Thursday, September 23, 2010

20-9-2010

• Παρακολουθήστε τα αποτελέσματα ως προς τα ποσοστά στην ερώτηση που θέσαμε δίπλα. Πλήρως απογοητευτικά για την σημερινή κατάντια της μουσικής για την οποία ευθύνονται πολλοί και διάφοροι! Δεν αγοράζει cd πια κανείς! Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

• O frontman των Aerosmith, Steven Tyler ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός προσωπικού single με τίτλο ‘Love Lives’ - το οποίο θα είναι και το βασικό μουσικό θέμα στην επερχόμενη Ιαπωνική ταινία ‘Space Battleship Yamato’.Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου.

• Οι Fleet Foxes ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις για το δεύτερο album τους το οποίο έρχεται δύο χρόνια μετά το ομώνυμο ντεμπούτο τους.
O frontman των Fleet Foxes, Robin Pecknold επιβεβαίωσε την είδηση, γράφοντας στη σελίδα της μπάντας στο Facebook ότι τα μέλη των Foxes θα βρεθούν από το Seattle στη Νέα Υόρκη όπου θα γίνει το mastering και το mixing του νέου – και προς το παρόν άτιτλου – δίσκου τους. «Οι ηχογραφήσεις τελείωσαν! Θα πάμε στη Νέα Υόρκη για την τελική επεξεργασία του δίσκου και σύντομα θα μάθετε την ημερομηνία κυκλοφορίας του album και περισσότερες λεπτομέρειες», αναφέρει μετεξύ άλλων ο Pecknold.

• Ο μπασίστας των Radiohead Colin Greenwood αποκάλυψε αυτές τις μέρες ότι οι Radiohead ηχογράφησαν μερικά ακόμα καινούργια τραγούδια τα οποία προορίζονται για το νέο album της μπάντας.
«Μόλις ολοκληρώσαμε μια σειρά τραγουδιών και ήδη αναρρωτιόμαστε με ποιο τρόπο θα τα κυκλοφορήσουμε σε ένα ψηφιακό τοπίο που ολοένα και αλλάζει. Έχει γίνει πλέον πιο δύσκολο να αποκτά κάποιος μουσική με τον παραδοσιακό τρόπο , όπως με την αγορά ενός CD. Αντί για αυτό, η μουσική φαίνεται να έχει γίνει ο φτωχός συγγενής του λογισμικού και εγκλωβίζεται σε μια φορητή συσκευή όπως το iPod», λέει ο μπασίστας και συνεχίζει: «Την ίδια στιγμή που είμασταν πολύ ικανοποιημένοι με τον τρόπο που κυκλοφορήσαμε το ‘In Rainbows’ (σ.σ. οι ενδιαφερόμενοι τότε πλήρωναν όσο ήθελαν για την απόκτηση του album μέσω διαδικτύου), νιώθαμε ταυτόχρονα και νοσταλγία για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε παλιά η μουσική βιομηχανία. Μπορεί τελικά να έχουμε γίνει οι ίδιοι διανομείς της μουσικής μας, αλλά πάντα μου λείπουν άνθρωποι όπως ο John Peel ή ένα καλό label».

ΝΕΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

- Manic Street Preachers – Postcards from a young man
Μετά το διάλλειμα με την επιστροφή στις πιο ροκ εποχές, η νέα δουλειά παραπέμπει σε πιο ποπ μελωδίες προορισμένες για τα charts.

- Edwyn Collins – Losing sleep
Πρώτη δουλειά μετά από πολλά χρόνια για τον τραγουδιστή των Orange Juice

- Serj Tankian – Imperfect armonies
Solo δουλειά και για τον τραγουδιστή των System of a down

- Ceo – White magic
Και η Modular μας βομβαρδίζει ξανά με ηλεκτρονική μουσική…

- Get Cape. Wear Cape. Fly - Get Cape. Wear Cape. Fly
Τρίτος φολκ – ποπ δίσκος.

- Envy – Recitation
Τελικά ακόμα και οι ν Γιαπωνέζοι ξέρουν καλά το post rock!

Playlist top – 20
1(2) Arcade Fire – The suburbs
2(3) School of Seven Bells – Windstorm
3(4) Brandon Flowers – Crossfire
4(1) The National – Anyone’s ghost
5(8) LCD Soundsystem – I can change
6(9) The Drums – Let’s go surfing
7(7) Cut Copy – Where I’m going
8(11) Klaxons – Echoes
9(10) One night only – Say you don’t want it
10(12) Interpol – Barricade
11(13)The Like – Wishing he was dead

12(5) Tired Pony – Dead American writers
13(6) Cherry Ghost – Kissing strangers
14(15) Grinderman – Heathen child
15(18) The Ting Tings – Hands
16(17) Rose Elinor Dougall – Start/Stop/Synchro

17(19) Goldfrapp – Believer
18(20)Manic Street Preachers -(It's Not War) Just The End Of Love
19(-)Arcade Fire – Ready to start
20(-)Fenech-Soler – Lies


Single of the week

Arcade Fire – Ready to start
Άλλο ένα υπέροχο δείγμα από την φετινή τους επιτυχία!

No comments: