Wednesday, December 9, 2015

7- 12- 2015


- Την κυκλοφορία του ενδέκατου κατά σειρά δίσκου τους με τίτλο "Chaosmosis" ανακοίνωσαν οι Primal Scream. To συγκρότημα αποκάλυψε ότι το νέο άλμπουμ θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία στις 18 Μαρτίου του 2016 από την δισκογραφική εταιρία του συγκροτήματος First International, ενώ τη διανομή θα έχει η Ignition Records. Αυτός είναι ο πρώτος δίσκος των Primal Scream από το "More Light" του 2013 με την ηχογράφηση να έχει γίνει στη Σουηδία και το Λονδίνο. Όσο για τις λεγόμενες «περισσότερες λεπτομερείς», το γκρουπ έχει ήδη ανεβάσει το εξώφυλλο στο Twitter .

-Με ένα πολύ όμορφο και «ζωντανό» μπρούτζινο άγαλμα τίμησε το Λίβερπουλ τους Beatles, με την αφορμή της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την τελευταία τους συναυλία στα πάτρια εδάφη -στο Liverpool Empire.Το άγαλμα αποτελεί δωρεά του Cavern Club και στήθηκε στο Pier Head, στην όμορφη παραποτάμια προκυμαία της πόλης, που αποτελεί και τόπο έλξης τουριστών. Τα αποκαλυπτήρια έκανε η αντιδήμαρχος του Λίβερπουλ, Ann O'Byrne, και η αδερφή του John Lennon, Julia Baird. Η τελευταία μίλησε μάλιστα και στην τοπική εφημερίδα Liverpool Echo, λέγοντας πως «Ξέρω ότι ο John θα το λάτρευε. Κι ο Paul θα τρέξει να το δει, αμέσως μόλις γυρίσει στα μέρη μας».Το άγαλμα των 4 Σκαθαριών ζυγίζει 1,2 τόννους και είναι δουλειά του Andrew Edwards, η οποία υλοποιήθηκε ύστερα από ιδέα του Chris Butler. «Δεν πιέσαμε για να γίνει», είπε ο Edwards στη Liverpool Echo, «το ωραίο είναι ότι οι ίδιοι οι κάτοικοι του Λίβερπουλ κίνησαν τα νήματα για να συμβεί».


-  Με ένα κείμενο που δημοσίευσε στη σελίδα των Smashing Pumpkins, σαν επικήδειο, ο Billy Corgan δηλώνει ρητά τον θαυμασμό του για τον Scott Weiland.«Δεν θα παραστήσω ότι ξέρω περισσότερα απ' όσα πράγματι γνωρίζω», γράφει ο Corgan, «ανακαλώ όμως όλες εκείνες τις φορές που έτυχε να μιλήσουμε σαν σύγχρονοι και αντίπαλοι». Γράφει επίσης πως υπήρξε άδικα επικριτικός προς τους Stone Temple Pilots, όταν εμφανίστηκαν στα πράγματα, σημειώνοντας ότι έπρεπε να πάρει περισσότερο στα σοβαρά ότι ο frontman δεν ήταν απλά όμορφος, μα μπορούσε κιόλας να τραγουδήσει. Και παραδέχεται ότι ήταν το 3ο άλμπουμ της μπάντας (το Tiny Music... Songs From The Vatican Gift Shop του 1996) που τον έκανε ν' αλλάξει άποψη, χάρη στο μείγμα glam
rock και post-punk που το χαρακτήριζε.«Κι αν με ρωτήσετε να σας πω ειλικρινά ποιες ήταν οι μεγάλες φωνές της γενιάς μας», καταλήγει, «ήταν ο Scott, o Layne και ο Kurt»

-  Oι Nada Suft από τη Νέα Υόρκη ανακοίνωσαν πρόσφατα πως ο νέος δίσκος τους, με τίτλο You Know Who You Are, είναι σχεδόν έτοιμος και πρόκειται να κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία στις 4 Μαρτίου του 2016. Θα έχει δε και διανομή στη χώρα μας, από τη Rockarolla.Αυτός θα είναι ο 8ος δίσκος για το συγκρότημα (και 4ος με τη δισκογραφική εταιρία City Slang). Το άλμπουμ είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος κι εσείς μπορείτε να ακούσετε ένα πρώτο δείγμα απ' το ολοκαίνουργιο "Believe You're Mine" μέσω του YouTube .Το συγκρότημα έχει ήδη ενημερώσει τους fans για την επικείμενη ευρωπαϊκή περιοδεία που ετοιμάζει για την επόμενη χρονιά, αποκάλυψε δε και το track list του δίσκου.

ΝΕΟΙ  ΔΙΣΚΟΙ

-  Coldplay – A head full of dream

Ο έβδομος δίσκος του συγκροτήματος τους βρίσκει σε ακόμα πιο ποπ και disco διαθέσεις.

-   Bette Midler – A gift of love

Ο Χριστουγεννιάτικος δίσκος της παλαίμαχης της ποπ!

-  Fleur East – Love, sax and flashbacks

Ποπ και hip hop μαζί στον δίσκο της νέας τραγουδίστριας.

Troye SivanBlue neighbourhood

Άρτια ποπ από τον πιτσιρικά  που εκπλήσσει.

LushChorus

Box set με ανασκόπηση της καριέρας τους μετά την επανασύνδεσή τους…

- Babyface – Return of the tender love.

H επιστροφή του παραγωγού της soul με νέα δουλειά….

Playlist top – 20  
1(1) New Order – Plastic
2(2) Daughter – Doing the right thing
3(5) Grimes – Flesh without blood – Life in the vivid dream
4(7) Karen O – I shall rise
5(6) Adele – Hello
6(10) The Chromatics- Shadow
7(3) Silversun Pickups – Circadian rhythm
8(4) Suede – Outsiders
9(11) Coldplay – Adventure of a lifetime
10(12) The Pains of Being Pure at Heart – Hell
11(13) Tindersticks – Hey Lucinda
12(14)Polica – Lime habit
13(15) Daughter – Numbers
14(16) Cage the Elephant – Trouble
15(17)The Big Pink – High times
16(8) EL VY – Silent ivy hotel
17(9) Chvrches – Clearest blue
18(19) Beach House – Majorette
19(20)New Order – Trutti Frutti
20(-)Dancing Years – Learn to kiss

Single of the week
Dancing Years – Learn to kiss

Εξαιρετικό τραγούδι από το ντεμπούτο album τους!







No comments: