Wednesday, November 14, 2012

12 – 11– 2012



-  Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αυστραλία, ήρθε το τέλος των INXS μετά από 35 χρόνια. Αν και κάποιοι (αν όχι οι περισσότεροι) από εσάς πιστεύετε ότι ήδη μας είχε αφήσει αυτή η μπάντα, η ανακοίνωση ήρθε επί αυστραλιανού εδάφους, από τον drummer Jon Farriss, ο οποίος είπε κατά τη διάρκεια ενός live τους στο Perth ότι παίζουν την τελευταία τους (ever) εμφάνιση, λίγο πριν ξεκινήσουν το 'Need You Tonight'.Οι INXS μόλις τελείωσαν την περιοδεία τους στην Αυστραλία με τους Matchbox Twenty, στην οποία παρουσίασαν το νέο τους τραγουδιστή, Ciaran Gribbin. Βέβαια, λίγες εβδομάδες πιο πριν είχαν ανακοινώσει στο Noise11.com ότι έγραφαν νέο υλικό - μάλλον το αποτέλεσμα δεν τους ενθουσίασε...

-  Το ντεμπούτο του σόλο LP πρόκειται να κυκλοφορήσει ο frontman των My Morning Jacket, Jim James. Το άλμπουμ έχει τίτλο "Regions of Light and Sound of God" και περιλαμβάνει το single "Know Til Now".H κυκλοφορία του άλμπουμ έχει οριστεί για τις 5 Φεβρουαρίου. 

-  Οι Ridley Scott Associates, Black Dog Films και Scott Free London ετοιμάζουν ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο Springsteen and I, με θέμα τη δυναμική που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του αφεντικού και των fans του.
Αντλώντας έμπνευση από το βραβευμένο Life In A Day (Scott Free), οι παραγωγοί αναζητούν προσωπικές ματιές, γνώμες, αλλά και τον αντίκτυπο της μουσικής του Bruce Springsteen στις ζωές τους.Περισσότερα (και για τη δική σας συμμετοχή) στο 
www.springsteenandi.com

- Τόσο ο Paul McCartney όσο και η Yoko Ono συνεισέφεραν τραγούδια στο soundtrack της νέας ταινίας του Judd Apatow, This Is 40.
Το film θα βγει στις αίθουσες το Δεκέμβριο και έχει ως πρωταγωνιστές τους Paul Rudd, Jason Segel, Lena Dunham, Chris O'Dowd και Megan Fox.

-  Δύο μέλη των Talking Heads που έκαναν αίσθηση τη δεκαετία του 80 γνωρίζοντας επιτυχία με τα κλασικά Wordy Rappinghood και το Genious Of Love, επιστρέφουν μετά από πολλά χρόνια απουσίας με καινούργια τραγούδια.
Η επιστροφή των Tom Tom Club γίνεται με ένα EP που περιλαμβάνει 5 καινούργια τραγούδια. Το ομώνυμο, "Downtown Rockers" είναι ένας φόρος τιμής στη σκηνή της Νέας Υόρκης των τελευταίων χρόνων της δεκαετίας του 70, με αναφορές στους Velvet Underground, Patti Smith, the Ramones, Television, New York Dolls που έκαναν διάσημη την σκηνή της πόλης εκείνη την εποχή.
Το video θυμίζει το ύφος του Warhol και είναι γυρισμένο σε ασπρόμαυρη εικόνα. Δύο εμφανίσιες-έκπληξη από την Debbie Harry και τον Richard Hell κάνουν το video ακόμα πιο ενδιαφέρον.

ΝΕΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

-  Crystal CastlesIII
Το  είχαν δείξει από την αρχή ότι το έχουν στις δύο πρώτες δουλειές! Τέλειος συνδυασμός dark αισθητικής με ηλεκτρονικά στοιχεία και απόκοσμα φωνητικά από την εκπληκτική Alice!

Brian EnoLux
Πρώην μέλος των Roxy Music και παραγωγός εξαιρετικών δίσκων , επιστρέφει ξανά με τις δικές του ambient αναζητήσεις!

-  Green day – Dos!
To δεύτερο μέρος της τριλογίας τους, αδιάφορο ξανά όπως και το πρώτο χωρίς βέβαια να δυσαρεστεί αυτούς που τους ακούν…

-  Deftones – Koi No Yokan
Το είχαν δείξει όταν ξεκινούσαν ότι ξεχωρίζουν από τα συγκροτήματα της γενιάς τους, και το αποδεικνύουν ξανά αρκετά χρόνια μετά…

-  Soundgarden – King animal
Αυτές οι επανασυνδέσεις… βαριέμαι ακόμα και να το ακούσω!!!!

-  Lust for Youth – Growing seeds
Αρκετά σκοτεινή δουλειά από τους Σκανδιναβούς από την εταιρεία της Jala Jesus.

Playlist top – 20

1(1) Bat for lashes – All your gold

 

2(3) Grizzly Bear – Yet again

 

3(4) Τοy – Lose my way

 

4(6) Get Well Soon – Roland , I feel you

 

5(2) Hot  Chip – How do you do

 

6(7) Lana Del Rey – Ride

 

7(10) Allah Las – Tell me (What’s on your mind)

 

8(11) Adele – Let the skyfall

 

9(5) Calvin Harris feat. Florence Welsh – Sweet nothing

10(13) The XX – Chained

 

11(14)Love migrate – Making this hard

 

12(15) Palma Violets – Best of friends

 

13(17) The Raveonettes – Observations

 

14(18)Jake Bugg – Two fingers

 

15(19)Django Djiango – Life is a beach

 

16(12) Dum Dum Girls – Lord knows

 

17(20)The Vaccines – I always knew

 

18(-)Dark Dark Dark – Tell me

 

19(8) Deus – Sirens

 

20(9) Grimes – Genesis

 

Single of the week

Dark Dark Dark – Tell me


Ένα εξαιρετικό δείγμα από τον δίσκο του group της folk rock.

No comments: