Tuesday, March 3, 2009

2-3-2009

- Aκόμα ένα άλμπουμ σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν οι U2 πριν εκπνεύσει το 2009, σύμφωνα με δηλώσεις του Μπόνο. Ο frontman αποκάλυψε πως θα κυκλοφορήσουν νέο υλικό τον Νοέμβριο, που θα έχει συνοδευτικό ρόλο στο No Line On The Horizon, που μόλις βγήκε στα δισκοπωλεία.

- Μια “χορταστική” κυκλοφορία ετοιμάζουν οι Jane s Addiction για τον Απρίλιο, που θα περιέχει μπόλικο ακυκλοφόρητο υλικό, είτε demo κομμάτια είτε live εκτελέσεις κομματιών. Το Box Set θα ονομάζεται A Cabinet Of Curiosities και θα περιλαμβάνει συνολικά 3 CD, ένα DVD και σπάνια memorabilia.

- Το νεοσύστατο supergroup Τinted Windows, με μέλη από τους Smashing Pumpkins, Fountains Of Wayne, Cheap Trick και Hanson, έδωσαν λεπτομέρειες για το ντεμπούτο άλμπουμ τους! Η ομώνυμη παρθενική δουλειά της μπάντας θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου μέσα από την S-Curve.

- Έξαλλοι είναι οι MGMT με τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, καθώς ο δεύτερος, χρησιμοποίησε το κομμάτι του γκρουπ “Κids”για την καμπάνια του, χωρίς άδεια. Τώρα οι MGMT απειλούν να μηνύσουν την παράταξή του με την κατηγορία παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.

NEOI ΔΙΣΚΟΙ
- U2 – No line on the horizon
Αυτό που λένε για τον Brian Eno είναι γεγονός! Ότι ανασταλινει συγκροτήματα δηλαδή! Έτσι μετά την μεγάλη επιτυχία των Coldplay, ήρθε η σειρά των παλιών του φίλων U2 που ήθελαν έναν καλό δίσκο για να επιβεβαιώσουν ότι είναι το μεγαλύτερο rock group των τελευταίων 30 ετών! To μαγικό ραβδάκι έκανε ξανά τη δουλειά του, και φτάνουν τραγούδια σαν το εκπληκτικό Magnificent για να το επιβεβαιώσετε…

- Howling Bells – Radio Wars
Δεύτερος δίσκος για τους Αυστραλούς με την χαρισματική τραγουδίστρια Juanita Stein που είναι μια αξιοπρεπέστατη συνέχεια του ντεμπούτου τους . Για τους φίλους των Radiohead , ακόμα και των Joy Division!

- Various Artists – Dark was the night
Αν είναι να αγοράσετε ένα cd επιτέλους, αυτό συνδυάζει όχι μόνο την μεγάλη συγκέντρωση γνωστών καλλιτεχνών σε νέα τραγούδια, όπως Arcade Fire και Bright Eyes , αλλά κυρίως τα χρήματά σας προσφέρονται αποκλειστικά στον αγώνα κατά του Aids. Συνέχεια των γνωστών συλλογών Red Hot.

- Crystal Stilts – Alight of night
Στα χνάρια των Jesus and Mary Chain και του ήχου τους , το group από το Brooklyn.

- Neko Case – Middle cyclone
Μόνη , χωρίς τους New Pornographers , σε μια αξιόλογη προσωπική δουλειά.

- NASA – The spirit of Apollo
Να τους πούμε group; Δύο djs με διαστημικό όνομα, και με συμμετοχές: Tom Waits , Karen O , Santogold , David Byrne!

Playlist top – 20
1(1) White Lies – To lose my life
2(4) U2 – Get on your boots
3(5) Τhe Killers – Spaceman
4(2) Morrissey - I'm Throwing My Arms Around Paris
5(7) Metric – Help I’m alive
6(8) Howling bells – Cities burning down
7(9) Bloc Party – One month off
8(11) Coldplay – Life in Technicolor II
9(3) Franz Ferdinand – Ulysses
10(13) Starsailor - Tell Me It's Not Over
11(12) The Boxer Rebellion – Evacuate
12(14) Empire of the sun- We are the people
13(6) The View - Shock horror
14(15) Airborne Toxic Event - Sometime Around Midnight

Δείτε το video:



15(16) Glasvegas – Flowers and football tops
16(17)Bruce Springsteen – My lucky day
17(19) Depeche Mode – Wrong
18(20)Doves – Kingdom of rust
19(-)Yeah Yeah Yeahs – Zero
20(-)Bat for Lashes – Daniel


Single of the week
Yeah Yeah Yeahs – Zero

Ναι! Είναι το πρώτο single από τον δίσκο που ήδη έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο και είναι εκπληκτικός! Συνδυασμός disco , με την υπέροχη ερμηνεία της Karen O.
Δείτε το video:

No comments: