Thursday, July 16, 2015

13- 7- 2015


-  Τα 3 μέχρι στιγμής άλμπουμ της κατέταξαν την Καλιφορνέζα τραγουδοποιό στις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις του εναλλακτικού στερεώματος των '00s –έχει μάλιστα βρει και στη χώρα μας κάποιους (λίγους) θερμούς θιασώτες.Η 30χρονη Julia Holter ανακοίνωσε πως επιστρέφει με νέο δίσκο στις 25 Σεπτεμβρίου: θα λέγεται Have You In My Wilderness και θα εκδοθεί στη Domino. Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε υποθέτουμε εν καιρώ. Για την ώρα δόθηκε στη δημοσιότητα η tracklist του άλμπουμ, ένα βιντεοκλίπ για το πρώτο single "Feel You" ,ενώ ανακοινώθηκε και η έναρξη μιας ευρωπαϊκής περιοδείας: πρώτος σταθμός το Kammerspiele της Ζυρίχης, στις 27 Οκτωβρίου.

-  Ίσως θυμάστε λίγο καιρό πριν την υπόθεση ενός Ισραηλινού ο οποίος είχε συλληφθεί με την κατηγορία ότι ήταν εκείνος που χάκαρε τα αρχεία της Madonna, της έκλεψε τον
δίσκο και τον μοίρασε σε ολόκληρο το ίντερνετ, αναγκάζοντας την να τον κυκλοφόρησε αρκετούς μήνες νωρίτερα.Απ' ότι φαίνεται οι παραπάνω κατηγορίες (και όχι μόνο) επιβεβαιώνοντας καθώς ο συγκεκριμένος άντρας καταδικάστηκε από το δικαστήριο σε φυλάκιση 14 μηνών και πρόστιμο 2.600 δολαρίων για τα ηλεκτρονικά του εγκλήματα. Σύμφωνα με το ίδιο το δικαστήριο ο λόγος της αυστηρής ποινής που του επιβλήθηκε είναι ο παραδειγματισμός όσων θα σκεφτούν στο μέλλον να διαπράξουν κάτι αντίστοιχο. Ο Adi Lederman, όπως είναι το όνομα του, είναι ένας 39χρονος επίδοξος τραγουδιστής ο οποίος έχει μάλιστα λάβει μέρος και σε έναν διαγωνισμό τύπου X- Factor του Ισραήλ . 

- Την κυκλοφορία του νέου του δίσκου ο οποίος θα είναι ο διάδοχος του "Kiss Land" που κυκλοφόρησε το 2013 ανακοίνωσε ο Weeknd.O τίτλος του δίσκου θα είναι "Beauty Behind The Madness" και είναι η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή αν και το άλμπουμ είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στο iTunes της Νέας Ζηλανδίας με «πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας» την 28η Αυγούστου.Σύμφωνα με τα στοιχεία που βλέπουμε στο iTunes ο δίσκος θα περιέχει 14 συνολικά κομμάτια και μέχρι στιγμής γνωρίζουμε μόλις 3 από τους τίτλους των τραγουδιών. Πρόκειται για τα "Often", "Can't Feel My Face" και "The Hills". 

- Και οι Who ασχολούνται ακόμη μαζί του. Ο λόγος φυσικά για το Glastonbury όπου το συγκρότημα εμφανίστηκε την Κυριακή 28 Ιουνίου σε ένα set το οποίο κανονίστηκε περίπου την τελευταία στιγμή αφού το γκρουπ αποτέλεσε την λύση αντικατάστασης του Prince. Τώρα τα μέλη του συγκροτήματος εμφανίζονται πάρα πολύ δυσαρεστημένα με την οργάνωση του φεστιβάλ κατηγορώντας τους διοργανωτές ότι «σαμποτάρανε» την εμφάνιση τoυς. Το συγκρότημα που έπαιξε στην σκηνή Pyramid του φεστιβάλ ισχυρίζεται πως ο κόσμος δεν είχε ενημερωθεί εγκαίρως ότι αυτοί είναι που αντικαταστήσουν τελικά τον Price με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μεγάλη προσέλευση. Την ίδια στιγμή τους κατηγορούν ότι τα μηχανήματα στα οποία είχαν κάνει προσεκτικό soundcheck ώστε να είναι ρυθμισμένα σωστά είχαν «πειραχτεί». 
«Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι ανάλογο σε ολόκληρη τη ζωή μας. Ευτυχώς είμαστ
ε πολύ καλοί στο να συνδέουμε πράγματα και να ρυθμίζουμε τα μηχανήματα οπότε αποκαταστήσαμε τη...ζημιά αμέσως», δηλώνουν στο blog που φιλοξενεί τις παράξενες κατηγορίες τους.

-Και αφού μας αποκάλυψαν τα σχέδια του για μια βρετανική περιοδεία τον Νοέμβριο οι New Order ανακοίνωσαν πως κρύβουν στο μανίκι πολύ δυνατές συνεργασίες για τη νέα τους δισκογραφική δουλειά η οποία θα έχει τον τίτλο "Music Complete". Έτσι είναι, αν κάνεις επιστροφή να την κάνεις θεαματικά.Ανάμεσα στα ονόματα που θα εμφανιστούν στον δίσκο o Brandon Flowers, η La Roux και ο Iggy Pop. Άλλωστε η λατρεία του Flowers για τους New Order είναι γνωστή, μην ξεχνάτε ότι οι Killers έχουν πάρει το όνομα τους από το φανταστικό συγκρότημα που εμφανίζεται στο βίντεο για το τραγούδι "Crystal".Το "Music Complete" θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

ΝΕΟΙ  ΔΙΣΚΟΙ

-  Frankie and the Heartstrings – Decency

Ανεξάρτητη soul παίζουν και σε αυτόν τον δίσκο, μετά το ντεμπούτο του 2009.

Sleaford ModsKey markets

Νέα δουλειά σε Happy Mondays στυλ , με εξαιρετικές κριτικές.

Little BootsWorking girl

Τρίτος χορευτικός δίσκος , υπόδειγμα για την σύγχρονη ποπ.

-  Years and years – Communion

Με μεγάλη επιτυχία στα singles , το ντεμπούτο των disco – soul..

-  Julio Bashmore – Knockin’ boots

Από το Bristol ,dance παραγωγός στην πρώτη δουλειά , με 80ς επιρροές.

Megan Henwood Head heart hand

Από το Oxford συνθέτρια τραγουδίστρια της folk...

Playlist top – 20  
1(2) Brandon Flowers – I can change
2(4) Sharon Van Etten – I don’t want to let you down

3(1) FFS – Johnny delusional
4(6) Florence and the Machine – Delilah
5(5) Miya Folick – I got drunk
6(7) FFS – Call girl
7(3) Mumford and Sons – Snake eyes
8(10) Soley – Aevintyr
9(11) Chungking – Sapphire
10(12) Foals – What went down
11(13)Tame Impala – Yes I’m changing
12(14)Beck – Dreams
13(15)The Chemical Brothers feat. St Vincent – Under neon lights.
14(16)Mercury rev – The queen of Swans.
15(8) The Leisure Society – Tall black cabins
16(18) Wolf Alice – You’re a germ
17(19)MSMR – Wrong victory
19(20)Beach House – Sparks
20(-)Lana Del Rey – Honeymoon

Single of the week
Lana Del Rey – Honeymoon

To πρώτο δείγμα από τον ομώνυμο δίσκο της divas του Φθινοπώρου..








No comments: