Wednesday, November 20, 2013

18- 11- 2013

-  Ένα live άλμπουμ αλλά και μια ταινία αναμένουμε από τον Αυστραλό Gotye.Το 'My Brain's Off (And I Like It)' γυρίστηκε στο Northcote Social Club της Μελβούρνης και ως ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στην ίδια πόλη, στις 12 Δεκεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσει και η κυκλοφορία του άλμπουμ από το ίδιο live.

-  Ένα άλμπουμ με διασκευές στους Stone Roses πρόκειται να κυκλοφορήσουν οι Flaming Lips.Η κυκλοφορία θα είναι μέρος εκείνων που θα κάνουν την εμφάνισή τους τη φετινή Black Friday - ακόμια μία μέρα γιορτής (=σωτήρια) για τα δισκοπωλεία.Το άλμπουμ με τις διασκευές τους στα κομμάτια του κλασικού ομώνυμου ντεμπούτο άλμπουμ των Stone Roses κυκλοφορεί στις 29 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει συμμετοχές από Polica, Jonathan Rado (Foxygen), Peaking Lights και άλλους.

-  Σχεδόν 7 χρόνια δικαστικών μαχών χρειάστηκε η Motion Picture Association of America για να πετύχει την εκμηδένιση του isoHunt, που θα μείνει στην ιντερνετική ιστορία ως το μεγαλύτερο site για πειρατικό κατέβασμα και αναζήτηση torrents. Καθώς όμως αποδεικνύεται, οι ιθύνοντές της δεν είχαν ζυγίσει τα πράγματα πολύ καλά.Πάνω δηλαδή που ο ιδιοκτήτης του isoHunt, Gary Fung, αποδέχτηκε την ήττα, απέσυρε το site από το ίντερνετ και συμβιβάστηκε με ένα πρόστιμο 110.000.000 δολαρίων, ορισμένοι fans αποφάσισαν να λανσάρουν έναν κλώνο του, διατηρώντας την ιστορική του εικόνα και μετασχηματίζοντάς το σε isoHunt.to –αν και στην πράξη ορισμένα χαρακτηριστικά δεν έχουν καμία σχέση με το παλιό site.Η MPAA υποδέχτηκε την ψυχρολουσία με αμηχανία και πολλοί προβλέπουν ότι θα αντεπιτεθεί, ξεκινώντας νέες νομικές μάχες. Για την ώρα, πάντως, τηρεί σιγή ιχθύος...Tο νέο site εμφανίζεται δεύτερο στα αποτελέσματα του Google, κάτω από το άρθρο της Wikipedia για το αυθεντικό isoHunt.

-  Σύμφωνα με τις πηγές του Billboard, είναι πολύ πιθανό ότι οι U2 θα ανακοινώσουν την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου τον Φεβρουάριο, κατά τη ζωντανή τους εμφάνιση στο Super Bowl XLVIII –η οποία ημερομηνία αναμένεται να είναι ο Απρίλιος του 2014.Tις παρούσες υποθέσεις των Ιρλανδών σούπερ σταρ τρέχει ο μάνατζερ της Madonna, Guy Oseary, ο οποίος ενδεχομένως χρησιμοποιεί αυτό το «τυράκι» για να κλειδώσει τη συμμετοχή τους στο Super Bowl XLVIII, κάτι που συνεπάγεται τηλεθέαση εκατομμυρίων.Σε δηλώσεις του, ο Adam Clayton έχει επιβεβαιώσει ότι ο διάδοχος του No Line On The Horizon θα ολοκληρωθεί αν όχι στα τέλη του Νοέμβρη, τότε οπωσδήποτε πριν τα Χριστούγεννα. Εντωμεταξύ, ανάμεσα στους fans κυκλοφορεί έντονη φημολογία για συμμετοχή του Chris Martin στο νέο άλμπουμ, καθώς ο frontman των Coldplay εθεάθη σε στούντιο της Νέας Υόρκης μαζί με τους U2.

ΝΕΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

-  Jake Bugg – Shangri La
Δεύτερος δίσκος για τον 19χρονο μέσα σε ένα χρόνο με πολλά ροκ στοιχεία από το παρελθόν.

-  Robbie Williams – Swing both ways
Ο δεύτερος swing  δίσκος του Robbie  σχεδόν μετά από μια δεκαετία.

Daughtry – Βaptized
Aπό τα μεγάλα ονόματα του alternative εμπορικού ροκ από τις ΗΠΑ.

-  Cut Copy – Free your mind
New disco εξ Αυστραλίας σε νέο δίσκο.

-  The Sounds Weekend
Χρόνια είχαμε να ακούσουμε έναν ολοκληρωμένο ποπ δίσκο γεμάτο υποψήφιες επιτυχίες!

-  Blood Orange – Cupid deluxe
Και οι ίδιοι δεν ξέρουν τι παίζουν! Ποπ με στοιχεία ροκ, soul!!!

-  Soundtrack – The hunger games – Catching fire
H δεύτερη συνέχεια της γνωστής επιτυχημένης ταινίας με εκλεκτούς καλεσμένους στη μουσική: Coldplay, National , Lorde , Ellie Goulding

Playlist top – 20

1(1) Laura Veirs – Your song
2(2) Natasha Khan & John Hopkins – Garden’s heart
3(6) Anna Calvi – Sing to me
4(7) The Killers – Shot at the night
5(11) Pearl Jam – Sirens
6(8) Yuck – Middle sea
7(9) Kadebostany – Castle in the snow
8(3) Arcade Fire – Reflektor
9(4) Trentemoller feat. Sune Rose Wagner – Deceive
10(12) Polica – Chain my name
11(13)Empire of the sun – DNA
12(14) Goldfrapp – Annabel
13(15) The Sounds – Hurts the one I love
14(5) Blackfield – Jupiter
15(16) Dum Dum Girls – Lost Boys and girls club
16(17)Lily and Madeleine – Come to me
17(18)Warpaint – Love is to die
18(19)Broken Bells – Holding on for life
19(20)The National – Lean
20(-)The Cults – I can hardly make you mine


Single of the week
The Cults – I can hardly make you mine
Aπό την ταινία Carrie  , υπάρχει και στον δίσκο τους!








No comments: