Wednesday, October 14, 2015

12- 10- 2015

-  Όταν τον Αύγουστο οι Camera Obscura ανακοίνωσαν στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook την ακύρωση των εμφανίσεων του Οκτώβρη σε Μέξικο και Καλιφόρνια, λόγω της άμεσης θεραπείας στην οποία έπρεπε να υποβληθεί η Carey Lander, δεν φανταστήκαμε ότι τα πράγματα θα είχαν ένα τόσο απότομο τέλος για τη μόλις 33 ετών κιμπορντίστρια και τραγουδίστρια, κοντά τους από το 2002. Άλλωστε ο καρκίνος της είχε χτυπήσει την πόρτα ήδη από το 2011, και είχε καταφέρει να τον αφήσει πίσω της.Η ίδια βέβαια δεν άφησε περιθώρια ελπίδας γι' αυτή τη φορά, όμως οι φίλοι της σκωτσέζικης indie pop μπάντας πίστευαν στο καλύτερο δυνατό. Πριν λίγο, όμως, οι Camera Obscura ανακοίνωσαν επισήμως πως η Lander έφυγε «γαλήνια» σήμερα το πρωί, χάνοντας τη μάχη απέναντι σε έναν άκρως επιθετικό καρκίνο των οστών, τον οποίον αντιμετώπισε με ψυχραιμία και γενναιότητα από τον Αύγουστο μέχρι τώρα, πετυχαίνοντας να συγκεντρώσει 50.000 λίρες για να διατεθούν στη σχετική ιατρική έρευνα.

-  Τον τελευταίο καιρό ο Billy Corgan ασχολείται με την...πάλη. Πιο συγκεκριμένα έχει αναλάβει τη θέση του Senior Producer (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό στην πράξη) στο πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο TNA Wrestling. Μόνο που ένα πρόβλημα με τον τελευταίο κάτοχο του τίτλου πολύ στεναχώρησε τον Billy. Κι αυτό γιατί ο πρωταθλητής στην κατηγορία βαρέων βαρών Matt Hardy αποφάσισε - ή αποφάσισαν άλλοι για εκείνον - να παραιτηθεί από τον τίτλο του
εξαιτίας μίας «παρασπονδίας» στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Μείνανε λοιπόν οι άνθρωποι χωρίς πρωταθλητή και τώρα πρέπει να κάτσουν να στήσουν από την αρχή ολόκληρο τουρνουά για να βρουν καινούργιο. Κι επειδή αυτά είναι προβλήματα ο Corgan ανακοίνωσε τις αποφάσεις όσο πιο δραματικά μπορούσε στη συνέντευξη Τύπου.Κατά τα άλλα όταν δεν ασχολείται με αυτά ο τραγουδιστής των Smashing Pumpkins επικεντρώνεται στο προσωπικό του blog που έχει τον τίτλο "People and Their Cars" και στο οποίο θα βρείτε θέματα και φωτογραφίες από τον χώρο της τέχνης και του desing.Και μέσα σε όλα, πήρε και την ξαφνική απόφαση να κλείσει και τον λογαριασμό του στο Twitter. Oπότε παιδιά για ό,τι τον θέλετε μόνο στο TNA Wrestling ή στο People and Their Cars...

-  Κανονικά, η Jennifer Lopez θα έπρεπε να μην έχει μυαλό για τίποτα άλλο τέτοια εποχή, αφού βρίσκεται σε πυρετώδεις ετοιμασίες για τις εμφανίσεις που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2016 στο AXIS του Planet Hollywood Resort & Casino στο Λας Βέγκας, υπό τον γενικό τίτλο "All I Have".Όμως η πάντα δραστήρια Νεοϋορκέζα σταρ έκλεισε και για τα American Music Awards 2015, όπως ανακοινώθηκε χθες βράδυ: θα είναι η παρουσιάστρια της τελετής που θα λάβει χώρα στο Microsoft Theater του Λος Άντζελες στις 22 Νοεμβρίου, η οποία πρόκειται να μεταδοθεί και ζωντανά, από το ABC. Η Lopez ανακοίνωσε μάλιστα πως δεν θα είναι απλά η οικοδέσποινα, μα προτίθεται να τραγουδήσει κιόλας.Οι φετινές υποψηφιότητες για τις 11 συνολικά κατηγορίες των βραβείων, δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστές. Τις 6 από αυτές θα τις διαβάσουν ζωντανά στο πρωινό τηλεοπτικό σόου Good Morning America ο Charlie Puth με τον Joe Jonas (την ερχόμενη Τρίτη), ενώ οι 6 υπόλοιπες θα ανακοινωθούν αμέσως μετά στο Snapchat. 

-  Δεν προλάβαμε ν' ακούσουμε καλά-καλά το Depresssion Cherry, που βγήκε τελευταίες μέρες του Αυγούστου, και οι Beach House ανακοίνωσαν νέο άλμπουμ.Οι Victoria Legrand & Alex Scally έκαναν την ανακοίνωση μέσω του επίσημου Twitter τους, αποκαλύπτοντας ότι ο νέος δίσκος λέγεται Thank Your Lucky Stars και θα βγει στη Sub Pop την Παρασκευή, 16 του Οκτώβρη.Δεν υπήρξε καμία άλλη διευκρίνιση από μέρους τους, πέραν του ότι δεν μιλάμε για μια συλλογή με b-sides, ούτε και πρόκειται για κάποιου είδους συμπληρώματος στοDepression Cherry. Φαίνεται ότι τα υπόλοιπα θα πρέπει να τ' ανακαλύψουμε μόνοι μας, σε λίγες μέρες.

ΝΕΟΙ  ΔΙΣΚΟΙ

-  Hurts – Surrender

O τρίτος δίσκος των αγοριών από το Manchester με πολλά synth pop στοιχεία ξανά και τις απαραίτητες μπαλάντες!

-  Reverend and the makers – Mirror

Επιστροφή στη δισκογραφία με τον πέμπτο ποπ ροκ δίσκο τους.

-  Protomartyr – The angel interect

Τρίτος post punk δίσκος με βοήθεια από μέλη των Cure και Falls.

The EnemyIts automatic

Ακόμα ψάχνουν την ροκ ταυτότητά τους μετά το 2012…

-  Alex G – Beach Music

22 ετών μόνο , σε εξαιρετική χαμηλότονη folk.

- Selena Gomez – Revival

Η πιτσιρίκα μεγάλωσε και παέι σε πιο σοβαρά μονοπάτια…

-  Tom Jones – Long lost suitcase

Τρίτο μέρος της τελευταίας τριλογίας του Βετεράνου της ποπ.

Playlist top – 20  
1(1) Baio – Sister of pearl
2(4) Foals – A knife in the ocean
3(6) Chvrches – Leave a trace
4(5) Milltown Brothers – Long road
5(7) The Dead Weather – I feel love (every million miles)
6(2) The Weeknd – I can’t feel my face
7(3) Richard Hawley – Heart of oak
8(9) Sexwitch – Helelyos
9(10) Siouxsie Sioux & Brian Reitzell - Love Crime  

10(11) The Arcs – Stay in my corner
11(12) Metric – Fortunes
12(14) Chvrches – Clearest blue
13(15) Silversun Pickups – Circadian rhythm
14(16)Stereophonics – I wanna get lost with you
15(17)New Order – Plastic
16(18)John Grant – Disappointing (feat. Tracy Thorne)
17(19)Suede – Outsiders
18(20)Daughter – Doing the right thing
19(8) Florence and The machine – Queen of peace

20(-)Eleanor Friedberger - False Alphabet City

 

Single of the week

Eleanor Friedberger - False Alphabet City


To πρώτο τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο της συμπατριώτισσας των Fiery Furnaces!








No comments: