Wednesday, February 3, 2016

1- 2- 2016


-  Φαίνεται πως μία ολόκληρη ζωή εξαλωσύνης και τρελών καταχρήσεων χτύπησε μαζεμένη τους Black Sabbath που έχουν περάσει από χίλια μύρια κύματα προς την ολοκλήρωση της μεγάλης, αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους "Τhe End Tour" που έχει προγραμματιστεί μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας του Τοny Iomi, και ο Οzzy Ozbourne αντιμετωπίζει προβλήματα εξαιτίας μιας μόλυνσης, η οποία ξεκίνησε μετά από ένα ξέσπασμα χρόνιας υγμορίτιδας. Tο αποτέλεσμα είναι το συγκρότημα να αναγκαστεί να ακυρώσει τις εμφανίσεις του στις πόλης Edmonton και Calgary του Καναδά, όπου επρόκειτο να παίξει στις 30 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου, δίνοντας όμως την υπόσχεση ότι οι συναυλίες θα προγραμματιστούν ξανά μέσα στη χρονιά. Oι Black Sabbath ανακοίνωσαν την είδηση περί ακύρωσης των συναυλιών τους μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Twitter, εξηγώνοντας και τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.Στο μεταξύ, το γκρουπ είναι πανέτοιμο και για την κυκλοφορία ενός νέου ΕΡ το οποίο, όπως μαθαίνουμε, θα είναι διαθέσιμο προς πώληση αποκλειστικά στις συναυλίες τους. Θα αποτελείται από 8 κομμάτια, 4 από αυτά είχαν ξεμείνει από τις ηχογραφήσεις του 13 και τα υπόλοιπα θα είναι παιγμένα live, εκ των οποίων τα 3 προέρχονται από το 13, συν το "Under The Sun" από το κλασικό Vol. 4 album.




-  Λίγες μόλις ημέρες μετά την κυκλοφορία στο διαδίκτυο της ολοκαίνουργιας συνεργασίας του με την Rihanna στο ολοκαίνουργιο κομμάτι της τελευταίας "Work", ο Drake επιστρέφει και μόνος του στα δισκογραφικά πράγματα με ένα φρέσκο τραγούδι που μόλις έκανε πρεμιέρα μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής Αpple Beats 1 στο 'OVO Sound Radio', Και ο τίτλος του, "Summer Sixteen".

Aυτό είναι το πρώτο κομμάτι που ακούμε μέσα από τον πολυαναμενόμενο τέταρτο δίσκου του Καναδού ράπερ, "Views From The 6", ενώ ο Drake αποκάλυψε και το artwork που θα συνοδεύσει το single του τραγουδιού μέσω της προσωπικής του σελίδας στο instagram. 
Για την ιστορία να πούμε ότι μία εβδομάδα νωρίτερα ο Drake είχε - πάλι μέσω instagram - δημοσιεύσει μία σειρά από φωτογραφίες του στο στούντιο δίνοντας
έτσι ένα μεγάλο hint στους θαυμαστές του ότι ο δίσκος είναι επιτελούς σχεδόν έτοιμος. 

-  Ως γνωστόν η Nicole Appleton ήταν για πολλά χρόνια με τον Liam Gallagher. Mετά από μία ταραχώδη σχέση και έναν ακόμα πιο ταραχώδη χωρισμό το ζευγάρι χώρισε ενώ οι All Saints, το συγκρότημα της Nicole Αppleton, της αδελφής της Natalie, της Melanie Blatt και της Shaznay Lewis είχε διαλυθεί από το 2001 Τώρα, 10 ολόκληρα χρόνια μετά οι τέσσερις τους επανενώνονται και επιστρέφουν με ένα νέο τραγούδι εμπνευσμένο από τον χωρισμός της Nicole από τον Liam Gallagher. Ο τίτλος του "One Strike" και η ίδια η Appleton δηλώνει ότι το έγραψε για τις ατελείωτες ώρες που μιλούσε με τον τραγουδιστή των Oasis στο τηλέφωνο την περίοδο του χωρισμού τους. Το κομμάτι θα κυκλοφορήσει τις 26 Φεβρουαρίου.«Δεν είναι κάτι που κάναμε υπό πίεση και δεν θα μπορούσε να συμβεί σε πιο κατάλληλη στιγμή για εμάς. Απλώς μας έλειψε να είμαστε μαζί και είναι αυτό που μας κάνει χαρούμενος. Αν μπορείς να δουλέψεις με τους πιο αγαπημένους σου ανθρώπους γιατί να μην το κάνεις;».Eκτός απ' όλες αυτές τις ξαφνικές αγάπες και το καινούργιο τραγούδι οι All Saints θα κυκλοφορήσουν και ένα νέο άλμπουμ με τίτλο" Red Flag" στις 8 Απριλίου.
-  Όταν τα μέλη ενός συγκροτήματος ξανασυναντιόνται μετά από πολλά χρόνια άτομα από το στενό τους περιβάλλον επιχειρούν να πάρουν όλη την ευθύνη για το κατόρθωμα τους να τους πείσουν να τα ξαναβρούν.Και οι Guns N' Roses που υπήρξαν «σφαγμένοι» για σχεδόν 20 χρόνια δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Πρώτος και καλύτερος, λοιπόν, ο Steven Tyler, o εμβληματικός τραγουδιστής των Aerosmith ο οποίος έτρεξε να προλάβει και να κατοχυρώσει την θέση του «μεσάζοντα» στην υπόθεση «φέρτε τον Slash και τον Axl Rose ξανά κοντά». Ο Tyler εμφανίστηκε στη γνωστή τηλεοπτική εκπομπή Ηoward Stern Show προχθές το βράδυ και απαντώντας στην ερώτηση του οικοδεσπότη για το τι σκέφτεται για την περίφημη επανασύνδεση του συγκροτήματος με το οποίο έχει υπάρξει πολλά χρόνια φίλος, αποκάλυψε ότι ήταν εκείνος αυτός που κατάφερε τα μέλη του γκρουπ να κάτσουν ξανά στο ίδιο τραπέζι καινα τα βρουν. «Δεν είναι ο μόνος που ευθύνεται για την επανασύνδεση αλλά είναι αλήθεια ότι είχε συναντήσει τον Axl αρκετές φορές στο παρελθόν και του είχα πει επανειλημμένα ότι πρέπει να τα ξαναβρούν σύντομα γιατί λείπουν σε όλους. Επέμενα πάρα πολύ στο ότι πρέπει να το κάνουν άμεσα γιατί αλλιώς θα το μετανιώσουν».Παρά τις δηλώσεις του φίλου τους όμως τα μέλη των Guns N' Roses αρνούνται πλήρως την θεωρία ότι κάποιος άλλος εκτός από τους ίδιους εμπλέκεται με τον οποιοδήποτε τρόπο στην απόφαση τους και διαψεύδουν σε ελαφρώς περιπαικτικό τόνο τα λεγόμενα του Tyler με ένα tweet στην επίσημη σελίδα τους στο Twitter. Nα συμπληρώσουμε ότι το συγκρότημα θα πραγματοποιήσει το μεγάλο του comeback στο φετινό Coachella αλλά ανακοινώνει την μία συναυλία μετά την άλλη,ενώ πληροφορίες τους θέλουν έτοιμους να φύγουν για μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία πολύ σύντομα
ΝΕΟΙ  ΔΙΣΚΟΙ

-  Club Cheval – Discipline

Η  τετράδα από τη Γαλλία σε  ηλεκτρονική   soul  εδώ.

 -  Money – Suicide songs

Δεύτερος δίσκος του συγκροτήματος από το Manchester  με ακουστικούς ρυθμούς.

-   Bloc Party – Hymns

Ο νέος δίσκος – πέμπτος- σε γνωστές συνθέσεις ηλεκτρονικού ροκ.

-  Turin Brakes – Lost property

 Από το Λονδίνο σε πολύ καλή δισκογραφική επιστροφή!

-  Wet – Don’t you

Από  Νέα Υόρκη σε ποπ ντεμπούτο με γυναικέια φωνητικά.

 -  Sia – This is acting

Η Αυστραλέζα συνθέτρια και τραγουδίστρια σε άλλη μια εξαιρετική προσωπική δουλειά.

Playlist top – 20 
1(2) New Order – Trutti Frutti
2(5) Suede – Outsiders
3(1) Daughter – Numbers
4(4) Noel Gallagher’s high flying birds – The dying of the light
5(6) Sunflower Bean – Wall watcher
6(9) Bill Ryder Jones – Wild roses
7(10)Savages - T.I.W.Y.G.
8(3) Cage the Elephant – Trouble
9(12) David Bowie – Lazarus
10(13)Richard Hawley – I still want you
11(14) DIIV – Under the sun
12(15)The Last Shadow Puppets – Bad habits
13(16) Eleanor Freidberger – Sweetest girl
14(17) Mystery Jets – Bubblegum
15(18)The Jezabels – Come alive
16(19)PJ Harvey – the wheel
17(7) Lucius – Born again teen
18(8) Beach House – Majorette
19(-)Lilly Wood and The Prick – I love you
20(-)School of Seven Bells – On my heart

Single of the week
Lilly Wood and The Prick – I love you

 Οι Γάλλοι σε άλλο ένα υπόδειγμα ποπ αρτιότητας!







No comments: