Wednesday, June 13, 2012

11 – 6 – 2012


               
-  Οι βετεράνοι Green Day είχαν ανακοινώσει από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς ότι θα κυκλοφορούσαν τρία άλμπουμ, ένα το Σεπτέμβριο, ένα το Νοέμβριο και ένα τον επόμενο Ιανουάριο.Η τριλογία αυτή των άλμπουμ, υπό τον τίτλο '¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!' έχει πλέον και ημερομηνίες κυκλοφορίας. Αρχή με το άλμπουμ '¡Uno!', το οποίο αναμένουμε στις 25 Σεπτεμβρίου.Συνέχεια με το δεύτερο LP '¡Dos!' που έρχεται στις 13 Νοεμβρίου και τέλος με το '¡Tré!' που θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2013. Και τα τρία άλμπουμ μπορείτε να τα (προ)παραγγείλετε από το site τους www.greenday.com.

-  Tη συνεργασία του (ή έστω την πρόθεσή του) να συνεργαστεί με τον Jack White ανακοίνωσε ο Thom Yorke, μετά από συνάντησή τους...Σύμφωνα με το Billboard, ο Thom Yorke έκανε μια ασαφή ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της μπάντας στο Bonnaroo Music And Arts Festival, στο Tennessee, λέγοντας ότι ο ίδιος και ο πρώην White Stripes έχουν μερικά συναρπαστικά σχέδια... Αφιέρωσε μάλιστα το κομμάτι 'Supercollider' στον Jack White.Μέσα στην εβδομάδα, πάντως, και κατά τη διάρκεια του set τους στο Cincinnati, οι Radiohead παρουσιασαν και ένα νέο κομμάτι, με τίτλο 'Full Stop'.

-  Εντυπωσιακή η αποδοχή του... Το Born and Raised, το νέο album του νικητή βραβείου Grammy, τραγουδιστή, τραγουδοποιού και μουσικού John Mayer, πραγματοποίησε ντεμπούτο κατευθείαν στο #1 σε έξι χώρες –Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Καναδά, Δανία, Ολλανδία και ΗΠΑ– ενώ έφτασε στο #1 του iTunes σε 30 χώρες παγκοσμίως.Ο Mayer επίσης βρέθηκε στο #4 της Μεγάλης Βρετανίας με το "Born and Raised", κάνοντας το έτσι το πιο επιτυχημένο album του στο UK Albums Chart.

-  Σε συνέντευξη που έδωσε στο JuiceOnline.com, ο Morrissey αποκάλυψε ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει τη μουσική σκηνή σε δύο χρόνια.Σίγουρα θα τρίβουν τα χέρια τους οι Έλληνες διοργανωτές με την (σχεδόν) τελευταία ευκαιρία που θα έχουμε να τον δούμε στην Ελλάδα - και φαίνεται ότι δεν αστειεύεται, καθώς ήδη στα 53 του χρόνια αισθάνεται ότι τα χρόνια έχουν περάσει και η ηλικία των 55 είναι η κατάλληλη για να συνταξιοδοτηθεί. Ποιός άλλωστε περίμενε να το συζητάμε αυτό στα πρώτα βήματα των Smiths;"To σώμα αλλάζει σχήμα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι' αυτό...", δήλωσε χαρακτηριστικά. Έστω και δυσκίνητος, μάς κάνει...

ΝΕΟΙ ΔΙΣΚΟΙ
Friends Manifest!
Πεντάδα από το Brooklyn  με ήχο που παραπέμπει σε Yeasayer, MGMT , Chairlift.

-  The Hundred in the hands – Red night
 Θα σας θυμίσουν έντονα τους Broadcast, μόνο που το ντουέτο είναι από Αμερικής μεριά…

-  Amanda Mair – Amanda Mair
Πιτσιρίκα (17) από την Σουηδία, στον πρώτο δίσκο με πολλά Kate Bush φύσεως στοιχεία.

Patti Smith Banga
Στα 65 πιά η ιέρεια του punk σε έναν χαμηλών τόνων δίσκο. Εξαιρετική η έκδοση με βιβλιαράκι.

Sam Sparro – Return to paradise
Eίχε δώσει πολλές υποσχέσεις με το electro-funk ντεμπούτο του το 2008. Εδώ επαναλαμβάνεται κουράζοντας.

Hot Chip In our heads
Καιρό είχα να ακούσω έναν χορευτικό δίσκο με όλα τα τραγούδια υποψήφια singles για πίστα(σε clubs που σέβονται τον πελάτη).

Playlist top – 20
1(1) Regina Spektor – All the rowboats
2(5) Toy – Motoring
3(6) Miles Kane – First on my kind
4(7) Florence and the machine – Breath of life
5(2) Temper Trap – Need your love
6(9) Beach House – Myth
7(8) Metric – Youth without youth
8(3) The Gossip – Perfect world
9(10) Maximo Park – Hips and lips
10(4) Fun – We were young ft. Janelle Monae
11(11) Amy McDonald – Slow it down
12(13) Best Coast – The only place
13(14) Sharon Van Etten – Leonard
14(16) Ren Harvieu – Open up your arms
15(17) The Vaccines – No hope
16(18)A place to Bury Strangers – You are the one
17(19)2:54 – Creeping
18(-)The Walkmen – Heaven
19(-)Gossip – Move in the right direction
20(-)Spector – Celestine

Single of the week
Gossip – Move in the right direction

Άλλο ένα χορευτικό track από την Beth που βάζει τα γυαλιά στις αδύνατες και ξελιγωμένες!






No comments: