Wednesday, August 24, 2011

22-8-2011


- Εν μέσω συναυλίας στην Πράγα o George Michael. και στα πλαίσια της Symphonica Tour, εξομολογήθηκε (διανθίζοντάς το λόγο του με δακρύβρεχτους χαρακτηρισμούς) ότι η σχέση του με τον επιχειρηματία Kenny Goss δεν υφίσταται πια, ένεκα αλκοολισμού του τελευταίου. Το ζευγάρι να σημειώσουμε ότι ήταν μαζί από το 1996.
Το λεκτικό μαυσωλείο έλαβε τέλος με μια εκτέλεση (και παράλληλη αφιέρωση στον κύριο Goss) του τραγουδιού Where I Hope you are.

- Ένα κομμάτι αφιερωμένο στην Amy Winehouse έγραψαν οι Green Day, με τίτλο (τι άλλο;) 'Amy'. Το κομμάτι έκανε το ντεμπούτο του ζωντανά σε μια συναυλία τους σε στενό κύκλο fan τους, στο Tiki Bar 1700 Placentia, στην Costa Mesa, California, την περασμένη εβδομάδα. Στο live αυτό έπαιξαν συνολικά 15 νέα κομμάτια, ενώ τα χρήματα του live πήγαν στο Ίδρυμα για την Κυστική Ίνωση.

- Δεν τα παρατάει με τίποτα ο θρύλος Leonard Cohen, ο οποίος (ζωή να 'χει) σκοπεύει να κυκλοφορήσει νέο studio album τον επόμενο χρόνο. Μεγάλο μέρος του υλικού έχει ήδη γραφτεί και μερικοί από τους τίτλους των τραγουδιών του είναι οι 'Born In Chains', 'A Street', 'Darkness', 'Love', 'Lullaby' και 'Feel So Good'. Πολλά από αυτά παίχτηκαν ζωντανά κατά τη διάρκεια της πρόσφατης παγκόσμιας περιοδείας του.
Να θυμίσουμε ότι τελευταίο στούντιο άλμπουμ του Cohen ήταν το 'Dear Heather' του 2004, ενώ από τότε κυκλοφόρησε και δύο live album.

- Επιβεβαίωσε o Brett Anderson τις υποψίες-φήμες ότι θα ηχογραφήσουν νέο άλμπουμ οι Suede τους προσεχείς μήνες.
Προς το παρόν ο ίδιος προμοτάρει το νέο του σόλο άλμπουμ με τίτλο 'Black Rainbows' που κυκλοφορεί στις 26 Σεπτεμβρίου...To πρώτο single έχει τίτλο 'Brittle Heart' .

- Νέο άλμπουμ από τον Ryan Adams. Το ‘Ashes & Fire’ θα κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου, από το δικό του label, PAX-AM. Ηχογραφημένο στο Sunset Sound Factory του Hollywood και σε παραγωγή του Glyn Johns που έχει δουλέψει με τους Bob Dylan, Beatles, The Easybeats, The Band, Rolling Stones, The Who και Led Zeppelin, μεταξύ πολλών άλλων. Στο άλμπουμ συμμετέχει και η Norah Jones, η οποία τραγουδάει σε μια σειρά από κομμάτια του album, ανάμεσα στα οποία τα 'Come Home', 'Save Me' και 'Kindness'.

ΝΕΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

- Will Young – Echoes

Έκλεισε περίπου 10 χρόνια από την πρώτη του επιτυχία μέσω X-Factor την σφραγίδα του οποίου προσπαθεί να αποτινάξει. Πάντως το ότι άντεξε τόσα χρόνια με συδυασμό τον καλό αυτόν ποπ δίσκο, μάλλον τον τιμά…

- Hard Fi – Killer sounds

Δεν καταφέρνουν δυστυχώς να ξεφύγουν από τον ήχο που τους καθιέρωσε, με αποτέλεσμα να εγκλωβίζονται σε μια συνεχή επανάληω=ψη!

- Stephen Malkmus – Mirror traffic

Επιστροφή στις ρίζες των Pavement με έναν ατόφιο indie – rock δίσκο…

- I break horses – Hearts

Γυναικεία μαγευτικά φωνητικά τα οποία θυμίζουν 90ς στυλ Heart Throps , Lush …

- Lenny Kravitz – Black and white America

Προσπάθεια να γυρίσει στις παλιές ένδοξες μέρες, αλλά παγιδεύεται στον συνδυασμό πολλών ήχων. Καλό το πρώτο single ‘Stand’.

- CSS – La Liberacion

Οι Βραζιλιάνες μεγάλωσαν και προσπαθούν να ξεφύγουν από το new rave του πρώτου δίσκου. Μόνο το πρώτο single συνεργασία με τον Gillespie των Primal Scream (βλεπε Playlist) ξεχωρίζει…

Playlist top – 20

1(1) Cults – Abducted


2(3) The Horrors – Still life


3(5) Foster the People – Pumped up kicks


4(2) Kaiser Chiefs – Little shocks

5(8) Red Hot Chili Peppers – The adventures of rain dance Maggie



6(7) Low – Especially me


7(9) Pnau – Solid Ground


8(11) The Drums – Money


10(12) The Strokes – Machu picchu


11(14) Toploader – A balance to all things


12(13) Friendly Fires – Hawaiian air


13(16) Noel Gallagher - The Death of you and me


14(6)The Vaccines – If you wanna


15(17) Noah and the Whale – Life is life


16(18)Kasabian – Days are forgotten

17(19)CSS – Hits me like a rock


18(-)Snow Patrol – Called out in the dark

19(10) Arctic Monkeys – Black treacle


20(-)Arctic Monkeys - The Hellcat Spangled Shalala

Single of the week

Snow Patrol – Called out in the dark

Μετά το διάλειμμα των διαφόρων προσωπικών projects οι Ιρλανδοί ξανά μαζί!










No comments: