Monday, June 22, 2020

22- 6 – 2020: Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας - Promo videos

- Οι Kraftwerk κυκλοφορούν  για πρώτη φορά τις πρωτότυπες γερμανικές εκδόσεις των κλασικών άλμπουμ τους σε πλατφόρμες ψηφιακής ροής, όπως επισημαίνει το The Quietus. Στις 3 Ιουλίου, οι πρωτότυπες εκδόσεις των Trans Europa Express, Die Mensch-Maschine, Computerwelt, Techno Pop και The Mix θα είναι διαθέσιμες για ροή.
Επιπλέον, η ομάδα θα κυκλοφορήσει ένα συνδυασμό Dolby Atmos / HD Surround του ντοκιμαντέρ 3-D The Catalog. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση μέσω Amazon HD και Tidal για πρώτη φορά. Η αρχική γερμανική έκδοση θα είναι επίσης διαθέσιμη (σε στερεοφωνικό).
Τον Μάιο, το ιδρυτικό μέλος των Kraftwerk, Florian Schneider, πέθανε από καρκίνο στα 73.

- Οι Joni Mitchell, Patti Smith, Brittany Howard, Bon Iver, Mavis Staples St. Vincent, Mitski, Leon Bridges, Vampire Weekend, Kacey Musgraves, Lady, Gaga, Kamasi Washington, David Byrne, Aaron Neville, Neil Young, Trent Reznor και άλλοι έχουν υπογράψει μια ανοιχτή επιστολή προς το Κογκρέσο για την υποστήριξη της Εθνικής Ανεξάρτητης Ένωσης Χώρων (NIVA). Η επιστολή ζητά από το Κογκρέσο να σεβαστεί το αίτημα της NIVA ότι παρέχεται ομοσπονδιακή βοήθεια σε ανεξάρτητους μουσικούς χώρους και διαφημιστές σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. «Η εμπειρία της ζωντανής μουσικής συνδέεται άρρηκτα με τον πολιτιστικό και οικονομικό ιστό του έθνους μας», γράφει η επιστολή. "Στην πραγματικότητα, το 53% των Αμερικανών - δηλαδή 172 εκατομμύρια από εμάς - παρακολούθησαν μια συναυλία πέρυσι."



 
- Τα αφεντικά σε μερικούς από τους μεγαλύτερους μουσικούς χώρους του Ηνωμένου Βασιλείου ζητούν από την κυβέρνηση να εξετάσει μια σειρά νέων μέτρων για να εξασφαλίσει ότι οι μουσικόφιλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν με ασφάλεια συναυλίες αυτό το φθινόπωρο. Ο Κρέγκ Χάσαλ, Διευθύνων Σύμβουλος στο Royal Albert Hall, μίλησε στο Mirror Online για μια σειρά στρατηγικών αυτό θα μπορούσε να εφαρμοστεί για να εξασφαλίσει ότι οι θαυμαστές μπορούν να παρακολουθήσουν τις συναυλίες με ασφάλεια, λέγοντας ότι θα μπορούσαν να αντληθούν μαθήματα από τη Νότια Κορέα, όπου οι χώροι ήταν σε θέση να
συνεχίσουν να λειτουργούν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Ο Χάσαλ είπε στο Mirror Online: «Ζητήσαμε από την κυβέρνηση να εξετάσει πώς λειτουργούν οι χώροι σε άλλες χώρες και τους ελέγχους και τις ισορροπίες που έχουν θεσπιστεί αντί για γενικές οδηγίες κοινωνικής απόστασης.

- Ο διοργανωτής του ‘Download Festival’Andy Copping χαρακτήρισε τις κοινωνικά απομακρυσμένες συναυλίες «σχεδόν αδύνατες». Μετά την πανδημία του κοροναϊού, οι διοργανωτές και οι διοργανωτές του φεστιβάλ αναγκάστηκαν να εξετάσουν πώς μπορούν να λειτουργήσουν οι εκδηλώσεις σε συνδυασμό με μέτρα κοινωνικής απόστασης.

Ο Copping είπε στον Kerrang ότι η ιδέα της κοινωνικής απόστασης σε μια συναυλία ήταν το αντίθετο από αυτό που δείχνουν. «Οι κοινωνικά απομακρυσμένες συναυλίες, πώς το γνωρίζουμε, είναι αδύνατες», είπε. «Οι συναυλίες ροκ έχουν να κάνουν όλοι μαζί - η κοινότητα, η εγγύτητα - και όχι μόνο η εγγύτητα των θαυμαστών, αλλά η εγγύτητα να φτάσουμε ακριβώς δίπλα στη σκηνή και κοντά στην παράσταση. Η κοινωνική απόσταση θα είναι σχεδόν αδύνατη για ροκ σόου. "


NEW ALBUMS
- Phoebe Bridges – Punisher

Δεύτερος folk rock δίσκος της κοπέλας από το Los Angeles.

- Bob Dylan – Rough and Rowdy ways

Νιοστός δίσκος για τον απόλτυο τραγουδοποιό και ποιητή!

- Neil Young – Homegrown


Χαμένο album από to 1974!

- Jockstrap – Wicked City

Νέο EP για το ηλεκτρονικό ντουέτο.

- Braids – Shadow offering

Αρτ ροκ από το Montreal

- Owen – The avalanche

Solo project του Mike Kinsella από  το Chicago.

- John Legend – Bigger love

Νέα δουλειά τη σύγχρονης μεγάλης μορφής της soul

- Black Eyed peas – Translation

Ως τριο πια , η νέα hip hop δουλειά τους.

- Jason Mraz – Look for the good

Στο γνωστό ποπ soul ύφος!

- Phantom Planet – Devastator

Πέμπτος δίσκος μετά από 12 χρόνια!

- DarkstarCivic jams

Πέμπτος και για το ηλεκτρονικό ντουέτο της  Warp.

NEW RELEASES SINGLES – TRACKS

- Julianna Barwick – In light feat. Jonsi

- Annie – American cars

- HAIM – Gasoline

- Tina - Rosalina

- Doves – Carousels

- The Fiery Furnaces – Down at the `so and `so on somewhere

- Creeper – Be my end


- Everything everything – Planets

- Bruce Hornsby & James Mercer – My resolve from non-secure connection

- Dehd – Flood

- Folly Group – Fewer closer friends

- IDLES – Grounds

- Alison Mosshart – Returning the screw

- DMA’s – Learning alive

- Dream Wife – Temporary

- Khruangbin – Pelota

- Coach party – Bleach

- Grey Daze – B12

- Tom Walker - ~Wait for you

- Playground theory – Anywhere out of the world


Single of the week
- The Killers – My own soul’s warning

Με το νέο τους single , επιστροφή στα καλά τραγούδια!











No comments: