Friday, August 28, 2015

24- 8- 2015


-  Αν ήσουν έφηβος τη δεκαετία του 90 είναι κάπως δύσκολο να μην θυμάσαι τι κακός χαμός έγινε την μέρα που οι Take That ανακοίνωσαν πως πρόκειται να διαλυθούν. Χιλιάδες κοριτσάκια έξω από την δισκογραφική τους εταιρία έκαναν λες και πέθανε κανείς και όπως ήταν λογικό δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι μία απόφαση σαν αυτή δεν παίρνετε μέσα σε μια ώρα αλλά είναι αποτέλεσμα προσεκτικής μελέτης και καλής επιχειρηματικής σκέψης. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει αυτές τις μέρες στην πλανητική σφαίρα των One Direction.O μάνατζερ όμως και συνθέτης του συγκροτήματος, Julian Bunetta, πήρε πρόσφατα τον λόγο κάνοντας αποκαλύψεις. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Bunetta δήλωσε ότι το γκρουπ ξεκίνησε να ηχογραφεί τον πέμπτο του δίσκο ξέροντας από πριν ότι πρόκειται να είναι ο τελευταίος, πολύ πριν το ζήτημα της διάλυσης τεθεί ανοιχτά στο τραπέζι.Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει την ιστορία από την αρχή να πούμε ότι οι One Direction πρόκειται να διαλυθούν τον Μάρτιο που μας έρχεται μετά από συζητήσεις που έγιναν τους προηγούμενους μήνες στο Λονδίνο με τους Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson και Νiall Horan να συμφωνούν από κοινού να ακολουθήσουν πια χωριστούς δρόμους προκειμένου να επικεντρωθούν στις προσωπικές τους καριέρες.Σε συνέντευξη του στο Billboard o Βunette δήλωσε ακόμη πως τα μέλη του συγκροτήματος είχαν την αίσθηση ότι είναι πια ο καιρός να «Κάνουν ένα διάλειμμα. Και σε αυτό το διάλειμμα τα πάντα μπορεί να συμβούν. Γι αυτούς είναι η πρώτη φορά που βιώνουν κάποια αβεβαιότητα αφού τα βήματα τους δεν είναι προγραμματισμένα εκ των προτέρων από άλλους. Σχετικά με τον τελευταίο δίσκο και τα τέσσερα παιδιά έχουν κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσαν αφού γνώριζαν από πριν ότι θα είναι ο τελευταίος τους».

- Είναι λίγος καιρός τώρα που η αγαπημένη του Las Vegas, Celine Dion, τα παράτησε όλα για να μπορεί να είναι συνέχεια κοντά στον σύζυγο της René Angélil, ο οποίος πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο.Τώρα όμως απ' ότι φαίνεται αποφάσισε να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις και στα σόου μετά από επιμονή, όπως λέει η ίδια, του ίδιου του Angélil που τελικά την έπεισε να συνεχίσει τις συναυλίες. Η Celine Dion φρόντισε το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα να μάθει για την απόφαση της αυτή με μία μεγάλη συνέντευξη στην οποία μίλησε με πολλές λεπτομέρειες για την αρρώστια του συζύγου της κάτι που έχει σχολιαστεί πολύ αρνητικά από πολλά μέσα ενημέρωσης καθώς η διάσημη τραγουδίστρια απλώς το παρακάνει. «Θέλω να είσαι πλάι. Θέλω να πεθάνω στα χέρια σου. Εντάξει θα είμαι εδώ, θα πεθάνεις στα χέρια μου» και «Ρωτάμε τους γιατρούς πόσο καιρό έχει ακόμη για να ζήσει αλλά δεν ξέρουν» είναι δύο από τις δηλώσεις της που έχουν σχολιαστεί ήδη πολύ και μάλιστα καθόλου θετικά. Όπως και να χει η Dion γυρίζει στα live και στο κοινό που περιμένει να την αποθεώσει στην πρωτεύουσα της λάμψης και των καζίνο.

-  Το βρετανικό BBC φιλοξενεί στην συχνότητα του έναν βραδινό κύκλο εκπομπών με τίτλο "BBC's Late Night Proms ".  Σε αυτά τα πλαίσια θα δούμε πολύ σύντομα κάτι διαφορετικό από τον Jarvis Cocker.Ο τραγουδιστής των Pulp μαζί με την Φιλαρμονική του BBC πρόκειται να παίξει κομμάτια των Beatles και των Echo and the Bunnymen αλλά και να διηγηθεί ιστορίες για μυθικά τέρατα που ζουν στον βυθό της θάλασσας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Digital Spy η ορχήστρα πρόκειται να παίξει ακόμη John Williams, Wagner και Bach. Κι όλα αυτά θα συμβούν στο Royal Albert Hall.«Για μία βραδιά το Royal Albert Hall θα μεταμορφωθεί σε ένα μεγάλο υποβρύχιο που θα μας μεταφέρει στον πάτο της θάλασσας, σε ένα ταξίδι τον βυθό του ίδιου του εαυτού μας. Μαζί μας θα είναι ένας πρωταθλητής ελεύθερων καταδύσεων, ένας κυνηγός καλαμαριών, δύο άνδρες που τους λένε Roger, ο ψυχολόγος Carl Jung και η Φιλαρμονική του BBC". 


-  Και όλοι περιμένουν τον δίσκο της Lana... O oποίος θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα με την τραγουδίστρια να τροφοδοτεί συνεχώς τους θαυμαστές της με σχετικές φωτογραφίες και διάφορα άλλα στα social media.Μέσω social media μας ενημέρωσε και για την κυκλοφορία των δύο πρώτων τραγουδιών, του "Ηοneymoon" και του πιο πρόσφατου "High By The Beach", ενώ τώρα μαθαίνουμε ότι ο δίσκος θα περιέχει και μία διασκευή στο πολύ γνωστό κομμάτι της Nina Simone "Don't Let Me Be Misunderstood".

ΝΕΟΙ  ΔΙΣΚΟΙ

Natalie ImbrugliaMale

Δίσκος με διασκευές προσαρμοσμένες στο μουσικό της στυλ.

-  Wilco – Star wars

H επιστροφή των αγαπημένων της alternative country.

-  The Fratellis – Eyes wide , tongue tied

Αρκετά χρόνια απουσίας για τους Βρετανούς που ξεκίνησαν την περασμένη δεκαετία.

-  Spector -  Moth boys

Η τετράδα από το Λονδίνο στον δεύτερο new wave δίσκο.

-  Bon Jovi – Burning bridges

Δεν το βάζει κάτω ο σχεδόν εξηντάρης πιά John

Playlist top – 20  
1(2) Beck – Dreams
2(1) Tame Impala – Yes I’m changing
3(4) Wolf Alice – You’re a germ
4(7) Beach House – Sparks
5(10) Florence and The machine – Queen of peace
6(9) Chvrches – Leave a trace
7(8) Lana Del Rey – Honeymoon
8(11) Emma Ballantine – The love I seek
 9(13) The Weeknd – I can’t feel my face
10(3) Chungking – Sapphire
11(14) New Order – Restless
12(15)Baio – Sister of pearl
13(5) The Chemical Brothers feat. St Vincent – Under neon lights.
14(16) The Maccabees – Spit it out
15(17)Richard Hawley – Heart of oak
16(18) Foals – A knife in the ocean
17(6) FFS – Call girl
18(20) Milltown Brothers – Long road
19(-)The Dead Weather – I feel love (every million miles)
20(-)Sexwitch – Helelyos

Single of the week
The Dead Weather – I feel love (every million miles)

Ο Jack και η Alison επιστρέφουν δυναμικά…





No comments: