Sunday, February 28, 2010

MY WET CALVIN

Ο αναγνώστης της σελίδας και παλιός συμπατριώτης Λεωνίδας Οικονόμου, ξεκίνησε τη νέα του προσπάθεια μουσικά με το νέο του όχημα με τίτλο 'Μy Wet Calvin'. Αφήστε καλύτερα το δελτίο τύπου να σας ενημερώσει για τις δραστηριότητες του group και την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου:

My Wet Calvin Agenda


ΙT STARTED AS A JOKE


Το Σάββατο, 13 Μαρτίου 2010, οι My Wet Calvin εμφανίζονται στην ιστορική αίθουσα του φιλολογικού συλλόγου Παρνασσός, στον αριθμό 8 της πλατείας Καρύτση στο κέντρο της Αθήνας. Η συναυλία αρχίζει ακριβώς στις 9.15 και η είσοδος κοστίζει 10?.

THIS I CALL IT PROGRESS

Από σήμερα, Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, βρίσκεται στα δισκοπωλεία το All Great Events, το πρώτο album του group, σε μορφή cd και βινυλίου 12", από το οποίο μπορείτε να ακούσετε ένα μικρό δείγμα εδώ, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε και το πρώτο τους βίντεο κλιπ για το κομμάτι Sweet 'n' Sour.

THIS HOUSE COULD BE MINE

Το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, στις δύο το μεσημέρι, οι My Wet Calvin παρουσιάζουν στο Vinyl Microstore στην οδό Διδότου στα Εξάρχεια, τα 21 αντίτυπα του All Great Events, που επιμελήθηκαν ισάριθμοι μεγάλοι μικροσκοπικοί καλλιτέχνες, προσφέροντας αμφιβόλου ποιότητας φαγητό και ποτό σε όσους παρευρεθούν.

Ο Φιλολογικός σύλλογος Παρνασσός είναι ο αρχαιότερος πολιτιστικός σύλλογος της Αθήνας. Ιδρύθηκε στις 24 Ιουνίου 1865 και στεγάζεται στο μέγαρο της πλατείας Αγίου Γεωργίου, Καρύτση 8, του αρχιτέκτονα Ιφικράτη Κοκκίδη. Η πανέμορφη ακουστική του χώρου σε συνδυασμό με την υποβλητικότητα του και την επιστροφή των My Wet Calvin στις εμφανίσεις με την αυθεντική δυαδική τους σύνθεση συνιστούν ένα μείγμα τουλάχιστον ιδιόμορφο. Η συναυλία θα αρχίσει ακριβώς στις 9.15 γιατί ο χώρος πρέπει να έχει κλείσει ως τις 11 το βράδυ, ενώ η είσοδος κοστίζει 10 Ευρώ. Στο τέλος της συναυλίας θα διατίθεται προς πώληση το All Great Events σε τιμή χαμηλότερη από αυτή των δισκοπωλείων.

Το βίντεο κλιπ για το κομμάτι Sweet ‘n’ Sour, μέσα από το All Great Events, γυρίστηκε σε φιλμάκι Super 8 από τον Γιάννη Γιάξα και τους My Wet Calvin. Η αίσθηση θολερότητας που χαρακτηρίζει την super 8 εικόνα ταιριάζει απόλυτα με τον νεφελώδη ήχο της μπάντας, οπτικοποιώντας με τον ιδανικότερο τρόπο τις θαμπές, θορυβώδεις εμμονές της. Το μοντάζ έγινε από τους Βαγγέλη Μπέσση και Θοδωρή Ντεμίρη. Στο βίντεο πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Χρυσανθοπούλου ενώ εκτός από το group εμφανίζεται και ο Benoit Durandin.



No comments: