Wednesday, January 20, 2016

18- 1- 2016

-  Στο Late Late Show του James Corden βρέθηκε προηγούμενη εβδομάδα η Adele και ράπαρε μπροστά στο αμερικάνικο κοινό το τραγούδι του Kanye West "Μοnster" και συγκεκριμένα τους στίχους που κανονικά τραγουδάει η Nicki Minaj.Παρά το γεγονός ότι αρχικά κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Minaj δεν ενθουσιάστηκε καθόλου από την εκτέλεση της τραγουδίστρια του "Hello" τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους όταν η Nicki δήλωσε ενθουσιασμένη από την εκτέλεση της Adele και μάλιστα έκανε και σχετικό tweet στο οποίο την αποθεώνει κανονικότατα.  Συγκεκριμένα η Minaj έγραψε ""Adele is mad ratchet. I can't take her #UK #WutsGood". Για την ιστορία, να συμπληρώσουμε επίσης ότι με το που η Adele έδωσε τη δική της εκδοχή στο Monster το κομμάτι μπήκε ξανά στην λίστα με τα πιο «κατεβασμένα» κομμάτια στο itunes.


-  Εκτέθηκε λιγάκι η Kim Kardashian αφού μετά την αποκάλυψη μέσω Τwitter για το πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο κομμάτι του συζύγου της, Kanye West, η ημερομηνία δεν τηρήθηκε από τον ίδιο και φαντάζεστε απογοήτευση από τους φανς.
Η διάσημη τηλεπερσόνα που είχε ανακοινώσει ότι το κομμάτι "Νo More Parties In LA" θα ήταν διαθέσιμο από την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου έσπευσε να εξηγήσει πως ο λόγος που το κοινό δεν άκουσε τελικά ποτέ το τραγούδι την εβδομάδα που μας πέρασε, ήταν το γεγονός ότι το Kanye έπρεπε να ταξιδέψει εκτάκτως στην Ιταλία για να βάλει τις τελευταίες πινελιές στο νέο παπούτσι της Adidas Υeezy Season 3.
Tην ίδια στιγμή καθησύχασε τους φανς ότι το κομμάτι θα κυκλοφορήσει άμεσα αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα της ο West το δουλεύει έστω και... εξ αποστάσεως. 

Αυτή τη φορά πάντως απέφυγε δώσει νέα ημερομηνία σε περίπτωση που  την ξαναπατήσει.

-  Διεθνή κατακραυγή προκάλεσαν τα νέα ότι οι Metallica έκαναν μήνυση σε μια ομάδα φανατικών τους θαυμαστών, οι οποίοι έχουν σχηματίσει συγκρότημα στη λογική του tribute band και περιοδεύουν ως Sandman, διασκευάζοντας τραγούδια τους.
Για την ακρίβεια, φτάνοντας το Σάββατο για συναυλία στο FitzRay's club, στο London του Ontario (Καναδάς), οι Sandman βρήκαν να τους περιμένει μια αγωγή ...41 σελίδων, όπου κατηγορούνται πως χρησιμοποιούν το επίσημο λογότυπο των Metallica για να προμοτάρουν τις εμφανίσεις τους. Το πλέον αστείο δε, ότι στην αγωγή γίνεται εκτενής λόγος για τη ...μεγάλη επιτυχία των Metallica, λες και οι Sandman δεν το είχαν παρατηρήσει!Ο απόηχος της κατακραυγής έφτασε βέβαια και στους ίδιους τους Metallica και είναι αλήθεια πως κινητοποιήθηκαν άμεσα για να διορθώσουν την κατάσταση και να σώσουν, τουλάχιστον, τις εντυπώσεις
Χθες λοιπόν ο ίδιος ο Lars Ulrich τηλεφώνησε στον κιθαρίστα των Sandman, Joe Di Taranto, ζητώντας του συγγνώμη και διαβεβαιώνοντάς τον πως δεν υπήρχε κανένα θέμα να συνεχίσουν όπως ακριβώς κινούνταν όλα αυτά τα χρόνια. Και πολύ σύντομα, υπήρξε και επίσημο ανακοινωθέν, όπου οι Metallica δήλωσαν άγνοια για τη μήνυση και άδειασαν τον δικηγόρο τους για υπερβάλλοντα ζήλο. «Πετάξτε τη μήνυση στα σκουπίδια», προέτρεψαν τους Sandman κι εκείνοι απάντησαν ότι θα συνεχίσουν να κρατάνε τη Metallica σημαία με περηφάνεια.

-  Προχθές το βράδυ η βασίλισσα της ποπ, που έχει πρωταγωνιστήσει τον τελευταίο καιρό σε ίντερνετ και κουτσομπολιά λόγω της περιπέτειας που έχει με τον 15χρoνο γιο της Rocco, αποφάσισε να τιμήσει τον David Bowie από σκηνής.
Έτσι λοιπόν η Madonna από τη συναυλία της στην Toyota Arena του Χιούστον του αφιέρωσε το κομμάτι του "Rebel Rebel" λέγοντας «Θέλω να αποτίνω φόρο τιμής στον άνθρωπο που ενέπνευσε την καριέρα μου», είπε στο πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο κάτω από τη σκηνή, «αν δεν ξέρετε ποιος είναι ο David Bowie, ψάξτε τον, γα@@@ει». 
Kαι συνέχισε: «Ήταν μία από τις ιδιοφυΐες της μουσικής βιομηχανίας, ένας από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές - στιχουργούς του 20ου αιώνα και μου άλλαξε τη ζωή ό
ταν τον παρακολούθησα σε μία συναυλία στο Ντιτρόιτ. Μου έδειξε ότι είναι οκ να είσαι διαφορετικός. Ήταν η πρώτη «καρδιά επαναστάτη» που έριξα τα μάτια μου επάνω της.»
Λίγο αργότερα πόσταρε στην προσωπική της σελίδα στο facebook μία φωτογραφία όπου απεικονίζεται να έχει ξαπλώσει μπρούμυτα στη σκηνή, με φόντο τη φωτογραφία του David Bowie και τη λεζάντα να γράφει: «Αποτίοντας φόρο τιμής στον αγαπημένο μου επαναστάτη. Στο Χιούστον. Σ' ευχαριστώ... David Bowie». 

ΝΕΟΙ  ΔΙΣΚΟΙ

-   The Anchoress – Confessions of a romance novelist

 Η   Catherine   που έχει συνεργαστεί και με τους  Simple Minds ιθύνων νους , με ένα ραδιοφωνικό εδώ ντεμπούτο!

-  Daughter – Not to disappear

Μας άρεσε ο πρώτος , συνεχίζουν εδώ δυναμικά με ατμοσφαιρικό δίσκο!

-      Kate  Boy – One

Από Δανία το ντεμπούτο του   electro – pop ντουέτου.

-  Tim O’Brien – Pompadour

 Και με Grammy  παρακαλώ στην κατοχή του,  συνεχίζει μοναχικά…

-  Panic! At the disco – Death of a bachelor

Οι    pop – punkers επιστρέφουν με έναν μέτριο δίσκο.

-  Yorkston/Thorne/Khan – Everything sacred

 Φολκ συνεργασία με μεγάλη επιτυχία!!!


Playlist top – 20 
1(2) Daughter – Numbers
2(3) Cage the Elephant – Trouble
3(1) The Chromatics- Shadow
4(5) Beach House – Majorette
5(6)New Order – Trutti Frutti
6(9) Noel Gallagher’s high flying birds – The dying of the light
7(11) Lucius – Born again teen
8(10) Suede – Outsiders
9(12) Sunflower Bean – Wall watcher
10(4) Coldplay – Adventure of a lifetime
11(13)Bill Ryder Jones – Wild roses
12(14)Savages - T.I.W.Y.G.
13(15) David Bowie – Lazarus
14(16)Richard Hawley – I still want you
15(17) DIIV – Under the sun
16(18)Τhe Last Shadow Puppets – Bad habits
17(19)Chairlift – Crying in public
18(20)Eleanor Freidberger – Sweetest girl
19(8) Polica – Lime habit
20(-)  Mystery Jets – Bubblegum

Single of the week
Mystery Jets – Bubblegum

  Από τα καλύτερα τραγούδια του νέου τους αξιόλογου δίσκου!




No comments: