Tuesday, April 28, 2015

27- 4- 2015


-  Πυροβολισμοί με στόχο λεωφορείο στο οποίο επέβαινε ο Lil Wayne ακούστηκαν μετά την πρόσφατη συναυλία του γνωστού ράπερ στην Ατλάντα.Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το περιστατικό συνέβη έξω από τον συναυλιακό χώροCompound γύρω στις 3μιση τα ξημερώματα, με στόχο τα δύο πούλμαν στα οποία βρισκόντουσαν τόσο ο Wayne, όσο και μέλη της συνοδείας του, βοηθοί και τεχνικοί της περιοδείας. Πήγες αναφέρουν μάλιστα ότι σε ένα από τα δύο λεωφορεία επέβαιναν και κάποια ακόμα καλλιτέχνες, αν και η είδηση αυτή δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Οι σφαίρες πέτυχαν τελικά το ένα από τα δύο οχήματα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν ήταν αυτό στο οποίο επέβαινε ο Wayne. Mετά το...ανθρωποκυνηγητό, το λεωφορείο σταμάτησε σε κοντινό ξενοδοχείο όπου και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν είχε προηγηθεί κάποιο άλλο συμβάν νωρίτερα την ίδια νύχτα και ποιος ήταν ο λόγος που έγινε στόχος ο δημοφιλής ράπερ.

-  Με 2 νέα τραγούδια θα συμμετάσχει ο Jónsi των Sigur Ros στο soundtrack της καινούριας ταινίας του Cameron Crowe, παρέα με τον σύντροφό του Alex Somers –με τον οποίον πέρυσι συνυπόγραψε το soundtrack για την αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά Manhattan. Το νέο φιλμ του Crowe ονομάζεται Aloha και θα διαθέτει όπως καταλαβαίνετε χαβανέζικο χρώμα, μιας και θα διαδραματίζεται στη Χονολουλού. Πρωταγωνιστής του είναι ο Bradley Cooper, ενώ παίζουν επίσης η Emma Stone, η Rachel McAdams, ο Bill Murray και ο Alec
Baldwin. Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 29 Μαΐου, το soundtrack όμως θα είναι διαθέσιμο 3 μέρες πριν στα δισκοπωλεία, από τη Madison Gate, σε διανομήSony Legacy. Εκτός από τους Jónsi & Somers, θα φιλοξενεί επίσης τραγούδια του Beck, του Kurt Vile, των Fleetwood Mac και μπόλικους βέβαια Χαβανέζους καλλιτέχνες. 

-  Στα πλαίσια των ειδήσεων που κυκλοφόρησαν με αφορμή το ντοκιμαντέρ του BrettyMorgen για τον KurtCobain, το μάθαμε κι αυτό –αν και όταν πηγή σου είναι η CourtneyLove, καλό είναι να κρατάς μαζί το μικρότερο καλάθι σου...Για τις ανάγκες πάντως του MontageOfHeck, η Love έδωσε στον Morgen πλήρη πρόσβαση στο οπτικοακουστικό της αρχείο, αυτό το επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο σκηνοθέτης. Τη λεπτομέρεια πάντως για τη σεξ βιντεοταινία, την αποκάλυψε η ίδια η Courtney, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο TribecaFilmFestival.«Ε, όλοι δεν έχουν ένα τέτοιο βιντεάκι;», αναρωτήθηκε. Και αποκάλυψε πως το δικό τους το είχε γυρίσει ο EricErlandson, πρώην σύντροφός της (στις προ-Cobain εποχές) και κιθαρίστας των Hole στη συνέχεια. Σε λεπτομέρειες πάντως για το περιεχόμενο του φιλμ, ευτυχώς δεν μπήκε... Γιατί την είχαμε ικανή.

-  Ο Phil Rudd δήλωσε «ένοχος» πως απείλησε να σκοτώσει άνθρωπο και πλέον αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης.Ο 60χρονος, πρώην ντράμερ των AC/DC, άλλαξε την κατάθεσή του στο δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας, στην οποία υποστήριζε πως ήταν αθώος. Είπε στο δικαστήριο πως ζήτησε να «ξεφορτωθούν» (taken out) πρώην υπάλληλό του, καθώς εκείνο τον καιρό ήταν πολύ θυμωμένος και αναστατωμένος λόγω των χαμηλών πωλήσεων του σόλο δίσκου
του, απολύοντας αρκετούς εργαζομένους!Μάλιστα τηλεφώνησε στο «θύμα» και το απείλησε λέγοντας πως θα πάει σπίτι του και θα τον σκοτώσει. Η ποινή φυλάκισης που προβλέπεται φτάνει ακόμα και τα 7 χρόνια και μαζί με την κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ακόμα εννέα μήνες. Το δικαστήριο θα λάβει την απόφαση για το ύψος της ποινής στις 26 Ιουνίου.

-  Οι 10 δίσκοι που ακούσαμε περισσότερο τον Απρίλιο:

1.  Alabama Shakes – Sound and color
2. VillagersDarling arithmetic
3. Calexico – Zedge of the sun
4. Stealing Sheep – Not real
5. Marina And The Diamonds – Froot
6. Nadine Shah – Fast food
7. Waxahatchee – Ivy tripp
8. The Wombats – Glitterbug
9. Jesse Malin – New York before the war
10. Death Cab for Cutie – Kintsugi

 ΝΕΟΙ  ΔΙΣΚΟΙ

-  Blur – The magic whip

Μετά τόσα χρόνια ο Damon και ο Graham ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και θυμούνται επιτυχώς τα παλιά μεγαλεία τους!

-  Brian Jonestown Massacre – Musique de film imagine

Tribute από το group στο new wave cinema των 60s.

Eska Eska

Εξαιρετικό soul ντεμπούτο από την τραγουδίστρια πολλών groups όπως Zero 7 , Cinematic Orchestra.

-  George Fitzgerald – Fading love

Πρώτος δίσκος και για τον dance παραγωγό..

Mew = +-

Στον έκτο πια δίσκο οι Δανοί, εμπνέονται από τα 80ς .

Eaves What green feels like

Και εδώ πρώτος δίσκος για έναν 23χρονο που παίζει κυρίως folk.

Playlist top – 20  

1(2) Steven Wilson – Perfect life
2(4) Tame Impala – Let it happen
3(1) White Shadows – Give up give out give in

4(6) Blur – Go out
5(8) Django Django – Reflections
6(9) Muse – Psycho
7(7) Marc Almond – Life in my own way
8(10) Of Monsters and Men – Crystals
9(13) Brandon Flowers – Can’t deny my love
10(14)Hot Chip – Need you now
11(3) Florence and The Machine – What kind of man
12(5) Champs –Desire
13(15) The Vaccines – Dream lover
14(16)Death Cab for Cutie – Little wanderer
15(17) Florence and the Machine – Ship to wreck
16(18) Lykke Li – Never gonna love again
17(19)Heather Nova – Sea glass
18(-)The Leisure Society – Tall black cabins
19(-)Torres – Sprinter

20(-)Mumford and Sons – Snake eyes


Single of the week  
 
The Leisure Society – Tall black cabins

Υπέροχη μπαλάντα από τον νέο τους δίσκο…









No comments: