Friday, June 27, 2014

23- 6- 2014

-  Τους αξίζει τους Daft Punk χωρίς καμία αμφιβολία. Και δεν είναι τυχαίο ότι αγγλικό κανάλι ασχολείται με γαλλικό σχήμα (γνωστή η εκατέρωθεν αντιπάθεια και τα αστεία) αλλά πέραν της χιουμοριστικής διάστασης το σίγουρο είναι ότι ναι μεν είναι το BBC από πίσω αλλά ε καμία περίπτωση δεν έχει εξασφαλίζει ο σκηνοθέτης Hervé Martin συνέντευξη ή την όπoια βοήθεια από το δίδυμο.Το ντοκιμαντέρ (που δεν έχει λάβει κάποιο συγκεκριμένο τίτλο ακόμη) θα μεταδοθεί κάπου μέσα στο 2015.

-  Δεν θα αισθανόταν άνετα ο Avicii  όταν τον πληροφόρησαν ότι (πάλι μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα) άτομα μεταφέρονται στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια συναυλίας του. Τον προηγούμενο μήνα και πάλι σε μια συναυλία του στο Τορόντο 26 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα αφυδάτωσης και χρήσης ναρκωτικών αλλά και υψηλής ποσόστωσης αλκοόλ στο αίμα. Χθες 36 άτομα μπήκαν πάλι στο ασθενοφόρο και μπορεί στο νοσοκομείο της Βοστόνης να διαπίστωσαν ότι ευτυχώς καμία από τις περιπτώσεις δεν ήταν βαριά αλλά όπως και να ένα σούσουρο (βλέπε αρνητικό buzz) έχει δημιουργηθεί.Να σημειώσουμε ότι εκτός αυτών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο άλλα 50 άτομα χθες βράδυ ζήτησαν ιατρική βοήθεια από το αρμόδιο προσωπικό του TD Garden όπου ο Avicii σπινάριζε δίσκους.

- O (Sir) Cliff Richard, το έκανε γνωστό κατά τη διάρκεια μιας on stage συνέντευξης τις προηγούμενες ημέρες. Ο Morrissey παραμένει στο νοσοκομείο μετά την ακύρωση της αμερικάνικης τουρνέ του εξαιτίας (αγνώστων περαιτέρω στοιχείων) ιού. Να θυμίσουμε (βλέπε εδώ) το γαϊτανάκι δηλώσεων του crew του με την Kristeen Young που έλαβε χώρα μιας και η τελευταία κόλλησε τον Mozz.Το σίγουρο είναι ότι το True-to-You.net, επίσημο κανάλι πληροφοριών του Morrissey, δεν έχει ποστάρει τίποτα αν και είναι η 3η εβδομάδα που ο Morrissey είναι στο νοσοκομείο.

- Η Lana Del Rey μάλλον έχει βρει το μπελά της, πολλοί υποστηρίζουν δικαίως και μάλλον έχουν ένα μικρό δίκιο όταν κάνεις τόσο ανοιχτές σε ερμηνείες δηλώσεις. Και ναι μεν η Lana δήλωσε ό
τι δεν είπε αυτό ακριβώς στον ρεπόρτερ της εφημερίδας Guardian (περί θανάτου της και ευχολογίου γύρω από αυτόν από την ίδια και το πόσο ρομαντικό της φαίνεται το γεγονός του θανάτου ενός μουσικού όπως στις περιπτώσεις των Kurt Cobain και Amy Winehouse. Από τότε(ς) έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για την Lana Del Rey και δέχεται κριτική σε σχόλια στο fb και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από όλο τον πλανήτη. Κι το κερασάκι στην τούρτα ήρθε μόλις εχθές.Η Frances Bean Cobain, η κόρη του Kurt Cobain σε tweet λοιπόν ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν τρέφει κανένα αρνητικό συναίσθημα απέναντι στη Lana ούτε τώρα αλλά ούτε είχε να “επιδείξει” κάτι τέτοιο στο παρελθόν,  το πρωί στις 23/6 έγραψε μέσω του λογαριασμού της στο twitter ότι «Ο θάνατος νεαρών μουσικών δεν έχει τίποτα το ρομαντικό.» Για να συνεχίσει σε μια ομοβροντία μηνυμάτων ότι «Δε γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου ακριβώς επειδή πέθανε νωρίς και αυτό έχει αναχθεί σε ένα άθλιο κατόρθωμα επειδή άνθρωποι σαν και σένα σκέπτονται ότι είναι cool”.Να σημειώσουμε ότι αργότερα τα μηνύματα σβήστηκαν.


ΝΕΟΙ  ΔΙΣΚΟΙ

-  How to Dress Well – What is this heart?

Απόλυτος R&B δίσκος από τον λευκό Tom Krell.

TaffyPlus

Τα Ιαπωνάκια τα γνωρίσαμε το 2012 με το ντεμπούτο τους , παίζουν και εδώ καθαρή  Βrit Pop!

HappynessWeird little birthday

Πρώτος δίσκος που μιξάρει lofi ήχο με Βρετανικές επιρροές.

White LungDeep fantasy.

Από τον Καναδά με τρείς κοπέλες στη σύνθεση και δυνατό ροκ ήχο.

-  Εd SheeranX

Γνωστός σαν νικητής του X Factor , με αξιόλογο νέο δίσκο!

Playlist top – 20 

1(1) Mando Diao – Black Saturday
2(4) Kasabian – Eez – eh
3(2) Coldplay – A sky full of stars
4(6) Tori Amos – Trouble’s lament
5(8) James – Moving on
6(7) Crissie Hynde – You or no one
7(3) First Aid Kit – My silver lining
8(9) Arcade Fire – We exist
9(10)Sharon Van Etten – Every time the sun comes up
10(11) Kaiser Chiefs – Meanwhile up in heaven
11(14) Slow Club – Complete surrender
12(5) Lana Del Rey – West coast
13(15)Rhodes – Morning
14(16) Caribou – can’t do without you
15(17)Childhood – Falls away
16(18)John Mascis – Every morning
17(-)Grimes – Go
18(20) Tom Petty and the Heartbreakers – American dream plan b.
19(-)Jessie Ware – Tough love

20(-)The Kooks – Around town

Single of the week
Grimes – Go
To τραγούδι το έγραψε για τη Rihanna , η οποία το απέρριψε , ακούστε και σκεφτείτε αν έκανε καλά…









No comments: