Wednesday, July 24, 2013

22 - 7- 2013

-  18 χρόνια καριέρας συμπληρώνουν οι Morcheeba και ήδη φτάνουν στο όγδοο στούντιο άλμπουμ τους.Το 'Head Up High' θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου, τρία χρόνια μετά το Blood Like Lemonade. Συμμετέχουν οι: Chali 2na (Jurassic 5), James Petralli (White Denim), Rizzle Kicks, Ana Tijoux & Nature Boy.Πρώτο δείγμα από αυτή τη δουλειά είναι το "Gimme Your Love", για το οποίο έχει γίνει ήδη διαθέσιμο το video.


-  Με τα εναπομείναντα στη ζωή μέλη των Nirvana έπαιξε ο Paul McCartney, στην πρόσφατη εμφάνισή του στο Seattle. Μαζί έπαιξαν το κλασικό κομμάτι των Beatles, 'Helter Skelter'. Έπαιξαν επίσης το 'Cut Me Some Slack', το κομμάτι που ηχογράφησαν μαζί πέρσι για το Sound City film project του Dave Grohl, αλλά και τα 'Get Back', 'Long Tall Sally', 'Golden Slumbers', 'Carry That Weight' και 'The End'.

-  Επιστροφή (και) για τους Mazzy Star! 17 ολόκληρα χρόνια είχαν να κυκλοφορήσουν νέα δουλειά και έρχεται στις 24 Σεπτεμβρίου ο δίσκος 'Seasons Of Your Day'.Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στην Καλιφόρνια και στη Νορβηγία και μάλιστα το πρώτο single έχει ως τίτλο... 'California'!

-  Συνέντευξη στον ηθοποιό Daniel Craig έδωσε ο Thom Yorke. Ο τελευταίος ρωτήθηκε για τα μελλοντικά του πλάνα σε σχέση με τους Radiohead και απάντησε: "Θεέ μου, μακάρι να είχα ένα σχέδιο (γέλια). Το μόνο σχέδιο που είχαμε ήταν να κάνουμε διάλειμμα ενός έτους, που ήταν κάτι που ο Ed (O'Brien) ήθελε".Ο Yorke μίλησε και για τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, αναφέροντας ότι κάνουν πολλά και διάφορα: "Ο Jonny ασχολείται με τα των ταινιών, ως συνήθως, τα οποία και απολαμβάνει. Ο Phil (Selway) ετοιμάζει δίσκο. Εγώ απλώς δεν μπορώ να σταματήσω. Ακόμα και όταν σταματήσω, ενθουσιάζομαι με την ιδέα κάποιου που θα μου πει, 'τι θα έλεγες να κάνεις κάτι για λίγες εβδομάδες;'. Ακόμα κι αν είναι για λίγες μέρες, μου έρχεται να πω... 'Ναι, τέλεια', γιατί πάντα υπάρχει αυτό το βουνό με μη τελειωμένες συγχορδίες και ιδέες και λέξεις."

-  Με τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα θα κυκλοφορήσει το επερχόμενο άλμπουμ των Nine Inch Nails, που έχει τίτλο 'Hesitation Marks'.Τα εξώφυλλα αυτά φτιάχτηκαν με μείξη πολλών διαφορετικών υλικών, αλλά και... αίματος. Κάθε έργο σχεδιάστηκε από τον καλλιτέχνη Russell Mills. Είναι ο ίδιος που εμιλήθηκε το εξώφυλλο του κλασικού τους άλμπουμ, 'The Downward Spiral' (1994).Ο δίσκος κυκλοφορεί στις 3 Σεπτεμβρίου.

Πηγή νέων:  Avopolis.gr

ΝΕΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

Johnny BorrellBorrell 1
Ο τραγουδιστής των Razorlight στην πρώτη προσωπική του δουλειά.

Grant hartThe argument
Ο άλλος συνθέτης των Husker Du εκτός του Bob Mould  σε εξαιρετική solo προσπάθεια που θα ικανοποιήσει τους παλιούς fans.

Fuck ButtonsSlow focus
Ξεχωριστή ηλεκτρονική επιστροφή για το ντουέτο.

-  Selena Gomez – Stars dance
Η πιτσιρίκα star μεγαλώνει και αντέχει στο χρόνο!

-  Jay Z – Magna carta holy grail
Από τους μεγάλους της σύγχρονης soul σε νέα υπέροχη δουλειά!

Snow GhostsA small murmuration
Σκοτεινοί με γυναικεία φωνητικά γεμισμένα με ηλεκτρονικά στοιχεία.

Playlist top – 20
1(2)The Boxer Rebellion – Diamonds
2(4) Thea Gilmore – Love came looking for me
3(1) Yeah Yeah Yeahs – Mosquito
4(6) Suede – Hit me
5(3) Editors – A ton of  love
6(7) Arctic Monkeys – Do I wanna know
7(8)Hot Chip – Dark and stormy
8(9)Foals – Bad habit
9(13) Franz Ferdinand – Love illumination
10(12) David Lynch and Lykke Li – I’m waiting here
11(14) Marnie – The hunter
12(15) Johnny Marr- New down velocity
13(16)Yeah Yeah Yeahs – Despair
14(5) Nick Cave & The Bad Seeds – Mermaids
15(19) Goldfrapp – Drew
16(20)Regina Spector – You ‘ve got time
17(-)Manic Street Preachers – Show me the wonder
18(10) Kodaline – High hopes
19(-)Mazzy Star – California

20(-)Kings of Leon – Supersoaker

Single of the week

Manic Street Preachers – Show me the wonder

To ένα από τα δύο δείγματα του νέου ακουστικού δίσκου με τις πολλές συνεργασίες!







No comments: