Thursday, July 20, 2017

17 - 7 - 2017

-  Στον απομακρυσμένο καταυλισμό ιθαγενών Αμερικάνων Wind River, στην πολιτεία του Γουαϊόμινγκ, ένα έφηβο κορίτσι δολοφονείται και η Elizabeth Olsen με τον Jeremy Renner ενσαρκώνουν αυτούς που καλούνται να εξιχνιάσουν το έγκλημα.Αυτό είναι το σενάριο της ταινίας Wind River του Taylor Sheridan, το soundtrack της οποίας ανέλαβε ο Nick Cave, παρέα -όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις- με τον Warren Ellis.Η ταινία αναμένεται στις 4 Αυγούστου, ημερομηνία κατά την οποία θα κυκλοφορήσει και το soundtrack από τη Lakeshore, σε διανομή Invada. Ως προπομπό του, όμως, οι Cave και Ellis δημοσιοποιούν το ολοκαίνουριο τραγούδι "Three Seasons In Wyoming".«Το soundtrack για το όμορφο Wind River», δήλωσαν από κοινού οι Cave & Ellis, «ήταν πάνω από όλα ο ακατάπαυστος άνεμος της θρηνητικής σιωπής του χιονιού. Ανάμεσα σε αυτές τις θεμελιώδεις δυνάμεις, χτίσαμε κάτι σαν score-φάντασμα, στο οποίο φωνές ψιθυρίζουν, χορωδίες κορυφώνουν και ξεθωριάζουν, ενώ ηλεκτρονικά στοιχεία πάλλονται ρυθμικά».

 -  Δεν έχει περάσει ούτε καν χρόνος από το τελευταίο του άλμπουμ The Heavy Entertainment Show (Βρετανία #1, Η.Π.Α. #74, Αυστραλία #4, Γαλλία #19, Γερμανία #2), όμως ο Robbie Williams ανακοίνωσε ότι σύντομα -μέσα δηλαδή στο 2017- θα έχουμε και καινούριο δίσκο εκ μέρους του.Καινούριο, βέβαια, τρόπος του λέγειν: το Under The Radar Volume 2 θα μαζεύει απλά σε ένα μέρος μια σειρά από ακυκλοφόρητα τραγούδια, όντας η 2η σχετική
συλλογή που θα κυκλοφορήσει ο Williams στην καριέρα του.Το υλικό που θα την απαρτίσει θα αποτελείται αποκλειστικά από demo ηχογραφήσεις και έτοιμα τραγούδια που για κάποιον λόγο δεν χώρεσαν τελικά στα σόλο άλμπουμ που έκανε μετά τη διάλυση των Take That.
Το θέμα είναι ότι για να προμοτάρει όλα αυτά τα όχι πολύ ενδιαφέροντα για τους μη fans, ο αθεόφοβος σκέφτηκε να φωτογραφηθεί ...γυμνός και σκαρφαλωμένος σε ένα δέντρο!Και πέτυχε, βέβαια, αφού είναι πλέον παγκόσμια είδηση.

-  Το "The Man Behind The Wall" βγήκε το 2013 και ήταν μέχρι πρότινος μια πλήρης βιογραφία του πάλαι ποτέ ηγέτη των Pink Floyd, Roger Waters, γραμμένη από τον Βρετανό συγγραφέα Dave Thompson -ο οποίος έχει γράψει πλήθος μουσικών βιογραφιών. Το βιβλίο αυτό τα είχε πάει καλά, τόσο εμπορικά, όσο και από την άποψη των κριτικών (αν και δίχασε τους οπαδούς των Pink Floyd με τη σαφή του προτίμηση προς το The Wall), καθίσταται όμως πλέον κάπως απαρχαιωμένο, καθώς ο Roger Waters επέστρεψε φέτος με νέο προσωπικό δίσκο μετά από χρόνια . Έτσι, ο Thompson κάνει την απαραίτητη ανανέωση έτσι ώστε να συμπεριλάβει και τα σχετικά με το Ιs This The Life We Really Want? και ξανακυκλοφορεί το βιβλίο του σε paperback μορφή.
Η paperback ανατύπωση είναι διαθέσιμη από τη Backbeat Books και αριθμεί 280 σελίδες.

- Όσοι παρακολουθήσατε τις rock δόξες των '00s σίγουρα θα θυμάστε
τον μικρό χαμό που έκαναν οι Αυστραλοί Jet πίσω στο 2003 με το ντεμπούτο τους Get Born, χάρη κυρίως στην επιτυχία του single "Are You Gonna Be My Girl" (Αυστραλία #20, Η.Π.Α. #29, Βρετανία #16).Παρότι οι Jet μπόρεσαν να την υποστηρίξουν επαρκώς εκείνη την αρχική επιτυχία (εμπορικά, τουλάχιστον), διαλύθηκαν το 2012. Επανασυνδέθηκαν όμως πέρυσι και, απ' ό,τι φαίνεται, όχι μόνο για συναυλίες.
Έτσι, δίνουν τώρα στη δημοσιότητα το πρώτο τους νέο τραγούδι εδώ και 7 χρόνια: λέγεται "My Name Is Thunder", είναι σε συνεργασία με τους Ιταλούς The Bloody Beetroots .Τώρα, αν το "My Name Is Thunder" θα εμφανιστεί σε κάποιον νέο δίσκο των Jet που δουλεύεται αυτήν την εποχή, παραμένει άγνωστο. Η μπάντα κρατάει κλειστά τα χαρτιά της, όσον αφορά το μέλλον. 

ΝΕΟΙ ΔΙΣΚΟΙ
-  The Pains of Being pure at heart – The echo of pleasure

Ο τέταρτος δίσκος των παιδιών της indie pop από τη Νέα Υόρκη!

-  Sheer Mag – Need to feel your love

Καθαρόαιμο ροκ από Φιλαδέλφεια μεριά…

-  Boris – Dear

Experimental από Ιαπωνία μεριά

-  WaxahatcheeOut in the storm

Ίσως το indie rock  της κοπέλας εδώ να είναι πιο εμπορικό από τους προηγούμενους δύο δίσκους!

-  Lucy RoseSomethings changing

Τρίτος εξαιρετικός δίσκος για την Αγγλιδούλα !

-  Mura MasaMura Masa

Ντεμπούτο album για τον  dj παραγωγό με πολλές διαφορετικές συνεργασίες!

NEW RELEASES SINGLES – TRACKS
-  Arcade Fire – Electric blue

-  Echosmith – Goodbye

-  Feist – Century

-  Garbage – No horses

-  Foster the people – Sit next to me

-  Lana del Rey – Groupie love

-  Lights – Skydiving

-  Offa rex – Sheepcrook and black dog

-  PVRIS – Half

-  Torres – Three futures

-  White sea – Secret

- Jola Jesus – Soak


Single of the week
-  AlvvaysIn undertow

Πολύ καλό νέο single  με υποσχέσεις για τον επερχόμενο δίσκο!

-->

No comments: