Wednesday, August 12, 2015

10- 8- 2015

-  Η κόντρα ανάμεσα στους θαυμαστές των Beatles και τους θαυμαστές των Rolling Stones έχει υπάρξει θρυλική. Είμαστε όμως κι εμείς που πάντα δυσκολευόμασταν να διαλέξουμε ανάμεσά τους. Και μετά από χρόνια που αυτή η κοινή αγάπη χωρίς όρια καλά κρατούσε έρχεται ο (πάντα υπέροχος) Keith Richards να μας στείλει αδιάβαστους. Κι αυτό γιατί ο κιθαρίστας των Rolling Stones έκανε μία δήλωση που μόνο ως διάθεση για πρόκληση θα μπορούσε να ερμηνευτεί και να δικαιολογηθεί. Ο Richards ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι κατά τη γνώμη του ο δίσκος των Beatles Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, o oποίος θεωρείται από τους πάντες κλασικός και αριστούργημα δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα «σκουπίδι». Όλα αυτά ειπώθηκαν στο περιοδικό Esquire, όπου ο Κeith έδωσε μεταξύ άλλων και την εξήγηση για το γεγονός ότι οι Beatles δεν κατάφεραν να εξελιχθούν όσο θα μπορούσαν ρίχνοντας το φταίξιμο στην τεράστια επιτυχία τους αλλά και στις μανιασμένες θαυμάστριες που ούρλιαζαν στις συναυλίες τους με αποτέλεσμα «να τους ξεκάνουν εντελώς».


-  O Tunde Adebimpe των TV On The Radio παρέα με τον Adam Drucker των Clouddead και τον Mike Patton των Faith No More ετοιμάζουν εδώ και... χρόνια ένα supergroup! Oι τρεις τους είχαν ανακοινώσει το νέο τους αυτό project ήδη από το 2008, αλλά η ιδέα έμεινε μόνο στα χαρτιά. Kι εκεί που όλοι μάλλον πίστευαν ότι δεν θα υλοποιείτο ποτέ, το πρώτο single του γκρουπ μόλις κυκλοφόρησε, από το πουθενά.Το πρώτο λοιπόν κομμάτι των Νevermen έχει τον τίτλο "Tough Towns" και. Στο μεταξύ, φαίνεται πως έρχεται και δίσκος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα περιέχει 10 τραγούδια με τη συμβολή κι άλλων διάσημων μουσικών. Ο Adebimpe δήλωσε πως το "Tough Towns" είναι αφιερωμένο σε όσους «αισθάνονται πάντα νέοι και εμπνευσμένοι από το τίποτα απ'το οποίο προερχόμαστε όλοι μας». Όποιος κατάλαβε τι θέλει να πει ας μας ενημερώσει κι εμάς...

-  Μπορεί η Victoria Beckham να έχει για τα καλά απομακρυνθεί από τη ζωή της ως Spice Girl και η Emma Bunton να δήλωσε σχετικά πρόσφατα ότι μία επανένωση του διάσημου συγκροτήματος θα ήταν πλέον πολύ δύσκολη εξαιτίας των πολλών επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων που έχει η κάθε μία χωριστά, ωστόσο η Mel B έχει διαφορετική άποψη. Το πρώην πικάντικο κορίτσι είχε ήδη πει στον Jimmy Fallon τον περασμένο μήνα ότι είναι καιρός για ένα reunion με αφορμή τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του single "Wannabe". το οποίο είχε βγει στην αγορά τον Ιούλιο του 1996.Τώρα η Μel Β σε πιο πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι σκοπεύει να κινήσει τα νήματα ώστε αυτή η επανένωση να γίνει γεγονός. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε ότι έχει στο μυαλό της κάτι για του χρόνου κι ότι ελπίζει να καταφέρει να πείσει και τις υπόλοιπες. 

-  Κακή αρχή έγινε στη συναυλία του Lenny Kravitz στην Στοκχόλμη εχθές το βράδυ όταν εκείνος είπε να κάνει ένα αθώο βαθύ καθισματάκι στη σκηνή κατά την διάρκεια του πρώτου κιόλας τραγουδιού. Φαίνεται πως δεν το είχε πάρει στο σωστό νούμερο το παντελόνι λοιπόν γιατί πάνω στην απότομη κίνηση αυτό σκίστηκε με τη μία με αποτέλεσμα να γίνουν αποκαλύψεις μία που ο Kravitz δεν αποδείχτηκε μεγάλος φαν των εσωρούχων.Η στιγμή αποθανατίστηκε από πολλά άτομα που είχαν την τύχη να βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στις πρώτες σειρές της συναυλίας ενώ μία κοπέλα με το όνομα Sara εκμεταλλεύτηκε τα λίγα λεπτά δημοσιότητας που της αναλογούσαν λόγω της περίστασης και μίλησε το Expression για τη στιγμή που είδε με τα μάτια της το πέος του αγαπημένου της καλλιτέχνη. «Δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω. Πήρα τηλέφωνο την μητέρα μου που βρισκόταν κι εκείνη στη συναυλία και δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει ούτε εκείνη». Η κοπέλα επίσης ανέφερε ότι ο Lenny ζήτησε πανικόβλητος συγγνώμη από το κοινό και μαζεύτηκε όπως όπως.


ΝΕΟΙ  ΔΙΣΚΟΙ

-  Mac DeMArco – Another one

Eμπνευσμένος από το ροκ των 70s ο νέος δίσκος του Καναδού.

HealthDeath magic

Τρίτος δίσκος μετά από 6 χρόνια με electropunknew wave στοιχεία.

-  The London Souls – Here come the girls

Παρά τον τίτλο τους, παίζουν παλαιομοδίτικο ροκ και είναι και από το Brooklyn

-  Simon Love – It seemed like a good idea at the time

Μέλος  των punk Loves , σε προσωπική δουλειά.

Ingrid MichaelsonLights out

Συνθέτρια τραγουδίστρια από την Νέα Υόρκη , στον πέμπτο δίσκο…

- Μark Morriss – The taste of Mark Morriss

Τραγουδιστής στους Brit Poppers Bluetones , σε δίσκο με 10 αγαπημένες διασκευές.

-  The Phoenix Foundations – Give up your dreams

Ψυχεδελική ποπ σε αυτή τη νέα δουλειά τους.

-  Frank Turner – Positive songs negative people

Από το punk rock σε πιο folk συνθέσεις στον έκτο αυτό δίσκο!

Playlist top – 20  
1(2) Chungking – Sapphire
2(1) FFS – Call girl
3(5) Tame Impala – Yes I’m changing
4(6) Beck – Dreams
5(7) The Chemical Brothers feat. St Vincent – Under neon lights.
6(8) Wolf Alice – You’re a germ
7(9)MSMR – Wrong victory
8(3) Brandon Flowers – I can change
9(10) Beach House – Sparks
10(4) Foals – What went down
11(11) Lana Del Rey – Honeymoon
12(13) Chvrches – Leave a trace
13(14) Florence and The machine – Queen of peace
14(16) Emma Ballantine – The love I seek
15(17) The Weeknd – I can’t feel my face
16(18)New Order – Restless
17(19)Baio – Sister of pearl
18(20)The Maccabees – Spit it out
19(-)Richard Hawley – Heart of oak
20(-)Foals – A knife in the ocean

Single of the week
Richard Hawley – Heart of oak

Άλλη μια μπαλάντα που αναδεικνύεται από την υπέροχη ερμηνεία του!







No comments: