Friday, December 2, 2022

4 - 12– 2022: Νέες μουσικές της εβδομάδας - Tracks - Albums

-  Ο Sam Fender πρόκειται να συνοδεύσει τον ήρωά του Bruce Springsteen σε δύο παραστάσεις στην Ιταλία το επόμενο καλοκαίρι.

Οι Boss θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ευρώπη με τους The E Street Band το επόμενο καλοκαίρι και θα υποστηριχθεί από τον Fender – ο ίδιος με το παρατσούκλι «Geordie Springsteen» – σε δύο συναυλίες στη Ferrara και τη Ρώμη τον Μάιο.

«Σκέφτομαι τη στιγμή που η μουσική [του Σπρίνγκστιν] αντήχησε για πρώτη φορά μαζί μου όταν ήμουν έφηβος!» έγραψε ο Fender στο Twitter.

 

- Ο Peter Buck μίλησε για το αν θα ήθελε ποτέ για τους R.E.M. επανένωση.Το συγκρότημα διαλύθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2011, δημοσιεύοντας μια δήλωση στο Instagram που έλεγε «ως ισόβιοι φίλοι και συν-συνωμότες, αποφασίσαμε να την ονομάσουμε ημέρα ως μπάντα», προσθέτοντας ότι έφευγαν με «μια μεγάλη αίσθηση της ευγνωμοσύνης, της τελειότητας και της έκπληξης για όλα όσα καταφέραμε».

Τώρα, σε μια νέα συνέντευξη στο Classic Rock Magazine (μέσω του Louder Sound), ο πρώην κιθαρίστας Buck επιβεβαίωσε εκ νέου ότι η διάσπαση του συγκροτήματος
είναι μόνιμη.

 

- Οι χειρόγραφοι στίχοι του Bob Dylan για το "Desolation Row" του 1965 πρόκειται να πουληθούν για 425.000 $ (350.000 £) σε δημοπρασία.

Είναι το τελευταίο από μια σειρά από τραγούδια των οποίων τα φύλλα στίχων έχουν δημοπρατηθεί τα τελευταία χρόνια. Το 2020, τα πρωτότυπα χειρόγραφα για τα «The Times They Are A-Changin», «Lay Lady Lay» και «Subterranean Homesick Blues» αποκτήθηκαν από μια εταιρεία αναμνηστικών, με την πρώτη να είναι εισηγμένη για ένα τεράστιο ποσό 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων (£1,8 εκατ.).

Σύμφωνα με το TMZ, τους στίχους του 11λεπτου τραγουδιού, το οποίο περιλαμβάνει χειρόγραφες επεξεργασίες από τον Dylan, ελήφθη από έναν ισόβιο φίλο του τραγουδιστή που έλαβε το φύλλο στίχων πριν από δεκαετίες.

 

- Η Billie Eilish πρόκειται να εμφανιστεί στη δεύτερη έκδοση των βραβείων Earthshot Prize του Prince William αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Το Βραβείο Earthshot ιδρύθηκε από τον Πρίγκιπα το 2020 και περιγράφεται από το BBC ως «ένα φιλόδοξο παγκόσμιο περιβαλλοντικό βραβείο που στοχεύει να ανακαλύψει και να κλιμακώσει τις καλύτερες λύσεις για να βοηθήσει στην επισκευή του πλανήτη μας στο υπόλοιπο αυτής της δεκαετίας».

Στην τελετή αυτό το Σαββατοκύριακο, η Eilish θα συνοδεύεται από τους συνοικοδεσπότες Clara Amfo και Daniel Dae Kim, με άλλους μουσικούς ερμηνευτές όπως η Annie Lennox, η Ellie Goulding και η Chloe x Halle. Τελικές παρατηρήσεις θα εκφωνήσει επίσης ο Sir David Attenborough.

 

 

 

NEW ALBUMS

Metro Boomin – Heroes and villains



Αμερικανός παραγωγός δίσκων, δισκογραφικό στέλεχος και DJ. 

 

- Half Alive – Conditions of a punk



Οι Half Alive είναι ένα αμερικανικό συγκρότημα από το Long Beach της Καλιφόρνια. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2016 και αποτελείται από τον τραγουδιστή Josh Taylor, τον ντράμερ Brett Kramer και τον μπασίστα J. Tyler Johnson. 

 

White Lung – Premonition



Πέμπτη δουλειά για τους Καναδούς punk rockers.

 

Brakence – Hypochondriac



Από το Ohio , παραγωγός και τραγουδοποιός.

 

- Leftfield – This is what we do



Τέταρτος δίσκος από το 1989 με εκλεκτές συμμετοχές.

 

Olly Murs – Marry me



Άγγλος τραγουδιστής, τραγουδοποιός, χορευτής, τηλεοπτικός παρουσιαστής, ηθοποιός και σκηνοθέτης. Ηρθε δεύτεροςστην έκτη σειρά του X Factor το 2009.

 

NEW RELEASES SINGLES – TRACKS


- Mission Spotlight – Miss you

- Whose Rules – Somber

- Jill Barber – Beautiful life

- Metronomy - - Sebastien Tellier – J’en ai assez vu

- Gaz Coombes – Long live the strange

- Nia Archives – So tell me…

- The WAEVE – Kill me again

- Olly Murrs – I hate you when you’re drunk

- Metallica – LuxEterna

- Red Velvet – Birthday

- Darren Jessee – Mirage

- King Tuff – Portrait of god

- Shirlwy Hurt – Charioteer

- The Natural Lines – Monotony ft Nikki Glaser

 Andy bell – Listen, the bsnow is falling

- Elita – Mentally not here

- The The Go! Team – Whammy O

- Chubby and the Gang – Violent night

- Madison Beer – Showed me

- Slow Fiction – Top 10 movie scenes

- Eaves Wilder – Morning rain

- H.C. McEntire – New view

- Divorce – That hill

- Uhl – Shout


Single of the week


 - IST IST – Mary in the black and white room




Το δεύτερο single από τον δίσκο του 2023!






No comments: