Friday, April 23, 2021

26- 4– 2021: Nέες μουσικές της εβδομάδας - Τραγούδια- δίσκοι- Promo videos

- Μερικά από τα μεγαλύτερα μουσικά αστέρια του Ηνωμένου
Βασιλείου υπέγραψαν μια νέα ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, ζητώντας μια μεταρρύθμιση στην ροή της οικονομία..

Η επιστολή, από την Ένωση Μουσικών σε συνεργασία με την Ακαδημία Ivors και την εκστρατεία #BrokenRecord, αναφέρει ότι ο νόμος σχετικά με τη ροή εσόδων και πληρωμών δικαιωμάτων «δεν συμβαδίζει με τον ρυθμό της τεχνολογικής αλλαγής» στη μουσική βιομηχανία. Μεταξύ των 156 υπογραφών της επιστολής είναι οι Paul McCartney, Kate Bush, Damon Albarn, Chris Martin, Noel Gallagher και Wolf Alice.

Έρχεται καθώς οι βουλευτές εξετάζουν επί του παρόντος τον οικονομικό αντίκτυπο που έχει η ροή μουσικής στους καλλιτέχνες, τις δισκογραφικές εταιρείες και την ευρύτερη μουσική βιομηχανία στο πλαίσιο της έρευνας «Economics Of Music Streaming».

 

- Ο Morrissey απάντησε στο τελευταίο επεισόδιο των The Simpsons, το οποίο έστειλε τους The Smiths σε μια δήλωση, λέγοντας ότι «Το να γράφεις για τους Simpsons απαιτεί προφανώς μόνο πλήρη άγνοια».

Το επεισόδιο, με τίτλο Panic On The Streets of Springfield, προβλήθηκε στις 19 Απριλίου. Είχε δει τη Λίζα να παίρνει έναν νέο φανταστικό φίλο με την ονομασία Quilloughby - έναν καταθλιπτικό indie τραγουδιστή από τη Βρετανία της δεκαετίας του 1980 που εξέφρασε ο Benedict Cumberbatch.


H Λίζα ανακαλύπτει τον Quilloughby, ο οποίος είναι μπροστά από το συγκρότημα The Snuffs, πριν πέσει για το «brand of literate, sardonic music» και τον «μαχητικό χορτοφάγο» του. Όταν παρευρίσκεται σε μια συναυλία επανένωσης Snuffs, διαπιστώνει ότι η Quilloughby έχει μεγαλώσει σε ένα υπέρβαρο, ρατσιστικό φαγητό.

 

- Οι οπαδοί του Liam Gallagher, του KSI και του Tim Burgess των Charlatans συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων προσωπικοτήτων του μουσικού κόσμου για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα σχέδια για ένα νέο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα (ESL).

Η Άρσεναλ, η Τσέλσι, η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ είναι από τους 12 συλλόγους που συμφώνησαν να
συμμετάσχουν σε ένα νέο πρωτάθλημα σε μια κίνηση που έχει συγκλονίσει το ποδόσφαιρο.

Συμμετέχοντες από τους οίκους AC Milan, Atletico Madrid, Barcelona, ​​Inter Milan, Juventus και Real Madrid, το ESL στοχεύει να δημιουργήσει έναν νέο «διαγωνισμό στα μέσα της εβδομάδας» με ομάδες που συνεχίζουν να ανταγωνίζονται στα δικά τους εγχώρια πρωταθλήματα.

 

- Η Paris Jackson μίλησε για την ανατροφή της, λέγοντας ότι είχε διδαχθεί την αξία του να έχει «σταθερά ηθικά» και να κερδίζει προνόμια.


Ο Μάικλ Τζάκσον και η κόρη της Ντέμπι Ρόου εξήγησαν σε μια νέα συνέντευξη ότι διδάχτηκαν αυτή και τα αδέλφια της: «Κάνε ό, τι μπορείς για να αφήσεις αυτό το μέρος καλύτερα από το πώς το βρήκες».

Είπε στο Evening Standard: «Ήμασταν πολύ προνομιούχοι να μεγαλώσουμε, αλλά όταν πρόκειται για πράγματα όπως να πάρουμε παιχνίδια και να κάνουμε βόλτες, έπρεπε να το κερδίσουμε.

«Ήμασταν αρκετά τυχεροί που μεγάλωσαν με σταθερά ηθικά. [Ο πατέρας μας] θα ήταν: «Ω, θέλετε να πάτε στο Toys‘ R ’Us και να πάρετε πέντε παιχνίδια; Μεγάλος. Πρέπει να διαβάσετε πέντε βιβλία - και θα σας δοκιμάσω αυτά τα βιβλία. "Ήταν πολύ σαφές για εμάς ότι αυτές οι βόλτες και ο ζωολογικός κήπος αφορούσαν παιδιά με μειονεκτική θέση - παιδιά που ήτ
αν άρρωστα και δεν μπορούσαν να πάνε στη Disneyland. Αν ήμασταν καλοί, και κάναμε την εργασία μας και εργαζόμασταν σκληρά όλη την εβδομάδα, ίσως θα μπορούσαμε να πάμε τα σαββατοκύριακα, αλλά έπρεπε να το κερδίσουμε. "

H Parish, 22 ετών, εξέφρασε επίσης την έκπληξη ορισμένων ανθρώπων ότι δεν έχει αποδειχθεί διασημότητα «χαλασμένος πατέρας».

 


- Οι 10 δίσκοι που ξεχωρίσαμε για τον Απρίλη:


1. London Grammar – Californian Soil

2. Godspeed You! Black Emperor – G_d’s Pee at State’s end!

3. La Femme – Paradigmes

4. Dry Cleaning – New long leg

5. Glasvegas – Godspeed

6. MØAA – Euphoric recall

7. Flock of Dimes – Head of roses

8. Xiu Xiu _ - Oh no

9. Lost Girls – Menneskekollectivet

10. Ben Howard – Collections from the whiteout


 

 

 




NEW ALBUMS

 

-  Dinosaur Jr – Sweep it into space



Album no 12 για το group του John Mascis.

 

- Porter Robinson – Nurture



Δευτερο studio album για τον dj παραγωγό!

 

Field Music – Flat white moon



Ογδοη δουλειά για την μπάντα από το Sunderland.

 

- Kaleo – Surface  sounds



Blues rock από Ισλανδία.

 

- Eric Church – Soul



Έκτος δίσκος για τον country-rocker.

 

Elliphant – Rocking horse



Τρίτος για την Σουηδέζα ράπερ.

 

- Lucid Dream – The deep end



Psychedelic rock από Βρετανία.

 

Tom Jones – Surrounded by time



Τι να πούμε πια για τις αντοχές του;

 

- Ethel Cain – Inbred



Dream music από Florida.

 

- Dirty Honey – Dirty Honey



Ντεμπούτο για τους rockers από το Los Angeles!

 

NEW RELEASES SINGLES – TRACKS


- The Chemical Brothers – The darkness you fear



- A Place to Bury Strangers – End of the night



- Morcheeba – Killed our love



- Beachy Head – Michael



- Weezer – I need some of that



- Keuning – Ends of the earth



- John Grant – Boy from Michigan



- James- Beautiful beaches



- Villagers – The first day



- CHVRCHES –He said she said



- The Struts , Paris Jackson – Low key in love



- Marthagunn – Giving in



- Barenaked Ladies – Flip



- The Coral – Vacancy



 

Single of the week

- Wolf Alice – Smile



 Θυμίζει ένδοξες indie εποχές!




No comments: