Monday, May 4, 2020

4 - 5 – 2020: Νέοι δίσκοι -τραγούδια - Μουσικά νέα

- Οι Mogwai κυκλοφόρησαν ως  έκπληξη το soundtrack για μια νέα ιταλική δραματική σειρά με τίτλο ZeroZeroZero.
Η παράσταση δημιουργήθηκε από την Cattleya, την ομάδα πίσω από το Gomorrah The Series, και θα προβληθεί στο Sky στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία φέτος.Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Andrea Riseborough (Birdman), Dane DeHaan (The Amazing Spider-Man 2) και Gabriel Byrne (The Usual Suspects). «Μια αποστολή κοκαΐνης φτάνει στην Ευρώπη, ξεκινώντας από τη στιγμή που ένα ισχυρό καρτέλ Ιταλών εγκληματιών αποφασίζει να την αγοράσει, στα ταξίδια του μέσω του Μεξικού, στην αποστολή του στον Ατλαντικό Ωκεανό», σύμφωνα με μια σύνοψη στο IMDB.com.


- Ο Dave Grohl μίλησε στο BBC Radio 1  για τη διασκυή στο τραγούδι των Foo Fighters «Times Like These» που οργανώθηκε με το αστέρι του, λέγοντας ότι «έπρεπε να καταπολεμήσει τα δάκρυα» όταν έμαθε για πρώτη φορά για την φιλανθρωπική εκστρατεία. Κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, η διασκευή από τους  "Live Lounge Allstars" και είδε μια σειρά από διάσημους καλλιτέχνες να στέλνουν από απόσταση τις συνεισφορές τους για να σχηματίσουν μια συνεργατική έκδοση του "Times Like These". Η παράσταση περιλαμβάνει τους όπως οι Dua Lipa, Biffy Clyro, AJ Tracey, Mabel, Sigrid, Royal Blood και ο ίδιος ο Grohl. Το τραγούδι ανέβκε στο νο1 του Βρετανικού chart!



-  Οι Foals, Wolf Alice, Baxter Dury, The Vaccines και άλλοι έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για μια φιλανθρωπική συλλογή, ’Songs for the National Health Service’, για να συγκεντρώσουν χρήματα για εξοπλισμό που χρειάζονται απεγνωσμένα οι πρώτοι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία. Το άλμπουμ είναι μια συλλογή βινυλίου με κομμάτια που θα είναι διαθέσιμα μόνο με αυτήν την κυκλοφορία. Η συλλογή περιλαμβάνει ένα συνδυασμό demo, εξωφύλλων και remix, από  Wolf Alice με το "Another Girl Another Planet" έως το The Magic Gang's "Club Tropicana" και ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι του Baxter Dury.

- Οι συναυλίες θα μπορούσαν να επανέλθουν σε δράση στην Ισπανία ήδη από το Μάιο μετά το
πρόσφατα ανακοινωθέν από την κυβέρνηση σχέδιο εξόδου από το κλείδωμα εν μέσω πανδημίας κορονοϊού . Το σχέδιο που εκπονήθηκε από τον Ισπανό πρωθυπουργό Pedro Sánchez αυτήν την εβδομάδα (28 Απριλίου) προβλέπει ότι η χώρα θα ανοίξει ξανά σε τέσσερα στάδια, ξεκινώντας τώρα από μηδενική φάση που θα διαρκέσει έως τις 11 Μαΐου.
Κάθε φάση αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον δύο εβδομάδες με την πρώτη φάση - ξεκινώντας από τις 11 Μαΐου - επιτρέποντας στις "πολιτιστικές εκδηλώσεις" να επιστρέψουν με μέγιστη χωρητικότητα 30 ατόμων για εσωτερικούς χώρους που συνήθως έχουν χωρητικότητα 90 ή μεγαλύτερη.


- Οι Guns N ’Roses« δουλεύουν επιμελώς » σε νέα μουσική κατά τη διάρκεια του κλειδώματος του κορονοϊού, σύμφωνα με τη Susan Holmes McKagan, σύζυγο του μπασίστα Duff McKagan. «Θα πω ότι οι GNR δούλεψαν επιμελώς σε κάποια νέα δολοφονικά πράγματα», είπε η Susan ενώ εμφανίστηκε στο podcast Appetite For Distortion. «Και δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά έχω ακούσει κομμάτια και είναι αρκετά επικά».


NEW ALBUMS
-  Car Seat Headrest – Making a door less open

Νέος δίσκος για τους πολυγραφότατους indie rockers από την Virginia!

- AustraHiRudin

Πολύ καλή νέα δουλειά electro new wave από τους Καναδούς!

- Caleb Landry Jones – The mother stone

Ντεμπούτο album γιατον  ηθοποιό – τραγουδιστή!

- Happyness – Floatr

Τρίτο  album  alt rock  από το Λονδίνο.

- Man Man – Dream hunting in the valley of the In-Between

Experimental rock από Λος Άντζελες στον έκτο δίσκο.

- Damien Jurado – What’s new ,Tomboy?

Από το 1995 έχει κυκλοφορήσει πάνωαπό 20 δίσκους indie folk Americana!

- Pure X – Pure X

Νέο album μετά αό 6 χρόνια για  τους rockers από το Austin!

- The Wrecks – Infinitely ordinary

Επιστροφή με τον τέταρτο δίσκο μετά το 1994!

- OH MY GIRL – Nonstop

Girl group από την Νότια Κορέα!

- Devon Williams – A tear in the fabric

Ξεκινώντας από τους Pop punk Osker, το 1998 ο Devon Williams φτάνει στο τέταρτο προσωπικό του album κοντά σε ήχο που θυμίζει Lloyd Cole και Church!

- OBROTHER – Yoy & i

 Από την Ατλάντα στον τέταρτο indie folk δίσκο!

NEW RELEASES SINGLES – TRACKS
- Dixie Chicks – Julianna calm  down

- Marshmello & Helsey – Be kind

- TV Girl – It almost woeked

- Dagny – Somebody

- Darkstar – Jam

-Hayden james & Igona pop – Right time

- Arca – Nonbinary

- Aluna – Body pump

- Hinds – Just like kids

- Haiku hands – Man bitch

- HAIM -  I know alone

- Sam Smith feat.Demi Lovato – I am ready

- Khruangbin – Time

- Protomartyr – Worm in heaven

- PVRIS – Gimme a minute

- Jockstrap -  The city


Single of the week
- Big Thief – Love in mine

Νέο τραγούδι μετά τους περσινούς 2 δίσκους!




No comments: