Wednesday, June 9, 2010

7-6-2010

- Στα μέσα του Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν οι Interpol το καινούργιο τους album, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους στο επίσημο site της μπάντας InterpolNYC.com.Το τέταρτο ομώνυμο album της μπάντας, έρχεται μετά το 'Our Love To Admire' του 2007 και οι ηχογραφήσεις έγιναν στα Electric Lady Studios στη Νέα Υόρκη.Στην ίδια ανακοίνωση οι Interpol αποκάλυψαν επίσης και το όνομα του αντικαταστάτη του Carlos Dengler: David Pajo. Ο Pajo (μπασίστας/κιθαρίστας) έγινε αρχικά γνωστός με την post rock μπάντα Slint, ενώ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με καλλιτέχνες όπως οι Tortoise, Stereolab, Zwan, Bonnie "Prince" Billy, Royal Trux και άλλους.

- Από πέρσι το καλοκαίρι οι TV On The Radio βρίσκονται σε διάλειμμα , κάποια μέλη τους ωστόσο βρίσκουν ευκαιρία για να ασχοληθούν με καινούρια projects. Ο Dave Sitek ανακοίνωσε ότι τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει το πρώτο του προσωπικό album με το ψευδώνυμο Maximum Ballon. Στο album θα φιλοξενούνται και αρκετοί ακόμα καλλιτέχνες των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

- Ο ΜcCartney μετά το τέλος της συναυλίας
του - στο στάδιο Foro Sol του Mexico City το περασμένο Σάββατο - επιβιβάστηκε στο ειδικό λεωφορείο το οποίο θα τον μετέφερε πίσω στο ξενοδοχείο του.Εκείνη την στιγμή - κι ενώ το λεωφορείο ετοιμαζόταν να ξεκινήσει - μια ομάδα νεαρών περικύκλωσαν το όχημα και άρχισαν να το ταρακουνούν, ενώ κάποιοι σκαρφάλωσαν στην οροφή του και πηδούσαν πάνω – κάτω. Στην αρχή τα άτομα της προσωπικής ασφάλειας του τραγουδιστή πίστεψαν ότι πρόκειται για fans, αλλά όταν τα πράγματα ξέφυγαν, τόσο ο McCartney όσο και η φρουρά του, ανησύχησαν πολύ γιατί κατάλαβαν ότι επρόκειτο για κάποια τοπική συμμορία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.Η ομάδα των ταραξιών διαλύθηκε μόλις έφτασε η αστυνομία, ενώ ο Sir Paul δήλωσε μετά το περιστατικό ότι : «Το να είναι κάποιος τόσο διάσημος, συχνά δημιουργεί προβλήματα. Αλλά πλέον έχω μεγαλώσει και γνωρίζω ότι έχω δικαιώματα και μπορώ να προστατεύσω τον εαυτό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος όταν μπορώ να μιλάω με τον κόσμο, σε μια ανθρώπινη όμως βάση. Από την στιγμή που κάποιος θα με δει μόνο σαν celebrity την ώρα που προσπαθώ να είμαι απλώς ο εαυτός μου, τότε πραγματικά σκέφτομαι ότι ‘όχι, δεν πρόκειται να συνεχίσω καμία συζήτηση’. Προτιμώ να πάω για ψώνια ή να δω μόνος μου κάποια ταινία στο cinema κι έτσι καταφέρνω να κρατάω τις ισορροπίες στην ζωή μου».

- ‘Barking’ είναι ο τίτλος του καινούργιου album των Underworld, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου.Στο ‘Barking’, που έρχεται μετά από το 'Oblivion With Bells' του 2007, το ντουέτο συνεργάζεται με τους Paul van Dyk, High Contrast και Dubfire.

ΝΕΟΙ ΔΙΣΚΟΙ
- Jack Johnson – To the sea
Και αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως με απλούς ρυθμούς μπορείς να βγάλεις έναν αξιοπρεπέστατο δίσκο που απευθύνεται προς όλα τα γούστα!

- The Divine Comedy – Back goes the knighthood
Ο κύριος Hannon επιστρέφει για να μας θυμίσει την μαγεία των δίσκων του χωρίς όμως να αγγίζει το συνθετικό επίπεδο του ξεκινηματός του.

- Τhe Teenage Fanclub – Shadows
Και τους κυρίους εδώ είχαμε να τους ακούσουμε, και φαίνεται σαν να μην έλλειψαν καθόλου , μιας και μας θυμίζουν και εδώ τα καταπληκτικά πράγματαα που έκαναν στα 90ς.

- Twilight Saga: Eclipse OST
Τρίτη συνέχεια των γνωστών ταινιών Vampire , και τρίτο αξιόλογο soundtrack με συμμετοχές μεταξύ άλλων από Metric , Muse, Florence , Beck with Bat for Lashes , Band of Horses

- Drums – The Drums
Και άλλο ένα hype από το Manchester με ενδιαφέρον indie ντεμπούτο. Το μέλλον θα επιβεβαιώσει την πραγματική τους αξία.

- Christina Aguilera – Bionic
Από τις πιο ταλαντούχες ντίβες , εδώ μάλλον κάνει την πιο disco δουλειά της.

Playlist top – 20

1(1) Broken Bells – Vaporize
2(4) Marina & the Diamonds – I am not a robot
3(5) Barenaked Ladies – You run away
4(6) The XX – Crystalised
5(7) Hot Chip – I feel better
6(8) The National – Bloodbuzz Ohio
7(2) LCD Soundsystem – Drunk girls
8(3) Delphic – Halcuon
9(10) Foals – This orient
10(11) Band of Horses – Compliments
11(13) Stars – Fixed
14(17) Caribou – Odessa
15(16)Unkle – Follow me down (feat. Sleepy Sun)
16(17)Hurts – Better than love
17(18)Goldfrapp – Alive
18(19) New Young Pony Club – We want to
19(20)A place to Bury Strangers – Ego death
20(-)The Pains of Being Pure at heart – Say no to love


Single of the week

The Pains of Being Pure at heart – Say no to love
Και ναι είναι τραγούδι της εβδομάδας γιατί μας έλλειψε η απλή ποπ που παίζουν !


No comments: