Friday, June 22, 2012

18 – 6 – 2012


Μια σειρά από γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες, όπως οι Best Coast, the Kills, MGMT, Marianne Faithfull, οι New Pornographers και ο Billy Gibbons των ZZ Top ηχογράφησαν κομμάτια για ένα tribute στους Fleetwood Mac, το οποιο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Consequence of Sound.Την παραγωγή στο εν λόγω tribute άλμπουμ έχει αναλάβει ο Randall Poster, ο οποίος επιμελήθηκε το tribute στον Buddy Holly ("Rave On"), με συνεργασίες από τους Paul McCartney, Fiona Apple, Modest Mouse, the Black Keys και Lou Reed.

-  Αποκαλύφθηκε το όνομα εκείνου που θα εκσαρκώσει τον Keith Richards στην επερχόμενη βιογραφία του Jimi Hendrix. Ο βρετανός πρωτοεμφανιζόμενος Ashley Charles θα παίξει τον Richards, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.
Η ταινία All Is My By My Side, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Andre 3000 των Outkast, γυρίζεται αυτή τη στιγμή στο Δουβλίνο. Η Hayley Atwell (Captain America: The First Avenger) θα παίξει την κοπέλα του Richards Linda Keith, η οποία ανακάλυψε τον Hendrix σε ένα nightclub της Νέας Υόρκης.

- Η πολύ-πλατινένια νικήτρια βραβείου Grammy Alanis Morissette έδωσε την ευκαιρία στους fans της σε όλο τον κόσμο να ξεκλειδώσουν και να αποκαλύψουν το εξώφυλλο του πολύ-αναμενόμενου έβδομου studio album της HAVOC AND BRIGHT LIGHTS από την σελίδας της στο Facebook. Μέσω του application “Share To Reveal”, οι fans που έκαναν click μπορούσαν να στείλουν σε 10 φίλους τους το full image για να ξεκλειδώσουν το εξώφυλλο. Οι συμμετέχοντες από διάφορες χώρες του κόσμου ήταν πάρα πολλοί και ένωναν το puzzle για να αποκαλυφθεί το εξώφυλλο. Αυτό είναι άλλη μια ενέργεια της τραγουδοποιού για να «συνδεθεί» με τους fans.Το HAVOC AND BRIGHT LIGHTS, θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου (Collective Sounds/Sony RED), είναι σε παραγωγή του Guy Sigsworth (Bjork, Madonna, Seal) και του Joe Chiccarelli (Tori Amos, Elton John, My Morning Jacket, U2) και σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία της Alanis μέσα σε τέσσερα χρόνια. Το πρώτο single του album έχει τον τίτλο “Guardian” και θα είναι διαθέσιμο στο iTunes σε λίγες μέρες.

-  Τον Οκτώβριο κυκλοφορεί ο τρίτος δίσκος της αγαπημένης Bat For Lashes.Ο τίτλος της νέας της δουλειάς της Natasha Khan, την οποία ετοίμαζε επί δεκαοκτώ μήνες, είναι 'The Haunted Man'. Η δε κυκλοφορία του άλμπουμ αναμένεται από την Parlophone Records.Το προηγούμενο άλμπουμ της, πάντως, είχε πάει αρκετά καλά και εμπορικά (για το είδος του), με 250.000 αντίτυπα πωληθέντα.

- Νέο άλμπουμ από τους Raveonettes. Αν και το τελευταίο τους άλμπουμ (με τίτλο 'Raven In The Grave') πέρασε στα ψιλά στη χώρα μας λόγω έλλειψης έλληνα διανομέα, οι Raveonettes παραμένουν αγαπητοί στη χώρα μας.Το άλμπουμ τους, με τίτλο 'Observator', θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου, ενώ την παραγωγή του έχει αναλάβει ο Richard Gottehrer, που δούλεψε μαζί τους στο άλμπουμ 'Pretty In Black'.Η ηχογράφηση του άλμπουμ έγινε στο studio Sunset Sound του Hollywood.

ΝΕΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

-  The Cast of Cheers – Family
Κολεγιακή  ποπ – ροκ με στοιχεία postpunk. Λίγο από όλα!

-  Neneh Cherry & the Ting – The cherry thing
Θυμήθηκε να ηχογραφήσει ξανά μετά πολλά χρόνια και μάλιστα σε jazz δρόμους.

ExloversMoth
Με 1-2  καλά single-άκια θυμίζουν έντονα 90ς ,  αλλά μέχρι εκεί…

-  Peaking Lights – Lucifer
Chill wave με  ομοιότητες σε Animal Collective και στοιχεία Beach Boys!

-  Smashing Pumpkins  - Oceania
Βαρύς και ασήκωτος πια ο Billy. Δεν το έχει πια

-  Fiona Apple – Idler wheel is wiser…
Τεράστιος ο τίτλος του δίσκου! Ούτε τον μισό δεν γράψαμε! Δείτε εξώφυλλο. Επιστροφή της φωνάρας.

-  Reverend and the Makers- @ Reverend_Makers
Νέα Τρίτη δουλειά με περίσσιο κέφι ξανά!

Playlist top – 20
1(2) Toy – Motoring
2(3) Miles Kane – First on my kind
3(4) Florence and the machine – Breath of life
4(1) Regina Spektor – All the rowboats
5(6) Beach House – Myth
6(9) Maximo Park – Hips and lips
7(11) Amy McDonald – Slow it down
8(12) Best Coast – The only place
9(14) Ren Harvieu – Open up your arms
10(15) The Vaccines – No hope
11(7) Metric – Youth without youth
12(17) 2:54 – Creeping
13(5) Temper Trap – Need your love
14(18) The Walkmen – Heaven
15(19)Gossip – Move in the right direction
16(20)Spector – Celestine
17(13) Sharon Van Etten – Leonard
18(8) The Gossip – Perfect world
19(-)Bright Light bright light – Waiting for the feeling
20(16) A place to Bury Strangers – You are the one

Single of the week

Bright Light bright light – Waiting for the feeling
Καλοκαίρι είναι! Ιδανικό για να χορέψουμε και λίγο ρε παιδιά!


No comments: