Wednesday, November 11, 2009

9-11-2009

- It's Saturday night, It's raining, It's Liverpool, it's PERFECT!" Μ' αυτά τα λόγια άρχισε -ελπιδοφόρα- την εμφάνισή του στο Liverpool ο Morrissey, αλλά η νύχτα δεν είχε την κατάληξη που θα περίμεναν οι fans του. Κάποιος καγκουίνος, από αυτούς που υπάρχουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, του πέταξε ένα πλαστικό ποτήρι μπύρας. Ο ίδιος είπε απλά ένα goodbye, αποχώρησε από τη σκηνή και δεν ξαναγύρισε.Αυτό σήμανε και το τέλος της συναυλίας του, της τελευταίας της βρετανικής του περιοδείας...Το περίεργο (για την ελληνική πραγματικότητα) ήταν ότι οι fans του πήραν όλα τα χρήματα του εισιτηρίου πίσω... Επιστημονική φαντασία για μας...


- Οριστικά χωρίς τον Steven Tyler συνεχίζουν οι Aerosmith. Λέγαμε χθες ότι τα υπόλοιπα μέλη σκέφτονται σοβαρά να αντικαταστήσουν τον Steven Tyler με νέο τραγουδιστή (όσο κι αν αυτό ακούγεται τουλάχιστον τραγικό!) σύμφωνα τουλάχιστον με όσα είπε ο κιθαρίστας Brad Whitford. Αλλά και ο Tyler δεν δείχνει να βρίσκεται σε άλλο μήκος κύματος, λέγοντας πλέον σαφέστατα (στο Classic Rock) ότι αποχωρεί από τη μπάντα. "Δεν ξέρω τι θα κάνω ακόμα, αλλά σίγουρα πρόκειται να είναι Steven Tyler: δουλεύοντας στο brand του εαυτού μου - Brand Tyler", είπε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας όσα είπαμε για επικείμενη συνάντηση των υπόλοιπων μελών.


- O Jerry Fuchs, drummer πολλών group, ανάμεσα σε αυτά και οι !!!, σκοτώθηκε σε ατύχημα που πραγματικά μοιάζει απίστευτο. Ο 34χρονος μουσικός βρισκόταν σε ένα party για φιλανθρωπικό σκοπό, όταν προσπάθησε μαζί με ένα φίλο του να πηδήξει στο κενό μεταξύ του ορόφου και του σταματημένου ασανσέρ. Κι αντί να πιάσει πάτωμα, γαντζώθηκε το ρούχο του στον ανελκυστήρα και έπεσε στο κενό. Μεταφέρθηκε αμέσως στο Bellevue Hospital, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Ο Fuchs έπαιξε στους Turing Machine, Maserati, The Juan MacLean και -όπως είπαμε- στους !!!.


- Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Stone Temple Pilots και μετά το τέλος της τρέχουσας περιοδείας τους, δηλώνουν οτι θα ολοκληρώσουν το album που είχαν ξεκινήσει να γράφουν. Και ολοκληρώνοντας το γνωστό (όχι φαύλο) κύκλο περιοδείας-album-περιοδείας, το tour που ετοιμάζουν μετά το τέλος του, θα είναι πολύ μεγάλο, σύμφωνα με τον τραγουδιστή τους Scott Weiland.

- Διακόπτουμε τη συνεργασία μας με την εφημερίδα Πρώτη που δυστυχώς με την συμπεριφορά των υπευθύνων της προς τους εργαζόμενούς τους και τους συνεργάτες της, δείχνει την πτωτική πορεία που έχει τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι θέμα του blog να μιλήσει γι αυτό, αλλά συνέβησαν πολλά που αμαυρώνουν τον τοπικό τύπο. Όποιος θέλει λεπτομέρειες το e-mail μας διαθέσιμο.

ΝΕΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

- Biffy Clyro – Only revolutions
Είναι ο πέμπτος δίσκος των Βρετανών που βρήκαν την αναγνώριση μόλις στον προηγούμενο! Και τι δεν παίζουν εδώ! Από Αμερικάνικο ροκ μέχρι art rock!


- Robbie Williams – Reality killed the video star.
Μάλλον ο τίτλος βγαίνει αληθινός! Προβλέψιμος όσο ποτέ, γι’ αυτό μάλλον επιστρέφει στους Take That!



- Tori Amos – Midwinter graces
Τι χρειάζεται όλοι να βγάζουν Χριστουγεννιάτικο δίσκο δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα. Αδιάφορος!



- Mission of Burma – The sound the speed the light
Πολλά πολλά χρόνια μετά δεύτερος κανονικός δίσκος μετά την επανασύνδεσή τους.

- Skunk Anansie – Smashes and trashes
Greatest hits που κυκλοφορεί σε πολλαπλές εκδόσεις, ακόμα και με διπλό dvd με promo videos και live.







Playlist top – 20
1(2) U2 – I’ll go crazy if I don’t go crazy tonight
2(4)The Big Pink – Dominoes
3(5) Cribs – Cheat on me
4(6) Frank Turner – The road
5(2) Jet – She’s a genius
6(8) Florence and the machine – Drumming song
7(9) Editors – Papillon
8(10) Bad Lieutenant – Sink or swim
9(11) Julian Casablancas - 11th Dimension
10(13) Royksopp – This must be it
11(14) Empire of the sun – Walking on a dream
12(3) Little Boots – Remedy
13(15) The Pains of Being Pure at Heart - Higher Than the Stars
14(7) The Temper Trap – Sweet disposition
15(17) Arctic Monkeys – Cornerstone
16(18) Death Cab For Cutie - Meet Me At The Equinox
17(12) Echo & the Bunnymen – Think I need it too
18(19) Metric - Gimme Sympathy
19(20) Kasabian – Underdog
20(-)La Roux – I’m not your toy


Single of the week
La Roux – I’m not your toy
Το νέο single της καινούργιας electro – pop ντίβας.

No comments: