Thursday, May 27, 2010

24-5-2010

- Ο Mark Oliver Everett ανακοίνωσε ότι οι Eels θα κυκλοφορήσουν και δεύτερο δίσκο μέσα στο 2010. Το καινούργιο album ‘Tomorrow Morning’, θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου και θα είναι το τρίτο album σε μια τριλογία που περιλαμβάνει το ‘Hombre Lobo’ του 2009 και το ‘End Times’ που κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

- Οι Beck, M.Ward, Lucinda Williams και Elvis Costello είναι μόνο μερικοί από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν με τραγούδια τους στο soundtrack της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς τρόμου ‘True Blood’. Το soundtrack με τίτλο ‘True Blood: Music From The HBO Original Series Vol. II’ κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα από την Elektra.

- Οι πρωτοπόροι του synch-pop OMD (Orchestral Manoeuvres in the Dark), επιστρέφουν με την αυθεντική τους σύνθεση (Paul Humphreys, Andy McCluskey, Martin Cooper, Malcolm Holmes) και ανακοινώνουν την κυκλοφορία του πρώτου τους album μετά από το ‘Universal’ του 1996. To καινούργιο τους album έχει τίτλο ‘History Of Modem’ και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2010. Οι OMD μάλιστα, προσφέρουν στους fans ένα demo από τις πρόσφατες ηχογραφήσεις τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της μπάντας.

- Ο frontman των U2 χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά από τραυματισμό που υπέστη στην περιοχή της πλάτης. Η εγχείρηση έγινε στις 21 Μαΐου σε νοσοκομείο στο Μόναχο, ενώ αμφίβολο είναι το αν θα πραγματοποιηθεί κανονικά η επικείμενη περιοδεία της μπάντας – με μια συναυλία ήδη να έχει ακυρωθεί.Στην επίσημη ιστοσελίδα της μπάντας υπάρχει και μια σχετική ανακοίνωση: «O Bono υπεβλήθη σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση, λόγω ενός τραυματισμού στην πλάτη που επήλθε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για την περιοδεία της μπάντας. Τώρα ο Bono βρίσκεται σε νοσοκομείο του Μονάχου υπό την επίβλεψη των νευροχειρούργων Prof Dr Jorg Tonn και Dr Muller Wohlfahrt και θα παραμείνει εκεί για μερικές μέρες μέχρι να ανανήψει, ενώ αργότερα θα επιστρέψει στην Ιρλανδία. Όταν η κατάστασή του εκτιμηθεί πλήρως, τότε θα μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για το τι θα συμβεί με τις επικείμενες συναυλίες και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση». ΄Λέτε να την πατήσουμε;;;

ΝΕΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

- The Black Keys – Brothers
Αναμιγνύουν και σε αυτήν την δουλειά garage – rock με hip hop σε soul προεκτάσεις και με την υπογραφή πάντα στην παραγωγή του Danger Mouse.

- Jamie Lidell – Compass
Από τα ταλέντα της λευκής soul στη Βρετανία, εδώ συνεργάζεται με Beck και πάει τον ήχο του προς Prince μονοπάτια…

- Rolo Tomassi - Cosmology
Kαι σκληρό ροκ από Βρετανία μεριά με μια τραγουδίστρια κορυφαία στο είδος.

- Pendulum – Immersion
Οι διάδοχοι των Prodigy κατά πολλούς , αλλά ο δίσκος δείχνει πως πάνε προς Linkin Park μεριά…

- Stornoway – The beachcomber’s
Folk που είναι στα πάνω της την τελευταία διετία ειδικά στην Ευρώπη.

- Katie Melua – The house
Η υπέροχη φωνή της δοκιμάζεται σε jazz – soul μελωδίες.

Playlist top – 20
1(2) Delphic – Halcuon
2(5) Broken Bells – Vaporize
3(6) LCD Soundsystem – Drunk girls
4(1) Wild Beasts – We still got the taste…

5(7) Marina & the Diamonds – I am not a robot
6(8) Doves – Andalucia
7(11) Barenaked Ladies – You run away
8(3) The Foals – Spanish Sahara
9(12) The XX – Crystalised
10(4) MGMT – Flash delirium
11(13) Hot Chip – I feel better
12(14) The National – Bloodbuzz Ohio
13(15)Foals – This orient
14(16)Matt Pond Pa – Starting
15(18) Band of Horses – Compliments
16(20) Stars – Fixed
17(19) Caribou – Odessa
18(-)Unkle – Follow me down (feat. Sleepy Sun)
19(-)Hurts – Better than love

20(-)New Young Pony Club – We want to


Single of the week

Unkle – Follow me down (feat. Sleepy Sun)

O κύριος Lavelle σε ότι πιο ροκ έχει κυκλοφορήσει ποτέ…

No comments: