Thursday, March 28, 2013

25 -3- 2013


- Ποιοι είναι οι Future Bible Heroes; Είναι το electro-disco όχημα του Stephin Merritt,
όταν θέλει να ξεκουραστεί από τις μελωδίες των Magnetic Fields. Αυτό τον καιρό ετοιμάζουν το τρίτο τους άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει σχεδόν πάνω από μια δεκαετία από το δεύτερο (το Eternal Youth κυκλοφόρησε το 2002).Το άλμπουμ έχει τιτλο Partygoing και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου από τη Merge Records.

-  Πρέπει μήπως να τα παρατήσει ο Morrissey; Οι γιατροί έχουν ήδη προειδοποιήσει τον Moz ότι θα πρέπει να σκεφτεί πλέον σοβαρά να... συνταξιοδοτηθεί, μετά από μια σειρά από προβλήματα υγείας που του έχουν εμφανιστεί από την αρχή του έτος. "Πέρασα πολύ δύσκολα", αναφέρει πλέον ο Morrissey, συμπληρώνοντας: "Είχα εσωτερική αιμορραγία και είχα χάσε πολύ αίμα. Προσπάθησαν να με επαναφέρουν οι γιατροί σε καλή κατάσταση τις επόμενες πέντε εβδομάδες, αλλά φαίνεται ότι δεν λειτούργησε [...]. Ακόμα είμαι σε θεραπεία, αλλά είμαι αισιόδοξος."
Ο Moz αναφέρθηκε στα χίλια κακά της μοίρας του που τον έπληξαν ξαφνικά - διαφορετικά προβλήματα υγείας, που ίσως να μη συνδέονται μεταξύ τους. "Ίσως είναι παράλογη εμφάνιση τόσων διαφορετικών πραγμάτων, αλλά κάθε ένα με χτύπησε μόνο μια φορά. Αλλά όλα ίσως ήρθαν μετά την απώλεια αίματος που έπληξε το ανοσοποιητικό μου σύστημα."


Ο ίδιος, όμως, δεν φαίνεται να θέλει να τα παρατήσει. "Ναι, με έχουν προειδοποιήσει οι γιατροί, αλλά είναι δύσκολο για μένα να πάρω μια τέτοια απόφαση, όλο αυτό είναι βαθιά ριζωμένο μέσα μου", είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι θα το πάει μέχρι τελικής πτώσεως, αλλά αυτή τη φορά προσέχοντας μάλλον περισσότερο την υγεία του.


Όπως είπαμε πριν μερικές μέρες, το υπόλοιπο της αμερικανικής περιοδείας του Morrissey ακυρώθηκε. Το έλκος, το πρόβλημα στον οισοφάγο και η πνευμονία, που του έτυχαν το ένα μετά το άλλο, τον ανάγκασαν να ματαιώσει τους σταθμούς της tour του που απέμεν

αν, ευχαριστώντας παράλληλα τους fan του για τις ευχές τους για καλή ανάρρωση. Συνολικά 21 συναυλίες του είχαν ακυρωθεί μέσα σε μια χρονιά, πριν την τελική ακύρωση και των υπολοίπων...

-  Τέλος για τους My Chemical Romance. Η μπάντα, που κυκλοφόρησε το τέταρτο και τελευταίο στούντιο άλμπουμ της, 'Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys', το 2010, ανακοίνωσε το τέλος της ως κάτι το φυσιολογικό: "Όπως σε όλα τα καταπληκτικά πράγματα, υπάρχει και το τέλος. Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και για το ότι γίνατε μέρος της περιπέτειάς μας", είπαν μέσω της αποχαιρετιστήριας ανακοίνωσης.

-  Τον Οκτώβριο που μας πέρασε είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε ένα πρώτο δείγμα από τη νέα, πολυαναμενόμενη δουλειά των Arcade Fire, από ένα live που έδωσαν στη Νέα Υ
ορκη - το κομμάτι 'Crucified Again'.Για το άλμπουμ έχουν υπάρξει διαρροές, η σημαντικότερη εκ των οποίων είναι ότι δουλεύουν μαζί με τον James Murphy, χωρίς όμως αυτή να επιβεβαιωθεί από τους Arcade Fire.Πλέον, είνα επίσημο: Οι Arcade Fire δουλεύουν στο νέο τους άλμπουμ στο DFA Studio του James Murphy στη Νέα Υόρκη."Arcade Fire STILL with us at DFA... This is going to be one great sounding album!", έγραφε το σύντομο μήνυμα από το Twitter account του DFA studio. Ακόμα, όμως, δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε ημερομηνία κυκλοφορίας, μόνο ότι θα το ακούσουμε μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

-  Οι  10 δίσκοι του Μάρτη του 2013 που διαλέξαμε:

1. Suede – Bloodsports


2. Daughter – If you leave



3. Phosphorescent -  Muchacho


4. David Bowie – The next day


5. John Grant – Pale green ghosts


6. Rhye – Woman



7.


8. Palma Violets – 180


9. Hurts – Exile


10. Devendra Banhart – Mala


ΝΕΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

-  Black rebel Motorcycle Club – Specter at the feast
Αφού ξεκουράστηκαν , τσακώθηκαν και άλλαξαν και ένα μέλος , επέστρεψαν με έναν αξιοπρεπή δίσκο που δεν πλησιάζει τους 2 πρώτους.

-  Edwyn Collins – Understated
Από τις παλιές καραβάνες του indie κύκλου, σε καλή solo δουλειά.

-  Crime & the city solution – American twilight
Αυστραλοί του goth rock που δημιουργήθηκαν το 1977!!!

-  The Strokes – Comedown machine
Αρκετό νερό στο κρασί, στοιχεία disco , νέα πνοή λοιπόν , αλλά το garage rock στοιχείο είναι ακόμα ενεργό!

-  The Godfathers – Jukebox fury
Τους θυμάστε εκεί στα 80ς; She gives me love τραγουδούσαν!

-  Harper Simon – Division street
Ο υιός του Paul Simon σε psych – pop αναζητήσεις.

-  Peace – In love
Φρέσκοι Βρετανοί,  με αμφίβολο μέλλον αν και διαφημίζονται πολύ…

-  The Wonder Stuff – Oh no it’s .. The Wonder Stuff
Άλλη επιστροφή από τα παλιά και μάλλον επανένωση θα λέγαμε…

Playlist top – 20
1(3) The Strokes – One way trigger
2(4) Woodkid – I love you
3(1) Foxygen – San Francisco
4(2) Black Rebel Motorcycle Club – Let the day begin
5(6) Nick Cave and the Bad Seeds – Jubilee street
6(8) Cold Mailman – My reccuring dream
7(9) Jake Bugg – Seen it all
8(10)Primal Scream – 2013
9(11) Yeah Yeah Yeahs – Sacrilerge
10(12) David Bowie – The stars( are out tonight)
11(15) The House of Love – A baby got back on its feet
12(5) HAIM – Don’t save me
13(16) Marc Carroll – The fool disguised in beggars clothes
14(17)Daughter – Still
15(18) The Veils – Through the deep, dark wood
16(19)Depeche Mode – Soothe my soul
17(20)Haim – Falling
18(-)Foals – Late night
19(7) The Knife – Full of fire
20(-)Still Corners – Berlin lovers


Single of the week

Foals – Late night

Mαζί με το Spanish Sahara , μακράν ότι καλύτερο έχουν κυκλοφορήσει!!!








No comments: