Thursday, October 25, 2012

22 – 10– 2012


-  Την άνοιξη θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ των Depeche Mode, οι οποίοι πρόκειται να δώσουν τις λεπτομέρειες τόσο του δίσκου, όσο και της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί σήμερα.Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η περιοδεία τους θα περιλαμβάνει 34 ευρωπαϊκούς σταθμούς κα αμέσως μετά θα πάνε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για μια επίσης μεγάλη περιοδεία.Για το δε άλμπουμ γνωρίζουμε από τον Gahan ότι οι ηχογραφήσεις του άλμπουμ ήταν "πολύ διαφορετικές" από τον τρόπο τουλάχιστον που δούλευαν στον παρελθόν, ενώ ο ίδιος δεν έχει παραλείψει να ευχαριστήσει τον παραγωγό Christopher Berg (Fever Ray) για τη δουλειά του στο άλμπουμ και τις "φανταστικές του ιδέες".

- O παραγωγός Dayve Hawk (κατά κόσμον Memory Tapes) επιστρέφει με νέο άλμπουμ στις αρχές Δεκεμβρίου, με έξι κομμάτια σε 39 λεπτά, με «space rock και classic electro επιρροές», σύμφωνα με την ανακοίνωση."Grace/Confusion" είναι ο τίτλος του άλμπουμ.

-  Στις 12 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει ο Brian Eno το πρώτο σόλο άλμπουμ του στη Warp και το πρώτο επίσης από το Another Day On Earth του 2005. Η πρώτη αναφέρει ότι εξελίσσει τα θέματα και τα ηχοτοπία που ήταν παρόντα σε κλασικά άλμπουμ όπως τα Music For Films (1978), Music For Airports (1978) και Apollo: Atmospheres and Soundtracks (1983).Ο Eno το βλέπει ως συνέχεια του Music for Thinking project του που περιλαμβάνει τα Discreet Music (1975) και Neroli (1993).
Πρόκειται για μια 75λεπτη σύνθεση, σε 12 μέρη, η οποία εξελίχθηκε από τη δουλειά που φιλοξενείται στη Μεγάλη Πινακοθήκη του Παλατιού της Venaria στο Τορίνο της Ιταλίας. Ο τίτλος του άλμπουμ είναι "LUX".

-  Mουσική γραμμένη από τον κορυφαίο συνθέτη μουσικής ταινιών, τον Thomas Newman, περιλαμβάνει το soundtrack του Skyfall. Το έργο ανήκει στις Albert R. Broccoli’s EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios και Sony Pictures Entertainment, είναι η 23η περιπέτεια του James Bond και συμπίπτει με την 50η επέτειο από τότε που ξεκίνησαν οι ταινίες του θρυλικού ήρωα.
Το Skyfall επίσης σηματοδοτεί το ντεμπούτο του διακεκριμένου σκηνοθέτη Sam Mendes στις ταινίες James Bond. Ο Daniel Craig επιστρέφει ως James Bond 007 στο SKYFALL, την 23η περιπέτεια, στην μακροβιότερη σειρά ταινιών όλων των εποχών.

ΝΕΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

Mac Demarco – 2
Από το Montreal o φίλος της Grimes στο δεύτερο δίσκο του με πολλές ακουστικές κιθάρες και ιστορίες.

Patrick WolfSundark and riverlight
Αν και είναι μόλις στα 29, έφτασε στον έκτο δίσκο που μάλλον πάει προς ανασκόπηση των προηγούμενων μιας και περιέχει και εναλλακτικές εκτελέσεις τραγουδιών του.

Jake BuggJake Bugg
Μεγάλη δημοσιότητα ο πιτσιρικάς στη Βρετανία νο 1 στις πωλήσεις cd αυτήν την εβδομάδα, με αξιόλογο ντεμπούτο σίγουρα.

Andy BurrowsCompany
Ο τύπος ήταν drummer στους Razorlight  και μετά την αποχώρησή του, βγάζει αξιόλογους προσωπικούς δίσκους.

Kate Rusby – 20
Για 20 χρόνια συνεχίζει με ιδιαίτερες folk συνθέσεις.

Dionne WarwickNow
Στα 71 η θρυλική soul τραγουδίστρια θυμίζει παλιές ένδοξες μέρες!

Playlist top – 20

1(1) Deus – Sirens

 

2(3) Grimes – Genesis

 

3(5) Bat for lashes – All your gold

 

4(7) Hot  Chip – How do you do

 

5(2) Jessie Ware – Wildest moments

 

6(8) Grizzly Bear – Yet again

 

7(9) Τοy – Lose my way

 

8(11) Sea wolf – Old friend

 

9(12) Calvin Harris feat. Florence Welsh – Sweet nothing

10(13) Get Well Soon – Roland , I feel you

 

11(4) Muse – Madness

 

12(14) Lana Del Rey – Ride

 

13(15)Allah Las – Tell me (What’s on your mind)

 

14(6) Cat Power – Cherokee

 

15(18) Adele – Let the skyfall

 

16(19)Dum Dum Girls – Lord knows

 

17(20)Palma Violets – Best of friends

 

18(-)The XX – Chained

 

19(-)Love migrate – Making this hard

 

20(-)The Raveonettes – Observations

 

Single of the week

The XX – Chained

 

Δεύτερο video από τον εξαιρετικό δεύτερο δίσκο τους.

 

 

 

 

 


No comments: