Thursday, January 17, 2013

14– 1– 2013


-  Το νέο της άλμπουμ ετοιμάζει η Beyonce και -όπως αποκάλυψε- συνεργάζεται με top παραγωγούς και πάλι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
"Δουλεύω με τους Pharrell, Timbaland, Justin Timberlake και Dream", είπε στο περιοδικό GQ. "Όλοι ξεκινήσαμε στα '90s, όταν το R&B ήταν το πιο σημαντικό είδος, και όλοι θέλουμε να ξαναγίνει αυτό σήμερα: να επιστρέψει το συναίσθημα που αυτή η μουσική μας έδινε".Όσον αφορά στις επιρροές της νέας της δουλειάς, δήλωσε ότι κυρίως είναι R&B. "Πάντα έχω επιρροές από Prince και rock/soul. Υπάρχει μια γεύση από D'Angelo και λίγο '60s doo-wop. Και Aretha και Diana Ross", συμπλήρωσε.

-  '13' είναι ο τίτλος του νέου άλμπουμ των Black Sabbath. Πρόκειται, όπως έχουμε πει, για το πρώτο άλμπουμ με τα αυθεντικά μέλη Ozzy Osbourne, Tony Iommi και Geezer Butler, από το 'Never Say Die!' του 1978.Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Η παραγωγή του ανήκει στο γνωστό και μη εξαιρετέο Rick Rubin (Johnny Cash, Metallica, System Of A Down) και περιλαμβάνει τη συμμετοχή του Brad Wilk των Rage Against The Machine, ο οποίος αντικαθιστά τον Bill Ward στα drums.Στο δίσκο είναι πολύ πιθανό να περιλαμβάνονται και τα 15 κομμάτια που έχουν γράψει.

-  Μέσα στο δεύτερο μισό της τρέχουσας χρονιάς θα κυκλοφορήσει η επόμενη στούντιο δουλειά των Flaming Lips, με τίτλο 'Terror' η 15η τους -αισίως.Μιλώντας στο Rolling Stone τον περασμένο Αύγουστο, ο frontman της μπάντας Wayne Coyne είχε αποκαλύψει τις κάπως περίεργες συνθήκες στις οποίες ηχογραφήθηκε το άλμπουμ. Ο Coyne είπε ότι το άλμπουμ ξεκίνησε ενώ ο Steven Drozd από το συγκρότημα ήταν στη μέση μιας σοβαρής εξάρτησης από τα ναρκωτικά, από την οποία έχει τώρα έχει απομακρυνθεί. «Ήταν ίσως η χειρότερη στιγμή της ζωής του», ανέφερε ο Coyne, συμπληρώνοντας: «Ήξερα ότι πραγματικά υπέφερε. Ήταν πολύ άσχημα..".

-  "Οι μουσικοί θεοί είναι με το πλευρό μου αυτό το χρόνο", δήλωσε η Jessie Ware, η οποία δεν πιστεύει όλα όσα της έχουν συμβεί φέτος, με αποκορύφωμα τις δύο υποψηφιότητές της για τα φετινά Brit Awards.
Βέβαια από μόνα τους όλα δεν θα μπορούσαν να έρθουν, αν κι εκείνη δεν έβαζε το ταλέντο της και δεν κυκλοφορούσε ένα πάρα πολύ καλό άλμπουμ,.Πάντως, η τελετή για φετινά βρετανικά βραβεία (οι υποψηφιότητες των οποίων έγιναν γνωστές) θα λάβει χώρα φέτος στις 20 Φεβρουαρίου, στο O2 Arena του Λονδίνου. Να πούμε, τέλος, ότι στην ίδια τελετή θα εμφανιστούν οι Muse, One Direction, Robbie Williams, Emeli Sande, Mumford and Sons και Ben Howard.

ΝΕΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

Everything EverythingArc
Περίπου 2 χρόνια μετά το ντεμπούτο του 2010, η τετράδα της art pop από το Manchester επιστρέφει.

-  Dutch Uncles – Out of touch in the wild
Εδώ μιλάμε για artrock με πιάνα , βιολιά και δεν συμμαζεύεται….

-  Pantha Du Prince & The bell Laboratory – Elements of light
Ο Γερμανός παραγωγός στην δική του ηλεκτρονική συμφωνία.

-  L. Pierre – The island come true
Το ψευδώνυμο πίσω από το οποίο κρύβεται ο πρώην τραγουδιστής των Arab Strap.

VillagersAwayland
Το ακουστικό όχημα του Conor J OBrien σε νέα δράση.

Christopher OwensLysandre
Το πρώτο προσωπικό album του τραγουδιστή των εκ – San Francisco Girls’.

Playlist top – 20
1(1)Jake Bugg – Two fingers
2(4) Johnny Marr – The messenger
3(5)Metric – Breathing underwater
4(6)Beach House – Wild
5(2) Dark Dark Dark – Tell me
6(7) Veronica Falls – Teenage
7(8) M83 – Wait
8(9) Nick Cave and the Bad Seeds – We No Who U R
9(3) The Raveonettes – Observations
10(11) Melody’s Echo Chamber – I follow you
11(12) Bat For Lashes – A wall
12(15)Courteeners – Lose control
13(16)Monika – Make me fly
14(18) Rachel Zeffira – Here on in
15(19)HAIM – Don’t save me
16(20)Atoms for peace – Judje Jury and executioner
17(10)The Vaccines – I always knew
18(-)New Order – Recoil
19(-)Foxygen – San Francisco

20(17)Yo La Tengo – Ohm

Single of the week

New Order Recoil

Από το πουθενά η επιστροφή χωρίς τον Peter Hook που βγήκε στα μαχαίρια με τους υπόλοιπους τρεις. Χαμηλότονο μεν , αλλά διαφορετικό και ευπρόσδεκτο δε..











No comments: