Wednesday, September 5, 2018

3– 9– 2018

-  Την Παρασκευή, οι U2 μπήκαν με το δεξί στο ευρωπαϊκό σκέλος της Experience + Innocence περιοδείας τους, δίνοντας μια επιτυχημένη συναυλία στην κατάμεστη Mercedes-Benz Arena του Βερολίνου. Η ζήτηση στη γερμανική πρωτεύουσα ήταν μάλιστα τόσο μεγάλη, ώστε είχαν κλείσει και 2η εμφάνιση για το Σάββατο 1η του Σεπτέμβρη.Εκεί, όμως, τα πράγματα πήραν μια απροσδόκητα στραβή τροπή.Ήδη από τα πρώτα τραγούδια του set, κάτι δεν πήγαινε καλά με τη φωνή του Bono. Ο ίδιος διέκοψε συχνά για να βήξει, τραγούδησε χάλια στο "Red Flag Day" και δικαιολογήθηκε στο κοινό ότι έφταιγε ο καπνός. Αλλά αμέσως μετά, όταν πήγε να τραγουδήσει το "Beautiful Day", φάνηκε ότι υπήρχε σοβαρότερο πρόβλημα: «Έχασα τη φωνή μου, δεν ξέρω τι να κάνω», είπε από μικροφώνου ο 58χρονος Ιρλανδός σταρ, αφήνοντας σοκαρισμένους τόσο τους fans, όσο και τους υπόλοιπους U2.

Καθώς ο Bono δεν συνήλθε, οι U2 αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τη συναυλία και έβγαλαν ήδη δημόσια ανακοίνωση που λέει ότι λυπούνται για το γεγονός και έχουν προβεί σε αναζήτηση ιατρικής γνώμης και βοήθειας όσον αφορά τη φωνή του Bono. 

-  Η Lady Gaga θέλησε να ποζάρει γυμνή και θέλησε να το μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο.Βέβαια, είναι πάντα μια αμφιλεγόμενη κίνηση αυτή, γιατί ναι μεν εξασφαλίζεις αμέσως έναν τεράστιο όγκο παγκόσμιας προσοχής (εφόσον είσαι σταρ τέτοιου βεληνεκούς), αλλά ούτε σε όλους αρέσει κάτι τέτοιο, ενώ σε πολλούς φαίνεται ως φτηνό κόλπο εξτρά δημοσιότητας. Η Lady Gaga το έκανε μάλιστα φουλ επαγγελματικά, αφού πόζαρε για τον φωτογράφο Eli Russell Linnetz, που έγινε διάσημος από τις δουλειές του με την Kim Kardashian. Κατά τα λοιπά, η Αμερικανίδα σταρ προετοιμάζεται για μια θερμή κινηματογραφική σαιζόν, αφού στις 5 Οκτωβρίου βγαίνει στα σινεμά το remake του Bradley Cooper στην κλασική ταινία Ένα Αστέρι Γεννιέται (A Star Is Born), όπου και πρωταγωνιστεί.


-  Είτε ως 6ix9ine, είτε ως Tekashi 6ix9ine, ο 22χρονος Daniel Hernandez από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης είναι από τους μουσικούς ήρωες μιας νέας χιπ χοπ γενιάς, «παιδί» του SoundCloud rap ρεύματος: αναδύθηκε το 2017, όταν το τραγούδι "Gummo" τον έστειλε στο #12 των εθνικών charts στις Η.Π.Α., και ακόμα δεν έχει βγάλει ντεμπούτο άλμπουμ.
Χάρη σε ανήσυχους εγχώριους διοργανωτές, που επιδιώκουν να συντονίσουν και την Ελλάδα με αυτούς τους νέους χιπ χοπ ρυθμούς, ο 6ix9ine αναμένεται τον Σεπτέμβρη στην Αθήνα, σε μία από τις πιο φρέσκιες βραδιές της νέας συναυλιακής σαιζόν που σιγά-σιγά ξεκινά (Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στο Piraeus 117 Academy, σε συνδιοργάνωση Not Sober Parties, STFU Parties & Studio 24). 
Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά για τον νεαρό ράπερ με τα πολύχρωμα δόντια και μαλλιά. Ήταν βέβαια αρκετά περίπλοκα ήδη από το 2015, πριν γίνει γνωστός, όταν τον συνέλαβαν για αποπλάνηση ανηλίκου: στα 18 του, τότε, είχε εμπλέξει ένα κορίτσι 13 ετών σε σεξουαλικές
περιπτύξεις με τον ίδιο και τον φίλο του Taquan Anderson, ανεβάζοντας στη συνέχεια στο ίντερνετ βιντεοσκοπημένες σκηνές. Ο 6ix9ine παραδέχτηκε την ενοχή του για τα παραπάνω, αρνήθηκε όμως ότι γνώριζε την πραγματική ηλικία του κοριτσιού, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος δεν έκανε τίποτα το σεξουαλικό μαζί της.
Τον Μάιο, ο 6ix9ine εντοπίστηκε να οδηγεί με ληγμένη άδεια, ενώ στις αρχές του φετινού Ιούλη η αμερικανική αστυνομία τον συνέλαβε ξανά, κατηγορώντας τον για απόπειρα στραγγαλισμού ενός 16χρονου στο Galeria Mall του Χιούστον, στο Τέξας. Κατόπιν, στις 22 Ιουλίου, 3 άγνωστοι τον έδειραν και τον λήστεψαν στο Μπρούκλιν, ενώ γύριζε σπίτι.
Η όλη παραβατικότητα οδήγησε τον εισαγγελέα του Μανχάταν να
κινηθεί δυναμικά εναντίον του. Σε δημόσια ανακοίνωση, δήλωσε λοιπόν ότι ο νεαρός ράπερ είχε 2 χρόνια για να αποδείξει ότι η εμπλοκή του στο περιστατικό με την 13χρονη ήταν μια ατυχής στιγμή σε μια κατά τα άλλα νομοταγή ζωή -πράγμα στο οποίο απέτυχε. Τώρα λοιπόν ζητάει την καταδίκη του σε 3 χρόνια φυλάκιση, αλλά και την εγγραφή του στο μητρώο των παιδεραστών.
Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, καθώς όμως η απόφαση έχει μέχρι τις 2 Οκτωβρίου να υλοποιηθεί σε πρώτη φάση, ο 6ix9ine αναμένεται να έρθει κανονικά για την αθηναϊκή του συναυλία.
Εντωμεταξύ, η Nicki Minaj αποφάσισε να συμπεριλάβει τη μεταξύ τους συνεργασία για το κομμάτι "FEFE ‘’ στο νέο της
άλμπουμ Queen, ενώ αρχικά δεν το είχε στην ανακοινωμένη tracklist, αλλά μόνο στα bonus tracks.
Αρκετοί λοιπόν την κατηγόρησαν ότι παρέχει στήριξη στον 6ix9ine σε μια στιγμή που τον λόγο πρέπει να πάρει η δικαιοσύνη -ο ίδιος μάλιστα ο ράπερ το πανηγύρισε με ανάρτηση στο Instagram, την οποία έπειτα έσβησε. Ωστόσο η Minaj ίσως να το έκανε και για να ενισχύσει την κούρσα του Queen προς το νούμερο 1 των Η.Π.Α., το οποίο όμως απέτυχε να κατακτήσει, μένοντας τελικά στο #2. Είναι έξαλλη γι' αυτό, μάλιστα, και κατηγορεί τον Travis Scott (τον κάτοχο του νούμερο 1) και το Spotify ότι της την έφεραν με πλάγιες μεθόδους.

-  Η Ομάδα του "MUSIC ON LINE" και η Ομάδα "Η Αυτοεκτίμηση Είναι Το Κλειδί Της
Ζωής" καλούν τους φίλους και τα μέλη τους σε ένα special event στον χώρο του PROJECT-R CAFE BAR, πίσω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ. Για ένα..δυναμικό ξεκίνημα της νέας σεζόν!
 DJ set: Παναγιώτης Ρουσόπουλος

NEW ALBUMS
-  Anna Calvi – Hunter

Ο τρίτος  και ίσως και πιο ώριμος  δίσκος!

- Troy Sivan – Bloom

Ντεμπούτο για τον Αυστραλό της ποπ με Νοτιοαφρικάνικες ρίζες.

-  Meghan Trainor – Treat myself

Η νέα δουλειά της ποπ τραγουδίστριας!

-  Idles - Joy As An Act Of Resistance

Δεύτερος δίσκος για την punk rock μπάντα από το Bristol.

-  Menace Beach – Black rainbow Sound

Και ο τρίτος για τους indie rockers από το Leeds.

-  The Kooks – Let’s go sunshine

Και εκεί που είχαν πάρει την κατιούσα, μας εκπλήσσουν με τον νέο δίσκο που θυμίζει το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα!

NEW RELEASES SINGLES – TRACKS
-  The Woombats – bee-sting

-  Broods – Eyes a mess

-  Laura Jane Grace & the Devouring Mothers - Apocalypse Now

-  John Grant - Touch & Go

-  Muse - The Dark Side

-  Motorama - Second Part

-   BAYNK - Come Home (ft. Shallou)sey – Colors

-  Digitalism – Glow

Single of the week
-  The Twilight Sad  - Im Not Here [missing face]


No comments: