Wednesday, April 4, 2012

2 – 4 – 2012


-  Η Madonna κατάφερε να ανεβάσει για 12η φορά δίσκο της στην κορυφή του αγγλικού καταλόγου επιτυχιών ξεπερνώντας έτσι το δυσθεώρητο μέχρι στιγμής ρεκόρ του Elvis με 11 δίσκους στην κορυφή του Official UK Albums Chart. ΤοMDNA μόλις κυκλοφόρησε να θυμίσουμε και περιέχει το αποτέλεσμα της συνεργασίας της με κορυφαίους παραγωγούς της dance μουσικής ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζει φυσικά ο William Orbit.

-  Ο υιός του (Sir) Paul McCartney,  James είπε σε συνέντευξη του στο BBC ότι θα ενδιαφερόταν να κάνει μία μπάντα μαζί με τους υπόλοιπους υιούς των μελών των Σκαθαριών. Μάλιστα έχει βρει και το όνομα αυτής. The Beatles: The Next Generation. “Δεν νομίζω ότι ο  Zak [Starkey, ο ένας από τα τέκνα του Ringo] θα ενδιαφερόταν. Ο Jason [σ.σ.Starkey] όμως θα το συζητούσε. Επίσης ο Sean[Lennon] και ο Dhani [Harrison] έχουν μιλήσει σχετικά και ήταν θετικοί"σημείωσε ο 34χρονος μουσικός.Ο James McCartney έχει συνεργαστεί πάντως και με τον πατέρα του στο παρελθόν. Ο πατήρ έβαλε την υπογραφή του ως παραγωγός στα δύο EPs του υιού του και ο υιός έπαιξε κιθάρα στους δίσκους του πατέρα και για την ακρίβεια στα Flaming Pie και Driving Rain.

- Το Live to Rise, θα εμφανιστεί στο soundtrack της ταινίας The Avengers τον Μάιο  και  είναι το νέο τραγούδι των Soundgarden μετά από 15 χρόνια! . Και επειδή μερικοί μπορεί να μπερδεύονται με τα προσφάτως στο φως της δημοσιότητας τραγούδια τους που συμπεριλήφθηκαν ως unreleased συνθέσεις στη συλλογήTelephantasm, (το ομότιτλο τραγούδι και το Black Rain) ήταν ουσιαστικά συνθέσεις από την παλαιότερη περίοδο της μπάντας που δουλεύτηκαν εκ νέου στο studio. Αντιθέτως το Live to Rise είναι ολοκαίνουργια σύνθεση που δημιουργήθηκε μετά την επανένωση της μπάντας.

-  Από το 2004 έχουμε να ακούσουμε καινούργια δουλειά από το στούντιο από την Pattie Smith . Το Banga (όπως θα ονομάζεται ο δίσκος) θα κυκλοφορήσει στις 5 Ιουνίου και το πρώτο single του δίσκου θα είναι το April Fool όπου μάλιστα είναι προσκεκλημένος ο παλιόφιλος της Tom Verlaine, εκδόθηκε (ένεκα του τίτλου) από εχθές στο iTunes.Ανάμεσα στα τραγούδια υπάρχουν και 2 πιο ειδικές συνθέσεις. Η μπαλάντα που είναι αφιερωμένη στην Amy Winehouse (This Is the Girl) και ένα τραγούδι για τα …γενέθλια του (προσωπικού φίλου της Smith) Johnny Depp (Nine).Ο δίσκος ηχογραφήθηκε με τους κλασσικούς μουσικούς που πλαισιώνουν χρόνια πια την Smith, δηλαδή τους Tony Shanahan, Jay Dee Daugherty καιLenny Kaye ενώ συμμετέχουν και τα τέκνα της Jackson και Jesse Paris.

ΝΕΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

-  All the young – Welcome home
Εκπρόσωποι του κλασικού ροκ με πολλές επιρροές από U2  ακόμα και Verve σε πολλές συνθέσεις.

Dr John Locked down
Επιστροφή του παλαίμαχου blues καλλιτέχνη σε παραγωγή Dan Auerbach των Black keys.

-  Ren Harvieu – Through the night
21 χρόνων και ερμηνεύει περίτεχνα νοσταλγικά ποπ τραγούδια.

-  Simone Felice – Simone Felice
Ένας από τους Felice Brothers σε solo δίσκο.

Lostprophets Weapons
Οι εκπρόσωποι του Βρετανικού hard rock σε νέα ολοκληρωμένη δουλειά.

Orbital Wonky
Είχαμε καιρό να ακούσουμε  νέα τους, και μας αποζημιώνουν με έναν δίσκο ηλεκτρονικής 
απόλαυσης!

-  Graham Coxon – A+E
Ο κιθαρίστας των Blur έχει βγάλει πιο πολλούς προσωπικούς δίσκους από το group του που και εδώ δείχνουν την ροκ πλευρά του σχήματος.

Playlist top – 20
1(2) Django Django – Default
2(5) Exlovers – Starlight starlight
3(1) Sharon Van Etten – Serpents
4(6) The Twilight Sad – Sick
5(7) The Maccabees – Feel to follow
6(3) Bruce Springsteen – We take care of your own
7(4) Ladyhawke – Black white and blue
8(9) A Place to Bury Strangers – Onwards to the wall
9(10) Still Corners – Endless summer
10(12) Graham Coxon – What’ll it take
11(13) Grimes – Oblivion
12(15) Dry the River – New Ceremony
13(18) Orbital with Zola Jesus – New France
14(11) Clock Opera – Once and for all
15(19) The Gossip – Perfect world
16(8) Florence and the machine- No light no light
17(20) Florence and the machine- Never let me go
18(-)Μ. Ward – Primitive girl
19(-)Kasabian – Neon noon

20(-)Fun – We were young ft. Janelle Monae


Single of the week

Μ. Ward – Primitive girl
Πολύ καλό ποπ single από το μέλος των She and Him.











No comments: