Wednesday, February 19, 2014

17- 2- 2014

-  Όπως στην περίπτωση του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) έτσι και σ' εκείνη της Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) τα κέρδη εκτοξευτήκαν στα ύψη μετά το θάνατο τους. Η 27χρονη τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2011 και η εταιρία της Cherry Westfield την οποία διαχειρίζονται οι γονείς της Μιτς (Mitch) και Τζάνις (Janis) κέρδισε 1.6 εκατομμύρια λίρες. Από αυτά τα 1.4 θα πρέπει να πάνε σε χρέη αλλά έτσι κι αλλιώς στα χρηματοκιβώτια υπάρχουν 2.4 εκατομμύρια λίρες τα οποία όπως δείχνουν τα πράγματα θα αυξάνονται συνεχώς.Σε σύγκριση με τα χρήματα που κέρδιζε από το Νοέμβριο του 2010 μέχρι το Νοέμβριο του 2011 υπολογίζονται πως είναι 257.353 λίρες και πουλήθηκαν 1.7 εκατομμύρια αντίτυπα του άλμπουμ Back to Black όταν εκείνη ήταν πλέον νεκρή.

-  Οι U2 ήδη έχουν μοιραστεί ένα πρώτο δείγμα από το καινούριο τους άλμπουμ
με το teaser του κομματιού Invisible που προβλήθηκε στο Super Bowl και φυσικά μετά τη Χρυσή Σφαίρα είναι το φαβορί για το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού με το Ordinary Loveαπό το soundtrack του "Mandela: Long Walk to Freedom".Αυτό που ξέρουμε μέχρι τώρα για τον επερχόμενο δίσκο τους είναι πως θα βγει μες το 2014 και ότι παραγωγός είναι ο Danger Mouse κάτι που κάνει ακόμα μεγαλύτερη την αγωνία για το αποτέλεσμα. Ο Edge σε μία συνέντευξη του στο Hollywood Reporter μίλησε για την εμφάνιση της μπάντα στην οσκαρική τελετή που θα είναι πολύ διαφορετική απ
ότι περιμένουμε.«Δε θέλουμε να είναι μια κλασσική εμφάνιση και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Νιώθουμε ότι το ιδανικό μέρος για εμάς είναι αυτό που θα κάνουμε να είναι κομμάτι της συνομιλίας για τη σύγχρονη τέχνη, τη μουσική και τον κινηματογράφο και δε βλέπουμε το λόγο γιατί να μην είναι δυνατό για διάφορους καλλιτέχνες από διαφορετικές μορφές τέχνης.» ανέφερε ο κιθαρίστας της μπάντα.

- Η Lilly Allen μόλις κυκλοφόρησε ένα ξεκαρδιστικό video με τους στίχους από το τραγούδι της “L8 CMMR”από το soundtrack της τηλεοπτικής σειράς Girls. Το video είναι μια αναβίωση 16bit video game με πρωταγωνιστή το avatar της Lilly, που μαζεύει μπουκάλια κρασιού και άλλα αντικείμενα, ενώ συναντά μοχθηρούς κακούς στο δρόμο. Όλα στο όνομα της αγάπης. Το video κρύβει μια μικρή έκπληξη για τους νοσταλγούς του gameboy.









-  Όσοι πιστοί κάθονται με αγωνία πάνω από τον υπολογιστή τους αφού μέσα από τα social media και τις φήμες από στόμα σε στόμα μπορεί κάποιος να μάθει τον τόπο διεξαγωγής για να φτάσει πρώτος και να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο. Διότι έτσι έχει η κατάσταση, φτάνω πρώ
τος, μπαίνω μέσα. Την Παρασκευή που μας πέρασε ο megastar της pop Prince αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας συναυλίας στο London's King's Place του Λονδίνου όπου έπαιξε με τη νέα του μπάντα “3rd Eye Girl”, οτι στο τέλος αυτής της εβδομάδας (Παρασκευή και Σάββατο) πρόκειται να δώσει δύο secret concerts στο Manchester. Η ανακοίνωση ενθουσίασε το κοινό του που περιμένει με αγωνία να ακούσει το νέο του υλικό αλλά και τις κλασικές “εκτελέσεις” των αγαπημένων τους τραγουδιών όπως τα: U Got the Look, Raspberry Beret και του ύμνου Purple Rain.Οι φανατικοί ήδη ψάχνουν Facebook και Twitter για τις πληροφορίες που τους “καίνε”. 

ΝΕΟΙ  ΔΙΣΚΟΙ

-  Planningtorock – All love’s legal
Ηλεκτρονική ποπ με πολιτικές προεκτάσεις!

Death Vessel – Island intervals
Με τη υπέροχη φωνή της Joel Tribodeau (Αμερικανίδας γεννημένης στο Βερολίνο), τρίτος δίσκος του group.

-  Grouplove – Spreading rumours
Δεύτερος δίσκος για το indie rock συγκρότημα που δεν ξεφεύγει εδώ από την μετριότητα!

-  Angel Olsen – Burn your fire for your witness
Από το Missouri η κοπέλα , με καταπληκτικό indie rock δίσκο!

-  Penguin café – The red book
Δεύτερος δίσκος με πολλές επιρροές από διάφορα μουσικά είδη!

- Nina Nesbitt Peroxide
Νέα πιτσιρίκα με πολλες προδιαγραφές για να γίνει η νέα Madonna!

-  The Jezabels – The brick
Οι Αυστραλοί στον τρίτο δίσκο τους με την φωνή της τραγουδίστριας να κυριαρχεί και εδώ!

-  Phantogrtam – Voices
Trip hop ντουέτο με αξιόλογα τραγούδια…

Playlist top – 20  

1(2) Maximo Park – Leave this island
2(1) The Killers – Just another girl
3(5) The Jezabels – The end
4(3) The War on Drugs - Red eyes
5(7) Temples – Mesmerise
6(4) Wild Beasts – Wonderland
7(10) Foster The people – Coming of age
8(9) Silversun Pickups – Cannibal
9(13) London Grammar – Nightcall
10(8) Bombay Bicycle Club – Luna
11(14) Nina Persson – Animal heart
12(15)Broken Bells – After the disco
13(16)Jagwar Ma – Uncertainty
14(17)U2 – Invisible
15(6) Primal Scream – Goodbye Johnny
16(19) Joan as Police Woman – Holy city
17(-)Kaiser Chiefs – Coming home
18(-)The Pierces – Kings

19(-)Shy Nature – Lie back

20(-)Metronomy – Love letters


Single of the week
Kaiser Chiefs – Coming home

Το πρώτο επίσημο single από τον επερχόμενο νέο δίσκο!




No comments: