Saturday, July 11, 2020

13- 7 – 2020: Μουσική ενημέρωση της εβδομάδας

-  O Ozzy Osbourne κυκλοφόρησε μια νέα εμπορική γραμμή με το σύνθημα «Ozzy for President».
Πιθανότατα προσπαθώντας να βγάλει ένα φύλλο από το βιβλίο του Kanye West, ο πρίγκιπας του σκοταδιού πωλεί προϊόντα όπως μπλουζάκια, κουμπιά, φούτερ και αυτοκόλλητα προφυλακτήρα, όλα διαβάζοντας το "Ozzy for President", μαζί με μια εικόνα του μεταλλικού θρύλου από το σόλο του ημέρες στη δεκαετία του '80.

- Ο Kanye West είπε ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ στο "The Birthday Party" και θα κάνει τον Elon Musk "επικεφαλής του διαστημικού προγράμματος μας" σε περίπτωση που κερδίσει. : «Πρέπει τώρα να πραγματοποιήσουμε την υπόσχεση της Αμερικής
εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και χτίζοντας το μέλλον μας. Αγωνίζομαι για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών! " Πρόσθεσε το hashtag "# 2020VISION".
Σε μια νέα συνέντευξη με τον Forbes, ο West διπλασίασε τις προθέσεις του για υποψηφιότητα το 2020. «Μιλώ με ειδικούς, θα μιλήσω με τον Jared Kushner, τον Λευκό Οίκο, με τον Biden , "είπε στη δημοσίευση.

- Ο Jarvis Cocker έχει συζητήσει τη συμμετοχή του στην τέταρτη ταινία του Χάρι Πότερ, αποκαλύπτοντας ότι επέλεξε τη δική του ντουλάπα καθώς δεν ήταν οπαδός των ρούχων που του δόθηκαν.
Ο Cocker εμφανίστηκε στο Yule Ball στο Χάρι Πότερ και στο Κύπελλο της Φωτιάς ως μέρος του φανταστικού συγκροτήματος The Weird Sisters μαζί με τους Jonny Greenwood και Phil Selway των Radiohead.
Μιλώντας στον Stereogum σε μια νέα συνέντευξη, ο Cocker μίλησε για το πώς προέκυψε η ευκαιρία και πώς κατέληξε να πάρει τα πράγματα στα χέρια του.

- Οι  Dream Wife κάλεσαν τους θαυμαστές να τους βοηθήσουν να διασφαλίσουν μια θέση στο top 20 charts άλμπουμ του Ηνωμένου Βασιλείου. Το συγκρότημα του Λονδίνου ανεβαίνει ψηλά στα charts με το δεύτερο δίσκο τους «So When You Gonna…», αλλά αν εξασφαλίσει τη θέση τους, θα γίνουν ο μοναδικός καλλιτέχνης στα κορυφαία 20 που δεν υποστηρίζεται από μια μεγάλη εταιρεία. Επιπλέον, θα είναι το μόνο άλμπουμ που θα παράγεται εξ ολοκλήρου από μια γυναικεία (Marta Salogni) Έγραψαν στο Facebook: «Fans, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας: Είμαστε ο μόνος καλλιτέχνης στο κορυφαίο 20 chart του Ηνωμένου Βασιλείου που δεν υποστηρίζεται από μια μεγάλη ετικέτα και οι μόνοι καλλιτέχνες εκεί με ένα άλμπουμ που παράγεται εξ ολοκλήρου από ένα γυναικείο team.

- Μια συνέχεια της ταινίας του  Joe Kosinski's Tron: Legacy έχει επιβεβαιωθεί επιτέλους ότι βρίσκεται στη δουλειά της Disney, με τους Daft Punk να συμμετέχουν ξανά στη μουσικη.
Η ταινία του 2010, η οποία είδε τους Daft Punk να παρουσιάζουν και να συνθέτουν το soundtrack, θα έχει μια ταινία συνέχειας, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της μουσικής & Soundtracks του Walt Disney Studios, Mitchell Leib. Ο Leib μοιράστηκε τα νέα στο Light The Fuse, είπε  ότι είχαν πραγματοποιηθεί συναντήσεις με τον  μανγερ  των  Daft Punk, Paul Hahn, και είπε: «Εξετάζουμε να κάνουμε μια συνέχεια στο Tron [Legacy] τώρα. Κάνουμε ένα Tron 3. "



NEW ALBUMS
- My Morning jacket – The waterfall II

Όγδοος δίσκος με ηχογραφήσεις που έμειναν έξω από τον προηγούμενο του 2015.

- The Streets – None of us are getting out of this life alive

O λευκός Βρετανός ράπερ ξανακτυπά

- Julianna Barwick – Healing is a miracle

Ήχος που θυμίζει έντονα εποχή 4AD και Cocteau Twins!

- The Beths – Jump rope gazers

Indie pop από Νέα Ζηλανδία!

- Margo Price – That’s how rumors get started

Τρίτος για την κυρία της country rock.

- Rufus Wainwright – Unfollow the rules

Δέκατη δουλειά στο γνωστό χαμηλότονο ύφος!

- DMA’S – The glow

Τρίτος δίσκος για το group από ρο Σίδνευ.

- Kacy Hill- Is it selfish if we talk about me again

Δεύτερος trip hop electronica.

- The Jayhawks – XOXO

Και οι Βετεράνοι της alt country είναι ξανά ενεργοί!

- The Midnight – Monsters

Ηλεκτρονικοί και στη νέα δουλειά τους!

- SOKOFeel feelings

Συνεργάτης και του Ariel Pink , στην Τρίτη solo προσπάθεια!

NEW RELEASES SINGLES – TRACKS
- Travis – Valentine

- Emmy The Great – Dandeions / Liminal

- Bully – Every tradition

- James Blake – Are you even real

- Gerard Way – Here comes the end

- Future islands – For sure

- Stranded – Call waiting

- City Rose – Cracking amber

- The Radio Dept . – You’re looking at my guy

- Matmos – No concept

- Wye Oak – AEIOU

- Gracie Adams – I miss you, im sorry

- This is the kit – Thiw is what you did

- Thurston Moore – Cantaloope

- Dehd – Month

- !!! – Do the dial tone


Single of the week
- Slow Pulp – Idaho

Κιθαριστική 90s style indie.













No comments: