Thursday, September 9, 2010

6-9-2010

- H μεγάλη κυρία της country Loretta Lynn, γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια μουσικής πορείας και κυκλοφορεί ένα tribute album. Στο album που έχει τίτλο ‘Coal Miner’s Daughter: A Tribute to Loretta Lynn’, θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων και οι Alan Jackson, Faith Hill, Carrie Underwood, Kid Rock, Steve Earle, Lucinda Williams, Paramore και οι White Stripes. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου.
- ‘Come Around Sundown’ είναι ο τίτλος του πέμπτου album των Kings Of Leon το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου και θα περιέχει δεκατρία τραγούδια. Περίπου ένα μήνα νωρίτερα, στις 11 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο single του δίσκου με τίτλο ‘Radioactive’. Οι Leon ηχογράφησαν το album στα Avantar Studios της Νέας Υόρκης με την βοήθεια των παραγωγών Jacquire King (Norah Jones) και Angelo Petraglia. Να σημειώσουμε ότι στην deluxe έκδοση του δίσκου θα περιλαμβάνονται και μερικές live ηχογραφήσεις από την συναυλία που είχαν δώσει οι Leon στο Λονδίνο φέτος τον Ιούνιο.

- Το θρυλικό τρίο των David Crosby, Stephen Stills και Graham Nash επιστρέφει, με ένα καινούργιο album το οποίο θα περιλαμβάνει διασκευές. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Billboard ο Graham Nash αποκάλυψε ότι οι τρείς μουσικοί έχουν ολοκληρώσει το 1/3 των ηχογραφήσεων , ενώ έχουν στο πλευρό τους ένα από τα πιο μεγάλα ονόματα στον χώρο της παραγωγής, τον Rick Rubin. Προς το παρόν δεν υπάρχει ολοκληρωμένο tracklisting, αλλά όπως είπε ο Nash ο δίσκος θα περιλαμβάνει διασκευές των Rolling Stones, Beatles, Bob Dylan, Jackson Browne, The Allman Brothers Band, The Grateful Dead και του Tim Hardin.

- Loud’ θα είναι ο τίτλος του επερχόμενου album της Rihanna, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Η 22χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε μέσω διαδικτύου (RihannaDaily.com.) ότι «Σίγουρα μου λείπει η περίοδος που έφτιαχνα το ‘Rated R’, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το album που μόλις ολοκλήρωσα. Αυτός ο δίσκος είναι το επόμενο μεγάλο μου βήμα». Tο πρώτο single του νέου album με τίτλο 'Only Girl (In The World)', κυκλοφορεί on –line.

ΝΕΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

- Katy Perry – Teenage dream
Η μικρούλα μεγαλώνει και συνεχίζει να ξεσαλώνει! Και εδώ ένα μίγμα ποπ – ροκ του ραδιοφώνου, με πινελιές που προσελκύουν και hip hop ακροατήρια!

- One night Only - One night Only
Εμπορική Indie pop με μεγάλη επιτυχία αποκλειστικά στη Βρετανία.

- Hurts – Happiness
Πολλοί περίμεναν τον παρθενικό τους δίσκο, σαν την ευκαιρία της αναβίωσης των electro -80s , αλλά δυστυχώς, αν εξαιρέσει κανείς τα 2 singles ,οι υπόλοιπες συνθέσεις κάπου χάνονται…

- Brandon Flowers – Flamingo
Frontman και ηγετική φυσιογνωμία των Killers , δεν ξεφεύγει από τον ήχο τους, απλά σε πιο ήρεμες συνθέσεις.

- Summer Camp – Young
Μας έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού με εξαιρετικές κριτικές.

- The Charlatans – Who we touch
Το παλεύουν, το προσπαθούν , το αλλάζουν , αλλά η μαγεία των 90ς απουσιάζει και εδώ!

Playlist top – 20
1(2) The National – Anyone’s ghost
2(1) Tired Pony – Dead American writers

3(4) Cherry Ghost – Kissing strangers
4(6) Arcade Fire – The suburbs
5(7) School of Seven Bells – Windstorm
6(8) Brandon Flowers – Crossfire
7(3) Crystal Castles – Celestica
8(9) Marina and the diamonds – Oh no!
9(11) Cut Copy – Where I’m going
10(13) LCD Soundsystem – I can change
11(14) The Drums – Let’s go surfing
12(15) One night only – Say you don’t want it
13(16)Klaxons – Echoes
14(18) Interpol – Barricade
15(12) Fran Healy – Buttercups
16(5) Avi Buffalo – What’s in it for?
17(20) The Like – Wishing he was dead
18(-)Grinderman – Heathen child
19(10) Delphic – Counterpoint
20(-)Rose Elinor Dougall – Start/Stop/Synchro


Single of the week

Grinderman – Heathen child
H δεύτερη παρέα του Nick Cave στην δεύτερη πιο ροκ δισκογραφική δουλειά. Το πρώτο δείγμα και video clip.

No comments: