Thursday, November 6, 2008

3-11-2008

- Έντεκα φιλμ μικρού μήκους θα συνοδεύουν το τρίτο studio album της Dido με τίτλο Safe Trip Home. Βασισμένα θεματικά γύρω από τη ιδέα του «σπιτιού», οι μικρές αυτές ιστορίες για την ελπίδα, την αγάπη, την αφοσίωση και την επιθυμία, από όλες τις μεριές του κόσμου.
- Βήματα μπροστά βρίσκεται ο Νόελ Γκάλαχερ! Ο κιθαρίστας των Oasis ανακοίνωσε πως όχι μόνο έχει γράψει τον επόμενο δίσκο τoυ γκρουπ, αλλά έχει ξεκινήσει να ετοιμάζει και ένα solo άλμπουμ! Μάλιστα αποκάλυψε και τον τίτλο δύο κομματιών που θα περιέχονται στο επερχόμενο άλμπουμ.

- Ένα συλλεκτικό iPod θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά μέσω των καταστημάτων Bloomingdales της Αμερικής. Η συσκευή θα έχει χωρητικότητα 120G και θα φέρει το logo των Beatles στην μπροστινή πλευρά και του Abbey Road στην πίσω. Το iPod θα διατεθεί σε 2.500 κομμάτια.

- Ο Ζερμέν Τζάκσον, αδερφός του Μάικλ Τζάκσον, επιβεβαίωσε πως οι Jackson Five θα επανασυνδεθούν το 2009 για μια περιοδεία, αλλά και για να κυκλοφορήσουν νέο υλικό. Αποκάλυψε δε πως στα σχέδια του reunion συμπεριλαμβάνεται και ο αδερφός του Μαικλ, κάτι που ο τελευταίος διέψευσε.


ΝΕΟΙ ΔΙΣΚΟΙ
- Razorlight – Slipway fires
Με την άνεση της εμπορικής επιτυχίας των πρώτων δύο δίσκων, προσπαθούν να πάνε πιο μακριά από τον ήχο που τους καθιέρωσε, κάτι που αφαιρεί την πρωτοτυπία τους. Άρα παγιδεύτηκαν σαν πολλά Βρετανικά groups.


- Chairlift – Does you inspire you
Από το Brooklyn με έναν δίσκο γεμάτο υποσχέσεις! Από την folk μέχρι το trip hop , προσφέρουν κάτι διαφορετικό και συνάμα δύσκολο άκουσμα για τον μέσο ακροατή!


- Robert Wyatt – Rock bottom
Ζωντανός θρύλος από τα 70ς , συνεχίζει να ηχογραφεί παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Και πάντα με καλές κριτικές!



- A place to Bury Strangers - A place to Bury Strangers
Πρώτος δίσκος για το group από τη Νέα Υόρκη, με πολλές αναφορές σε ήχους όπως Jesus and Mary Chain, BRMC , άρα καταλαβαίνετε οι έχοντες γνώση…



- Girls Aloud – Out of control
‘Ότι καλύτερο έχουν βγάλει οι μουσικοί διαγωνισμοί τύπου Fame Story στη Βρετανία. Ποπ – dance ρυθμοί ίσως στον καλύτερο δίσκο τους!


- Grace Jones – Hurricane
Η κυρία έχει τραγουδήσει James Bond και παλιότερα και επιστρέφει πολλά χρόνια μετά με την διαφορετική ποπ που προτείνει.



Playlist top – 20
1(1) David Holmes – I heard wonders
2(4) Kaiser Chiefs – Never miss a beat
3(2) Oasis – The shock of the lightning
4(7) Τhe Killers – Human
5(6) Snow Patrol – Take back the city
6(8) The Last shadow puppets – My mistakes were made for you
7(3) Kings of Leon – Sex on fire
8(10) Coldplay – Lost
Δείτε το video:

9(9) Bloc Party – Talons
10(12) Jack White and Alicia Keys – Another way to die
11(13) Radiohead – Reckoner
12(5) Black Kids – Look at me
13(14) Razorlight – Wire to wire
14(16) TV on the Radio – Golden age
15(18) The Dears – Money babies
16(-)White Lies – Death
17(20) The Ting Tings – Be the one
18(-)The Verve – Rather be
19(-)Friendly Fires – Paris
Δείτε το video:

20(-)Kings of Leon – Use somebody


Single of the week
White Lies – Death
Σίγουρα θα τους μπερδέψει κάποιος με τους Killers σε αυτό το τραγούδι, μιας και εκπέμπουν την ίδια ζωντάνια και μελωδία.

No comments: