Saturday, September 12, 2020

14- 9– 2020: Νέες μουσικές κυκλοφορίες - Μουσικά νέα

- Ένας άντρας που εισέβαλε στο σπίτι του Eminem στο Ντιτρόιτ νωρίτερα φέτος φέρεται να είπε στον ράπερ ότι ήταν «εκεί για να τον σκοτώσει». Ο Μάθιου Χιούς εμφανίστηκε στο δικαστήριο στις 9  Σεπτεμβρίου και αντιμετωπίζει πέντε χρόνια πίσω από τα κάγκελα εάν καταδικαστεί για εισβολή πρώτου βαθμού και κακόβουλη καταστροφή ενός κτιρίου. Πλάνα ασφαλείας που προβλήθηκαν στο δικαστήριο του Μίσιγκαν φέρεται να καταγράφουν τη στιγμή που ο Hughes γλίστρησε έξω από το σπίτι του ράπερ τον Απρίλιο, πριν ρίξει μια πλάκα από το πίσω παράθυρο για να μπεινστην είσοδο. Ο ράπερ ξύπνησε όταν το σύστημα συναγερμού ενεργοποιήθηκε στο σπίτι του στο Clinton Township, Michigan, και στη συνέχεια αντιμετώπισε τον Hughes στο σαλόνι του. Ο Hughes συνελήφθη τελικά από τους φρουρούς ασφαλείας του Eminem, οι οποίοι άκουσαν την αναταραχή και έτρεξαν.


 

-  Ο Ronald "Khalis" Bell, ιδρυτικό μέλος του Kool & The Gang, πέθανε, σε ηλικία 68 ετών.

Σύμφωνα με δήλωση του δημοσιογράφου του, ο αυτοδίδακτος πολυ-οργανολόγος πέθανε «ξαφνικά» σήμερα (9 Σεπτεμβρίου) στο σπίτι του στις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ, με τη σύζυγό του Tia Sinclair Bell δίπλα του. Δεν έχει αποκαλυφθεί αιτία θανάτου.

Γεννημένος την 1η Νοεμβρίου 1951, ο Μπέλ σχημάτισε ένα συγκρότημα το 1964 αρχικά ονόμασε τους Jazziacs, με τον αδελφό του Ρόμπερτ «Κουλ» Μπελ και τους φίλους του Σπάικ Μίκενς, Ντένις Τόμας, Ρίκι Γουέστφιλντ, Τζορτζ Μπράουν και Τσαρλς Σμιθ.


Εγκαταστάθηκαν με το όνομα Kool & The Gang το 1969.

 

Ο Bell ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από το ξεχωριστό μείγμα funk, soul και R&B, και ήταν συν-συγγραφέας για μεγάλο μέρος του υλικού τους, συμπεριλαμβανομένων των κλασικών επιτυχιών «Celebration», «Jungle Boogie», «Cherish», «Summer Madness» .

 

-Ο ντράμερ των System Of A Down, John Dolmayan, χτύπησε τους οπαδούς που επέκριναν τις αμφιλεγόμενες πολιτικές του απόψεις.

Ο μουσικός πυροδότησε οργή τον Ιούνιο όταν μίλησε για τον Ντόναλντ Τραμπ, περιγράφοντας τον ως «τον καλύτερο φίλο των μειονοτήτων» στις ΗΠΑ. Αργότερα στόχευσε το Black Lives Matter, λέγοντας ότι


το κίνημα «δεν είχε ποτέ νομιμότητα» και το χαρακτήρισε «εργαλείο προπαγάνδας» για το Δημοκρατικό Κόμμα.

Λαμβάνοντας στο Instagram , ο Dolmayan μοιράστηκε μια αρνητική διαδικτυακή κριτική για το κατάστημα κόμικς του στο Λας Βέγκας, το Torpedo Comics, στο οποίο ένας άνδρας με το όνομα Τζον Τζόουνς χαρακτήρισε τον ντράμερ «φασιστικό συμπαθητή που πετάει [sic] σε ρατσιστικές θεωρίες συνωμοσίας». .

 

- Η επικεφαλής τραγουδιστρια  των Skunk Anansie, Skin, υπενθύμισε τον ιστορικό τίτλο της στο Glastonbury 1999, σημειώνοντας ότι έλαβε περισσότερη αντίδραση από την Jay-Z.

Ο rocker το περιέγραψε επίσης ως «μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου».


Ήταν ο πρώτος μαύρος βρετανός τίτλος του φεστιβάλ, κάτι που δεν επιτεύχθηκε για άλλα 20 χρόνια έως ότου η Stormzy πήρε την κύρια σκηνή το 2019. Μιλώντας στο podcast του Edith Bowman στο Play Next, η Skin είπε ότι η αντίδραση ενάντια στο headlining της ήταν «διπλή» από ό, τι ο Jay -Z αντιμετώπισε όταν πρωτοσέλιδε το 2008.

 

«Λοιπόν, πραγματικά περπατήσαμε σε αυτήν τη σκηνή αισθανόμενοι ότι είχαμε κάτι να αποδείξουμε», είπε.

«Αλλά εκείνο το ακροατήριο του Γκλάστονμπερι, έφυγαν και ήταν σαν να ήμουν ο αγώνας και υπήρχε ένα πεδίο γεμάτο πυρίτιδα. Ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου.

 


- Ο Robert Smith του Cure αποκάλυψε ότι έχει περάσει μεγάλο μέρος του 2020 «τελειώνοντας» ένα νέο άλμπουμ από το συγκρότημα, καθώς και ένα σόλο δίσκο.

Έχοντας αποκαλύψει στη NME νωρίτερα αυτό το έτος ότι το συγκρότημα είχε εργαστεί σκληρά για «δύο νέα άλμπουμ και μια ώρα θορύβου», τώρα ο Smith είπε ότι μια χρονιά παγιδευμένη μέσα από περιορισμούς COVID τον έκανε πολύ παραγωγικό. Ο frontman μίλησε στο BBC 6 Music για να παρουσιάσει τη νέα του συνεργασία με τους Gorillaz, την οποία είπε ότι ο Damon Albarn του έστειλε για πρώτη φορά όταν ήταν «στη μέση του τερματισμού του μεγάλου τραγουδιού στο τέλος του The Cure άλμπουμ "το οποίο περιέγραψε ως" 10 λεπτά έντονης μοίρας και θλίψης ".


Μιλώντας για τη ζωή του σε όλο το κλείδωμα του κοροναϊού, ο Σμιθ είπε: «Λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους που είχαν σχέδια φέτος, ήταν μια καταστροφή. Από τη δική μου οπτική είναι υπέροχο που κάναμε τόσα πολλά πέρυσι. Φέτος ήταν - όχι μόνο ένας χρόνος - ήταν απλώς παράξενο.

 

 


NEW ALBUMS

- Flaming LipsAmerican head



Η νέα εξαιρετική δουλειά τους σε dream pop κατεύθυνση.

 

- Everything Everything – Re – Animator



Η επιστροφή των art poppers από το Manchester!

 

- MastodonMedium rarities



Από τους βασικούς εκπροσωπους του σύγχρονου metal!

 

- DovesThe universal want



Ξανά μαζί μας στον αγαπημένο τους ήχο μετά 11 χρόνια σιωπής!

 

- Suzanne Vega – An evening of New York songs and stories



Νέος δίσκος διασκευών.

 

- Delta Spirit – What is there



Indie rock από California..

 

- Susanna – Baudelaire & Piano



O νέος ακουστικός δίσκος της Νορβηγίδας!

 

- Matt CostaYellow coat



Έβδομος δίσκος για τον συνθέτη – ερμηνευτή!

 

- Le Couleur – Concorde



Electro pop από το Montreal!

 

 

 

NEW RELEASES SINGLES – TRACKS

- Stats – Naturalise me



- M.I.A. – CTRL



- Omar Apollo – Kamikaze



- Mxmtoon – Ok on your own



- Sylvan Esso – Frequency



- Beabadoobee – Worth it





- Janelle Monae – Tuntables



- Yellow Days – The curse ft. Mac Demarco



- New Οrder – Be a rebel



- Lebanon Ηanover – Digital Ocean



- Matt Berninger – One more second



- Bruce Springsteen – Letter to you



- Djangο Django = Spirals



- Shame - Alphabet



Single of the week

 

- Gorillaz feat. Robert Smith – Strange timez



Τι να πει κανεις άλλο: Damon Albarn και Robert Smith μαζί!







 

No comments: