waves – My obsession

-  Janina Vela – Hesitate

- Beach Fossils – This year

-  The Babe Rainbow – Monky disco


Single of the week

-  The Vaccines – I can’t quit


-->
Με το ξεκίνημα της χρονιάς το πρώτο δείγμα από την νέα δουλειά τους...

No comments: