Tuesday, November 5, 2013

4- 11- 2013

-  Απέρριψε η Lana Del Rey την πρόταση του Kanye West να παίξει ζωντανά στην πρόταση γάμου του τελευταίου στην Kim Kardashian.Ο 36χρονος rapper έκανε μια όχι και τόσο low profile πρόταση στην Kim (δεν θα περιμέναμε και κάτι διαφορετικό), η οποία έλαβε χώρα στο AT&T Park του San Francisco, με μια ορχηστρική έκδοση του hit της Lana "Young & Beautiful' να ακούγεται από τα μεγάφωνα.Ο Kanye ήθελε η ίδια η Lana (που είναι και αγαπημένη της Kim) να τραγουδήσει το κομμάτι, αλλά ήρθε χυλόπιτα, έστω και ευγενική, όπως ανέφερε το Radar.  Εύγε!!!!

-  Το The Next Day Extra αποτελεί την special έκδοση του τελευταίου άλμπουμ του David Bowie, The Next Day, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο και κέρδισε θερμές κριτικές, ενώ ήταν και υποψήφιο για το Mercury Music Prize.
  To The Next Day Extra θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου και θα περιέχει 2 CD, το πρώτο με τα κομμάτια του original άλμπουμ, το δεύτερο με 5 ακυκλοφόρητα και 2 remixes, καθώς και ένα DVD με τα τέσσερα video clip. Λίγο πριν από την κυκλοφορία του o David Bowie παρουσίασε το remix του “Love is Lost”, όπως το «πείραξε» ο James Murphy των LCD Soundsystem.

-  Ένα κομμάτι έκαναν διαθέσιμο οι U2 πριν λίγες μέρες, μέσω του νέου trailer της επερχόμενης ταινίας για τη ζωή του Nelson Mandela, Mandela: Long Walk To Freedom. Γράφτηκε ειδικά για την ταινία (που είναι βασισμένη στην αυτοβιογραφία του ιδίου) Long Walk To Freedom. Πλέον μαθαίνουμε ότι τα νέα τους κομμάτια που περιλαμβάνονται στην ταινία είναι δύο! Τα "Ordinary Love" και "Breath" θα κυκλοφορήσουν σε 10ιντσο βινύλιο στις 29 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το επίσημο site της Ημέρας των Δισκοπωλείων. Μάλιστα, μόνο 10.000 αντίτυπα του single θα πωληθούν ανά τον κόσμο.
Oι U2 φαίνεται τελικά ότι προσπαθούν να ολοκληρώσουν τη δημιουργία του νέου τους άλμπουμ στα τέλη Νοεμβρίου, σύμφωνα με τα λεγόμενα του μπασίστα τους, Adam Clayton. Το νέο άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014, με τον Clayton να δηλώνει ότι εργάζονται έτσι ώστε να μην τους πιάσουν τα Χριστούγεννα. 12 είναι τα κομμάτια που έχουν στο νου τους να ολοκληρώσουν... Όσο για τον ήχο του άλμπουμ, ο ίδιος είπε ότι θα σημάνει μερικώς την επιστροφή των U2 στα παλιά, αλλά με την ωριμότητα της μπάντας των τελευταίων 10 ετών. "Είναι ένας συνδυασμός α
υτών των δύο και είναι πραγματικά ένα ενδιαφέρον υβρίδιο", είπε.

-  Παράξενα και ολίγον τι συγχυσμένος εμφανίζεται ο James Blake, ο οποίος κέρδισε το φετινό Mercury Prize, για το άλμπουμ του 'Overgrown'.Ο Blake, που ήρθε πρώτος στη μάχη με ονόματα όπως οι Arctic Monkeys και ο David Bowie, ευχαρίστησε τους γονείς του, οι οποίοι του έδειξαν τη σημασία του να είσαι ανεξάρτητος.Ο ίδιος μίλησε και για το πώς ένιωσε όταν είδε τον εαυτό του νικητή: "Ένιωσα παράξενα, λίγο μπερδεμένος. Αλλά και καταπληκτικά, παράλληλα. Είναι μια στιγμή που περιμένεις να σου συμβεί", δήλωσε.

ΝΕΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

M.I.A. – Matangi
Mισή Αγγλίδα μισή από Sri Lanka συνεχίζει να πειραματίζεται και σε αυτόν τον τρίτο δίσκο αδιαφορώντας για την εμπορική επιτυχία.

-  Connan Mockasin Caramel
Και αυτός από Νέα Ζηλανδία, αναδεικνύει το ταλέντο του στην δεύτερη δισκογραφική απόπειρα.

-  Booka Shade – Eve
  Γερμανικό ντουέτο techno και ηλεκτρονικής μουσικής.

-  Los Campesinos! – No blues
Δεν είναι Ισπανοί, από το Cardiff κατάγονται και παίζουν εδώ και χρόνια indie rock!

-  Oh Land – Wish bone
Δεύτερος δίσκος για την κοπέλα που κρύβεται από πίσω, με πιο εμπορικούς προσανατολισμούς.

-  White Denim – Corsicana lemonade
Από το Texas με παλαιομοδίτικο ροκ στο ρεπερτόριό τους.

-  Tinie Tempah – Demonstration
Από το Λονδίνο με καλές κριτικές στους ραπ δίσκους του!


Playlist top – 20
1(2) Arcade Fire – Reflektor
2(1) Blackfield – Jupiter
3(3) Laura Veirs – Your song
4(5) Natasha Khan & John Hopkins – Garden’s heart
5(6) Trentemoller feat. Sune Rose Wagner – Deceive
6(7) Jake Bugg – What does’t kill you
7(10) Anna Calvi – Sing to me
8(9) The Killers – Shot at the night
9(11) Yuck – Middle sea
10(12) Kadebostany – Castle in the snow
11(4) The Vaccines – Melody Calling
12(14) Pearl Jam – Sirens
13(15)Polica – Chain my name
14(16)Empire of the sun – DNA
15(18) Goldfrapp – Annabel
16(8) Emiliana Torrini – Speed of dark
17(20) The Sounds – Hurts the one I love
18(-) Dum Dum Girls – Lost Boys and girls club
19(-)Lily and Madeleine – Come to me

20(-)Warpaint – Love is to die

Single of the week
Dum Dum Girls – Lost Boys and girls club

To πρώτο δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο των κοριτσιών.








No comments: