Sunday, November 8, 2020

9- 11– 2020: Οι νέες μουσικές κυκλοφορίες της πρώτης εβδομάδας του Lockdown 2!

- Η Annie Hardy των Giant Drag μίλησε στο NME για την ολοκλήρωση των εργασιών του πρώτου νέου άλμπουμ της μπάντας σε επτά χρόνια, με τη βοήθεια του πρώην Klaxon Jamie Reynolds στο The Albertines 'Albion Rooms hotel και στούντιο.

Το νέο άλμπουμ θα είναι το πρώτο για το συγκρότημα της κουλτούρας του indie grunge από το δεύτερο ολοκληρωμένο τους «Waking Up Is Hard To Do» το 2013 και σηματοδοτεί για  πρώτη φορά τον Reynolds να μπαίνει στο ρόλο του παραγωγού. Μιλώντας στο NME, η τραγουδίστρια Annie Hardy αποκάλυψε ότι ηχογράφησαν 13 κομμάτια για ένα άλμπουμ και πολύ περισσότερο υλικό για τις B-sisi.

"Έχω αρκετό υλικό για να κάνω ένα δεύτερο άλμπουμ, ζεστό και βρώμικο στυλ", δήλωσε ο Hardy στο NME. «Τουλάχιστον πρόκειται να είναι ένα υπέ
ροχο άλμπουμ Giant Drag. Δεν ήμουν ποτέ τεράστιος θαυμαστής του Giant Drag, αλλά αυτός είναι ένας καλός δίσκος. "

 

- Το Rock And Roll Hall of Fame ανακοίνωσε ότι αλλάζει μόνιμα το πρόγραμμα τελετών λόγω της πανδημίας του coronavirus.

Τα νέα έρχονται αφού ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος ότι η τελετή του 2020, η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί τον Μάιο, θα μεταφερθεί στον Νοέμβριο και θα πραγματοποιηθεί σε εικονική μορφή μετά την παγκόσμια κρίση.

Για χρόνια, οι άνθρωποι πίσω από το Hall Of Fame θα ανακοινώσουν το φθινόπωρο τους υποψηφίους για τις συμπερίληψη του επόμενου έτους. Στις αρχές του έτους θα αποκαλύψουν στη συνέχεια τον κατάλογο των καλλιτεχνών που εισήχθησαν πριν από τη μεγάλη τελετή επαγωγής all-star.

 

- Στοιχεία από τη μουσική βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν προειδοποιήσει για τον δυνητικά «καταστροφικό» αντίκτυπο του No Deal Brexit, αφήνοντας χιλιάδες Βρετανούς καλλιτέχνες να μην μπορούν να αντέξουν οικονομικά στην Ευρώπη το επόμενο έτος.

Πολλοί καλλιτέχνες και εμπιστευτικοί της βιομηχανίας φοβούνται εδώ και πολύ καιρό ότι το Brexit θα μπορούσε να αποδειχθεί απαγορευτικό για πολλά ανερχόμενα συγκροτήματα μεσαίου επιπέδου που επιθυμούν να περιοδεύσουν στην ΕΕ - δημιουργώντας μια «γυάλινη οροφή» για την ανάπτυξη πράξεων.


Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον προειδοποίησε έκτοτε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να προετοιμαστεί για το Brexit χωρίς συμφωνία όταν η μεταβατική περίοδος λήξει την 1η Ιανουαρίου, προκαλώντας ευρεία ανησυχία ότι νέοι κανόνες, τιμολόγια και περιορισμοί θα μπορούσαν να θέσουν περαιτέρω σε κίνδυνο τη μουσική βιομηχανία των 5,2 δισεκατομμυρίων £ όταν είναι ασφαλές για ζωντανές εκπομπές για επιστροφή. Φοβάται ότι ο οικονομικός αντίκτυπος ενός No Deal Brexit θα μπορούσε να επιδεινωθεί από τη ζημιά που ενδέχεται να προκληθεί από το κλείσιμο του κοροναϊού, με 170.000 θέσεις εργασίας να αναμένεται να χαθούν μέχρι τα Χριστούγεννα.

 

- Τα βραβεία Grammy έχουν μετονομάσει την κατηγορία Best World Music Album σε Best G


lobal Music Album για να απομακρυνθούν από τις συνομιλίες της αποικιοκρατίας.

Η ακαδημία έλαβε την απόφαση τη Δευτέρα (2 Νοεμβρίου), σύμφωνα με το Billboard, αφού φέρεται να συζητά «με καλλιτέχνες, εθνομουσικολόγους και γλωσσολόγους από όλο τον κόσμο που αποφάσισαν ότι υπήρχε η ευκαιρία να ενημερωθούν… προς ένα πιο σχετικό, μοντέρνο και χωρίς αποκλεισμούς όρος".

 

«Καθώς συνεχίζουμε να υιοθετούμε μια πραγματικά παγκόσμια νοοτροπία, ενημερώνουμε τη γλώσσα μας για να αντικατοπτρίζει μια πιο κατάλληλη κατηγοριοποίηση που επιδιώκει να εμπλακεί και να γιορτάσει το τρέχον πεδίο μουσικής από όλο τον κόσμο», δήλωσε η Ακαδημία Ρεκόρ.

 


-  Ο Bruce Springsteen έχει δημιουργήσει το ιστορικό του Billboard με το τελευταίο του άλμπουμ, Letter to You. Με 96.000 ισοδύναμες μονάδες άλμπουμ που κερδίστηκαν στις ΗΠΑ, το άλμπουμ έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 2 στο chart της εβδομάδας, κάνοντας τον Springsteen τον πρώτο καλλιτέχνη που κυκλοφόρησε ένα νέο άλμπουμ Top 5 σε έξι συνεχόμενες δεκαετίες. (Το πρώτο του άλμπουμ Top 5 ήταν Born

to Run, το οποίο έφτασε στο Νο. 3 το 1975.) Δείτε την πλήρη ιστορία στο Billboard. Νωρίτερα φέτος, ο Bob Dylan έγραψε παρόμοιο ρεκόρ με τους Rough και Rowdy Ways: Έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης που είχε ένα άλμπουμ Top 40 του Billboard σε κάθε δεκαετία από τη δεκαετία του 1960. Ο Bruce Springsteen κυκλοφόρησε το Letter to You στις 23 Οκτωβρίου. Ένα συνοδευτικό ντοκιμαντέρ στο Apple TV + παρουσίασε τη διαδικασία ηχογράφησης του άλμπουμ με το E Street Band.

 

NEW ALBUMS


Kylie Minogue – DISCO



H επιστροφή της 80ς ποπ ντίβας!

 

- Little Mix – Confetti



Το super girl group της εποχής μας!

 

- Tunng.. – Presents dead club



English folk…

 

Vera  Lynn – Keep smiling through



Φόρος τιμής για τα 100 χρόνια της!

 

- Tina – Positive mental health music



Νέα ψυχεδελεια από Λονδίνο!

 

Marina Kaye – Twisted



Τρίτο album για την Γαλλιδούλα της ποπ!

 

- Pale Honey – Sometime , alone



Τρίτο για τους indie Σουηδούς!

 

- Mxmtoon – Dawn & dusk



Δεύτερο album της τραγουδίστριας από το Oakland.

 

NEW RELEASES SINGLES – TRACKS

- Nalyssa Green – Μπλε τροχιά


- Jane Weaver - The revolution of super visions


- Julia Stone – Dance



- Jade Bird – Headstart



- MONEYPHONE – Indecision



- Big Ideas – The American dream



- Sopie Ellis bextor – Wuthering heights



- Balthazar – Losers



- Newdad – Blue



- Smokescreens – Streets of despair



- AC/DC – Demon fire





 

Single of the week

- System of a down – Protect the land



Το ένα από τα δύο νέα τους τραγούδια για τον αγώνα της πατρίδας τους της Αρμενίας!

 

No comments: