Friday, December 3, 2021

5- 12– 2021: Οι μουσικές της εβδομαδας: Δίσκοι - Τραγούδια - Νέα


- Ο Guy Garvey είπε ότι θέλει να κάνει ένα μιούζικαλ βασισμένο στη μουσική των Elbow.

Μιλώντας στη στήλη «Wired» της εφημερίδας Daily Star (μέσω της Contact Music), ο μουσικός εξήγησε: «Έχω εμμονή με την ιδέα ότι η μουσική των Elbow – που αφορά όλα τα στοιχεία της ανθρώπινης ζωής – προσφέρεται για μια ιστορία.

«Είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσαμε να το μετατρέψουμε σε κάποιο είδος ιστορίας και είχαμε μερικές προσφορές να κάνουμε ένα μιούζικαλ με τους Elbow».

 

- Οι Radiohead αποκάλυψαν μια ειδική σειρά εμπορευμάτων για τον εορτασμό του «KID A MNESIA», συμπεριλαμβανομένης μιας περιορισμένης έκδοσης σετ τσαγιού.


Το «KID A MNESIA» είναι μια τριπλή επανέκδοση άλμπουμ που γιορτάζει την 20η επέτειο των δύο από τα σημαντικότερα άλμπουμ του συγκροτήματος στις αρχές της δεκαετίας του 2000, τα «Kid A» και «Amnesiac». Η επανέκδοση ήρθε επίσης με την έναρξη μιας εικονικής έκθεσης και τώρα έχει γίνει διαθέσιμη μια σειρά από εμπορεύματα.

Πέρα από τα συνηθισμένα ρούχα, μπαλώματα και καρφίτσες, υπάρχει επίσης μια σειρά από πιο αντισυμβατικά εμπορεύματα διαθέσιμα για προπαραγγελία, συγκεκριμένα ένα σετ τσαγιού κατά παραγγελία.

 

-  Οι St. Vincent, Iggy Pop και Grimes είναι μεταξύ πολλών καλλιτεχνών που έχουν εμφανιστεί στο ημερολόγιο της Pirelli για το 2022.


Η συλλογή, η οποία γυρίστηκε από τον Bryan Adams, περιλαμβάνει επίσης εικόνες της Cher, της Jennifer Hudson, της Normani, της Rita Ora, του Bohan Phoenix, της Kali Uchis και της Saweetie και του ίδιου του Adams.

Στο ημερολόγιο, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, «οι μουσικοί ξαναζούν στιγμές της ζωής στην περιοδεία, από την ένταση πριν από μια παράσταση, τα διαλείμματα μεταξύ των προβών και των συναυλιών, μέχρι τα μακρινά ταξίδια από τη μια πόλη στην άλλη και τη μοναξιά. των δωματίων του ξενοδοχείου».

 

- Το νέο άλμπουμ της Adele «30» άνοιξε στην κορυφή των αμερικανικών charts, με 839.000 ισοδύναμες μονάδες άλμπουμ που πουλήθηκαν, σύμφωνα με το MRC


Data.

Αυτό σηματοδοτεί τις μεγαλύτερες εναρκτήριες πωλήσεις του 2021, φτάνοντας μπροστά από το «Certified Lover Boy» του Drake, το οποίο άνοιξε με 613.000 μονάδες τον Σεπτέμβριο.

Τα στοιχεία στις ΗΠΑ περιλαμβάνουν 692.000 πωλήσεις άλμπουμ (487.000 φυσικά άλμπουμ και 205.000 ψηφιακά άλμπουμ), καθώς και 141.000 μονάδες SEA (με βάση 185,4 εκατομμύρια ροές) και 6.000 TEA (ισοδύναμα άλμπουμ κομματιού). Αυτό κάνει το '30' το άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της χρονιάς μέχρι σήμερα στις ΗΠΑ.

 

NEW ALBUMS

- Arca – Kick  – ii , iii,  iv



Τρια albums μαζί από τον trans καλλιτέχνη.

 

- Khalid – Scenic drive



Νέο mixtape crooner soul.

 

- Paul Weller - An Orchestrated Songbook: Paul Weller With Jules Buckley & the BBC Symphony Orchestra



 Ο τίτλος τα λέει όλα!

 

- Failure – Wild type droid



Space rock από το Los Angeles

 

- Volbeat – Servant of the mind



Metal rock από Δανία

 

LP – Churches



Μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας πριν λιγα χρονια, με νέο δίσκο εδώ.

 

No Rome – Its all smiles



Guendoline Rome Ο Viray Gomez, πιο γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα No Rome, είναι ένας Φιλιππινέζος μουσικός με έδρα το Λονδίνο. Ο Γκόμεζ μεγάλωσε στη Μανίλα πριν εγκατασταθεί στο Λονδίνο

 

- Penelope Trappes – Mothers blood edition



Ατμοσφαιρική ηλεκτρονική μουσική.

 

- The Lottery winners – Something to leave the house for



Indie pop από το Manchester.

 

NEW RELEASES SINGLES – TRACKS


- Echoberyl & Antipole – Before night falls

- White Lies -I Don’t want to go to Mars

- Black Country new road – Concorde

- Wet leg – Oh no – Too late now

- Boy Harsher – Give me a reason

- Moses Sumney – In bloom

- Trentemoller – dead or alive

- Blood red Shoes – I am not you

- Saint Etienne – Her winter coat

-AURORA  - Heathens

- Tears for Fears – No small thing

- Ariana Grande – Just look up

- Band of Horses – In need of repair


Single of the week

- The National – Somebody desperate



 Από τους τίτλους τέλους της ταινίας Cyrano.

No comments: